Fullmåne i Vågen

Fullmånen i Vågen11/4 2017 kl 08:08

Nu är det strax dags för en fullmåne igen och denna gång blir månen full i Vågens tecken och känslorna blir STORA. Det här är månen som erbjuder Extra Allt. Det är en supermaxad energi som pushar oss alla att agera.

Fullmånen infaller på 21° 33 i relationstecknet Vågen. Det här är inte vilken fullmåne som helst för nu bildas en T-kors med riktigt duktigt spänd energi. Alla de dramatiska Pluto, frigörande Uranus och den förstorande mirakelgöraren Jupiter finns också med i mixen här med Solen och Månen.

Så i Vågens tecken handlar allt om den inre kampen mellan det egna jaget och relationen. Ska jag vara en eller en del av ett par? Romantiken och passionen flödar i till ljuset av denna måne. Kanske uppfylls du nu av total kärlek till en annan människa – eller tvärt om – att du känner att du älskar dig själv så mycket att du måste vara sann emot dig själv och göra slut! Vem vet.. endast natten kan utvisa..

Om du känner att du har något svårt på gång med din älskling råder jag dig att avvakta med att tala ut och ta upp känsliga grejer, Merkurius är retrograd (missförstånd) Venus och Saturnus är också retrograd och i en riktigt jobbig vinkel till varandra.

Fullmånen speglar Vädur/Våg polariteten.

Alltså JAG (Väduren) kontra VI (Vågen). Se fullmånen som ett erbjudande att lära dig allt om dina relationsmönster, att se dig själv och den roll du tar i relation till andra. Väduren visar sanningen, viljan, lusten och essensen av ditt ego.

Vågen hur du agerar i relation till andra människor vilka band du knyter, vilken sorts personer du attraheras till. Månförmörkelsen belyser konflikten mellan ”jag” och ”du”, och mellan självständighet eller tvåsamhet.

Fullmånen vänder uppmärksamheten emot våra behov, önskningar och längtan men också det vi inte längre vill ha i våra liv. Väduren representerar ”jaget” och Vågen representerar ”andra”. Väduren handlar om självhävdelse, Vågen om kompromisser. Kanske tillhör du dem som blir extra känslosam, romantisk eller kanske till och med stekhet känslomässigt under fullmånens ljus? Eller tillhör du den hyperaktiva gruppen går upp i varv, jobbar till sent inpå småtimmarna, inte kan sova och kanske blir lite arg under dessa dagar?

ALLA blir påverkade av fullmånen men för er som är i början av Väduren eller Vågen eller har månen, ascendenten eller någon annan planet här kan det var en omvälvande tid.

Den här fullmånen är så triggad att den troligtvis ställer relationer, tankar och känslor till sin spets. Den kan absolut innehålla en hel del överhettade och dramatiska känslor. Det är så starka krafter i gungning nu som påverkar skeendena på hela jorden.

Som vanligt tycker jag att det är en god idé att ta fram ditt personliga horoskop och kolla i vilket hus fullmånen infaller. Positionen pekar ut vilket område i ditt liv som kommer aktiveras.