Förvirringen är total!

En bloggläsare frågade mig i en tråd nyligen vad vi kan förvänta oss av Merkurius retrograd i Väduren. Ja, vi bör avstå ifrån att fatta förhastade beslut och läsa det finstilta extra noga.  Väduren är ju driven och snabb och vill framåt. Men när Merkurius (hjärnan) är på väg åt ett annat håll än du själv kan det sluta illa.

Galenskaperna som sker med Merkurius retrograd är oftast inte beroende på faktorer som du kan påverka. Merkurius retro innebär förvirring och knas i kommunikationen och inte sällan är det telefoner eller annan teknik som fallerar.

Jag tyckte att den här retrograden inte påverkat mig alls men sedan Merkurius lämnade Oxen och backade in i Väduren 19/4 (jag har min Sol 28°47 i Väduren) har mitt liv faktiskt varit surrealistiskt..

Den 20/4 hade jag fått ett sms från en specialistodontolog som jag fått remiss till – men inte känner.

Påminnelse: Odontolog 21/4 kl 9.00!

Jag blev helt ställd för jag var fullbokad. Jag hade redan en sedan länge avtalad tid med odotologen den 2/5. När jag ringde upp för att påtala felet sa sköterskan att hon minsann ringt upp mig och att vi två kommit överens om denna tid! Jag vet det inte var så. När jag berättade det blev hon sur och konversationen där gick verkligen snett.

Hon sa: ”Det är inte bara du som har tandvärk i Stockholm. Ta tiden eller vänta till efter midsommar. Om inte det passar dig kan du alltid be din ordinarie tandläkare att dra ut tanden istället.”

Igår var det om möjligt ännu galnare för på jobbet visade det sig att BokaDirekt hade raderat de människor som var inbokade den dagen utan att någon fått meddelande om att så var fallet. (Jag älskar BokaDirekt och fattar verkligen inte hur detta kunnat ske!).

Naturligtvis hade andra kunder bokat in sig.  Så, jag hade att hantera en dag när jag fick för mycket av det goda – dvs dubbelt av allt!

Särskilt pinsamt var det eftersom jag hade bjudit in en person som är synnerligen betydelsefull i mitt liv – men som aldrig fått en läsning.

Tidigare i veckan hade jag noterat att hon bokat av. Jag hade blivit lite besviken och sårad över det. Nu blev det istället så att jag var tvungen att avvisa henne! Jag nästan dog av skam..

Merkurius kommer att backa fram till den 3/5 innan han väl vänder direkt igen på 24° i Väduren. Hoppas att jag inte behöver göra bort mig något mer.