Mars i Tvillingarna

MARS VISTELSE I TVILLINGARNA

Merkurius

Mars avslutar 21/4 sin 6 veckor långa vistelse i Oxen där han denna gång fick möjlighet visa musklerna rejält. På fredag glider Mars in i rörliga Tvillingarna och där stöter han på en helt annan verklighet.

Här är det inte fråga om att fajtas, få slåss med cape och svärd och plocka ner prinsessor från torn och sådant.

21/4 -4/6 kommer Mars att vistas i ständigt föränderliga, Merkuriusstyrda Tvillingarna. Här tvingas den alltid så pådrivande och kaxiga Mars att bli mental, smart och de krig han utkämpar kommer från hans hjärna.

Vi kan komma att uppleva en rastlös, påhittig, vitsig krigare som vill att det ska hända grejer mest hela tiden. Han hatar att sitta stilla och hänga.

Nu riktas energin utåt. Den är sällskaplig, social och snabb. Att vara smidig, anpassningsbar och intresserad av att diskutera, skapa debatter, intelligenta inlägg och även smarta lösningar på saker är Mars i Tvillingarnas grej.

DEN SOM ÄR FÖDD MED MARS I TVILLINGARNA..

Är en intelligent, busig, påhittig och glad och oerhört lekfull person. Ord, tankar, kunskap och mental stimuli är Tvillingarnas grej. De älskar att veta någonting om allting, är vetgiriga och allmänbildade utan att för den skull vara den som verkligen fördjupats sig och avslutat en hel kurs i något ämne.

Detta är NÖRDENS tecken så bli inte förvånad om du kommer hem till människa med Mars i Tvillingarna och märker att hela huset fullt av skojiga leksaker. Väldigt ofta tekniska sådana som underlättar kommunikation. Men i och för sig..  Mars i Tvillingarna gillar alla sorters spel och lekar så nästan alla nördiga intressen och små prylar tas emot med glädje här. Det finns en förtjusning att samla på sig mängder av små prylar, som listigt och intelligent stuvas in i minimala förvaring

Mars är heller inte så erotisk och sexig av sig som i andra tecken. Mars i Tvillingarna dras till intelligens, charm och vitsighet. De som lämnar honom iskall är svartsjuka, begränsningar och kontroll. Han hatar att känna sig instängd utan måste få operera som en fri agent. Han är i och för sitt väldigt förtjust i själva raggandets konst och gillar att flirta och sälja in sig själv. Men… väl på tu man hand med sin partner gäller det att den personen är lika underhållande och kul som han är själv annars blir detta en kortvarig romans. Och som precis alla annat med Mars i Tvillingarna – bli inte förvånad om det åker fram leksaker och skojiga dräkter.

OM MARS

Mars symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig, erotisk. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal. Så – i filmer är han vår Action-Hjälte och det är också den funktionen han har i våra liv. Mars älskar att vara hjälte så beroende på vilket tecken han står i kan vi förstå vilket sorts hjälte vi har att göra med. Så oavsett om du är kille eller tjej så är Mars din manliga sida.

Mars position i det personliga horoskopet visar hur vi tar för oss, på vilket sätt, och vad vi vill ta för oss av. Mars avslöjar också något om vår sexuella preferens, hur vi vill ha det i sängen och vem/vad vi tänder på. Alltså – vill du veta något om hur en människa är erotiskt så är det runt detta tema du ska fördjupa dig.

  1. Ja eller så kan man få infektion i ett skavsår så halva foten sväller upp och gör så ont att man inte kan röra den, penicillin och sjukskriven pga av ett skavsår är inte en normal händelse 😂😂😂

    1. Åh, stackars dig – vilken mardröm. Mars är ju hetta så det kan bli infektioner när han är i farten. Jag har märkt att jag ofta feber under Marstransiter. Hoppas att du blir bättre snart! Kramar.. 🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..