Horoskop – Vecka 21

Astrologiska förutsägelser för 22/5 – 28/5, 2017

Väduren

Nu har det skett gynnsamma förändringar på stjärnhimlen som hjälper till att göra detta till en riktigt härlig vecka. Det kan till och med vara så att man anar en utåtriktad feststämning i horoskopet.  Solen befinner sig nu i Tvillingarna, i ditt flirtiga pratglada tredje hus, där din styrande planet Mars redan huserar. Oh, det här kommer att locka ut även den tröttaste Vädur på banan. Umgänge, socialt liv och glädje i luften nu. Det är en helt underbar vecka som ligger framför dig Väduren eftersom allt färgas av kärleksgudinnan Venus rosaskimrande ljus. Åh, vad härligt! Följ Venus råd, spendera en slant på riktigt fina saker till dig själv. En makeover, en ny klänning kan vara precis vad du behöver för att känna dig så där Venusiskt oemotståndlig och glad. I trötta relationer kan passionens flamma tändas igen medan en annan Vädur kanske möter en helt ny kärlek. Månen blir ny i ditt tredje hus denna vecka!

Oxen

Solen lämnat ditt tecken och kvar vid din sida är Merkurius– vilket faktiskt inte är fy skam.

Han är inspirerande, ger nya tankar och impulser och håller dig alert och vaken. Han skapar nya kontaktytor, främjar handel och ser till att kommunikationen flyter på människor emellan. Detta är en gynnsam period för dig på många sätt. Vi befinner oss i mörkermånens tid och veckan börjar lugnt och sansat med månen i ditt andliga 12:e hus och du är din egen sanning nära. Under tis–ons och nästan hela torsdagen är månen i ditt tecken. Det är dags att släppa det gamla energierna och välkomna sommaren, ditt nya sköna liv och sätta nya mål och det gör ju bäst om du på Nymånekvällen den 25/5 gör en liten ritual/meditation och sätter upp nya mål. Månen blir ny i ditt ekonomiska andra hus nu så tänk till hur du bör investera, bygga ditt företag eller göra med ditt arbetsliv framöver.

Tvillingarna

Nu har Solen trätt in i ditt stjärntecken härifrån och en hel månad framåt är det ”din tid”. Det här är den tid på året när du utvecklas som allra bäst. Mitt bästa råd till dig nu är att fundera på hur du ser på ditt liv. Tänk efter och se om du befinner dig där du vill vara? Om du inte är helnöjd med din situation – sätt nya mål! Om du har rätt, jobb, partner eller kort på hand. Varför jag säger såhär är att om något inte stämmer så är det dags att släppa det nu. På torsdagkväll kl 21:45 blir månen ny på 4° Tvillingarna. Tjohej! Det innebär megastora energivändningar på gång och detta är ditt personliga lilla nyår. Heta Mars finns med dig – motiverar, pushar och attraherar. Snart är du den mest populära personen som alla snackar med och talar om. Det är kärlek i luften och du får en försmak på vad sommaren kommer att innebära för dig.

Kräftan

När Solen ändrade tecken och gled in i Tvillingarna (vilket skedde i helgen) gick den förstås också in i ditt avslutande 12:e hus. Det här bör vara en tid när du ger dig själv cred för allt det som du har åstadkommit under senast året. I 12:e huset är det tid för återhämtning, rekreation och avslut. Du kan dra ett djupt andetag och släppa det där med krav och prestationer och rikta blicken emot det som snart komma skall dvs sommaren! Torsdagens nymåne infaller också i ditt 12:e hus vilket förstås förtydligar det jag redan sagt här uppe men i klartext: Loss, släpp greppet om allt ansvar, jobb och tillåt dig att bara vara. Nymånen är ju alltid viktig för dig eftersom det är ditt teckens styrande planet. Den här gången är den andlig, känslig och subtil och blir ny i dina drömmars hus. Så när jag säger nystart denna gång menar jag inte att du ska prestera något – snarare helt tvärt om. Jag önskar att du ska tillåta dig att känna utan att genast agera på det. För den som sysslar med andlig/medialt arbete kan detta innebära en puff framåt.

Lejonet

Veckan börjar starkt med ett härligt, positivt eldigt flöde med hela tre planeter i ditt 9:e hus. Vidga dina vyer och våga ta ut svängarna och tänka stort nu. Ack.. man anar att du nu längtar långt bort ifrån vardagslunk och drömmer dig bort till heta vattenhål – gärna någons stans exotiskt och vilsamt. Och visst Leo, det börjar bli dags för sommar och semester. Men.. det finns massor för dig att göra här på hemmaplan långt innan dess. Med flödet från dessa underbara planeter kan man ana att kärlekslivet får en positiv boost och att allas blickar vilar på dig. Torsdagens nymåne kommer att infalla i ditt sociala 11:e hus, Härligt!

Det ger en glad stämning till hela horoskopet. Samla dina favoritmänniskor runt dig eller räck ut handen till helt nya bekantskaper och nätverk. För med det här horoskopet skulle det mycket väl vara så att du möter en helt ny grupp av personer (det behöver inte ens vara i Sverige) som du delar glädje och intressen med. Härligt!

Jungfrun

Det är en så rolig period som börjar för dig nu.  Solen har redan seglat in i Tvillingarna vilket ger en extra skjuts till Mars som redan huserat där ett tag. Om du vill lägga in en extra växel när det gäller träning och hälsa finns Mars där med motivation och styrka. Den här sprakande energin skapar full aktivitet runt dig och den ena intressanta händelsen avlöser den andra. Alla vill ha dig med på ett hörn och det är en översocial, snabb tid som råder.  Torsdagens nymåne infaller i ditt karriärshus och du och ditt yrkesliv kommer i fokus. Nymåne är nystart! Nu är det dags att smida planer, lägga ut sina krokar och låta folk veta att du finns. Kanske är det nu du grundar för ett nytt steg i karriären. Bra tid också för att räcka ut handen till en försonande gest i en vänskap eller kärlek som gått snett.

Vågen

Love is in the air! När veckan startar har vi inte mindre än tre härliga planeter i ditt romantiska 7:e hus. Din styrande planet Venus är mitt emot Jupiter vilket är en garanti för välgång, charm en inte så liten dos av ren och skär tur. Dessutom kryddas känslorna och hettan skruvas upp när Venus bildar en vinkel med Pluto och din passionerade sida kommer fram. Ditt humör kan komma att vara eldigt och hett nu och din omgivning kanske höjer ett förvånat ögonbryn över din förändring.

På torsdagkväll blir månen ny i ditt rastlösa nionde hus som snabbt för tankarna till utveckling, resor, medvetandehöjande och internationella kontakter. Hm.. Planerar du att resa någonstans så är det här rätt tid att boka bestämma när, var och hur och kanske även boka. Men.. det 9:e kan också innebära att du längtar efter att lära dig något nytt och utvecklas. Energin är den optimal för att ta nya steg i livet så våga och vinn!

Skorpionen

Du kan med fördel förena nytta med nöje nu eftersom Månen, Venus och Uranus befinner sig i ditt arbetshus och öppnar upp för allt ifrån ett härligt socialt flöde på jobbet till en riktig arbetsrelaterad flirt. Oh! Venus får fin backning av såväl Jupiter som Pluto och de vibbarna ökar din magnetism och tjusarkraft. Du kan nog få precis vad du vill nu så.. kanske är det nu du ska passa på att sätta dina planer (vilka de än må vara) i verket. Från tisdag kväll till torsdag befinner sig månen i ditt relationshus och du behöver närhet, kärlek och bekräftelse från din partner nu. Eller förstås för singeln – din magnetism och människor dras till dig som flugor till en sockerbit. På torsdagen infaller nymånen i ditt eget passionerade skorpionhus – det 8:e. Intressant nog rör detta hus både kärleksaffärer, passion, erotik och finanser.. Det är en märklig blandning faktiskt men. Kärlek och Pengar.. någonstans där landar det hela.

Skytten

Det är gott krut i ditt horoskop den här veckan Skytten. Härliga, efterlängtade och befriande vindar blåser nu igenom ditt relationshus där redan Solen och Mars samsas. Romantiken flödar och kan du äntligen förverkliga dina drömmar med din vän. Du som fortfarande letar partner – minns att den du söker måste vara den sortens parhäst som ger dig lika delar av passion, vänskap, stimulans och stora mängder med frihet.

Du är ju lite allergisk emot att ha tråkigt.  På torsdag infaller en nymåne här och den bär förstås med sig ett löfte om en ny start till dig. Det är fina energiförändringar på gång i kosmos Skytten. En ny emotionell cykel påbörjas som kommer att prägla det kommande halvåret till dess nymånen infaller i ditt tecken.

Stenbocken

När veckan börjar rör sig Månen, Venus och Uranus igenom ditt hemkära fjärde hus och jag anar att du kanske hellre skulle vilja mysa i ditt hem och ägna dagarna åt att göra sommarfint och förvandla ditt hem till en njutbar oas. Attraktion, flirt och romantik kan också stå på menyn och det är fantastiska möjligheter som erbjuds nu. Vackra Venus gör aspekter såväl till Jupiter som till Pluto och och skapar ett härligt, rosenskimrande flöde runt dig. Venus delar rikligt med sig av sitt överflöd av karisma och magnetism vilket gör att du kan charma till dig precis vem eller vad som helst. Sök dig ut och mingla, delta i fester och sociala evenemang om sådana erbjuds för det är idel positiva chanser runt dig. Du är i allas blickfång och har väldigt lätt att få igenom dina idéer eller att få folk på din sida nu så passa på att investera i din egen utveckling. Torsdagens nymåne infaller i ditt arbetsamma sjätte hus och där den markerar att det är dags att få saker att hända på arbetsfronten.

Vattumannen

Hela horoskopet andas luft och eld – och detta är precis det klimat du behöver för att kunna göra riktigt bra ifrån dig och ha roligt samtidigt. Tre härliga planeter i ditt kommunikativa 3:e hus ger en social, glad och sällskaplig vibb till hela ditt horoskop den här veckan. Du tycks vara utåtriktad och charmig som attan nu. Kul! Se till att hålla dig framme på sociala tillställningar och mingel för du drar till dig positiv uppmärksamhet och detta skulle mycket väl kunna vara upptakten till årets romans.

Ja, eller du som redan har en partner vid din sida kan finna att relationen är bättre än på länge. Solen har precis gått in i Tvillingarna och ditt kreativa 5:e hus. Där väntar redan pigga, entusiasmerande Mars. Torsdagens nymåne kommer också att falla här i det 5:e och som alltid är nymånen ett löfte om en ny start. För dig kan det nya vara av antingen kreativt, skapande eller romantiskt. Du har massor av drivkraft i dig nu och det är gynnsamt att sätta ingång projekt. Våga och vinn – det kommer att gå jättebra!

Fiskarna

Det är riktigt gynnsamma energier runt dig och pengar nu Fiskarna för Venus, Månen och Uranus gör gemensam sak igenom ditt ekonomiska andra hus. Förbindelsen över till Jupiter och senare även Pluto utlovar tur för Fisk som vågar släppa taget och ta lite väl avvägda risker. Det finns elaka tungor som kallar dig för det ”missförstådda geniet” eftersom tiden går och du aldrig riktigt får tummen ur! Bevisa att det är osant och förverkliga dig och dina idéer nu!  Solen som nyss har gått in i Tvillingarnas tecken och ditt hemkära 4:e hus gör nu heta Mars sällskap.På torsdagskväll infaller nymånen här i Tvillingarna. Ny måne, ny start heter det ju. Ja, varje måne för ju med sig ett löfte om en ny start. Här är det basen i din tillvaro som kommer att vara i fokus – det kan vara ditt hem, men också din släkt och din hemstad och även faktiskt också röra det djupaste i din själ och allt det som du fick med dig i modersmjölken. Om det är en flytt eller en djupdykning i ditt psyke är det bara du som vet. Men om du vill reda ut saker som har hänt i barndomen är detta ett bra tillfälle. Visualisera, meditera, känn in, önska in. Du kommer att få precis det du önskar och drömmer om.