Horoskop – Vecka 12

Astrologiska förutsägelser för 20 mars – 26 mars 2017

aries211

Väduren

Åh, nu händer det så mycket härligt i Väduren! På måndag mitt på dagen har vi vårdagjämning och det innebär ju som alltid att Solen träder in i ditt tecken! Tjoho! Visserligen har det varit bra flöde en längre tid för dig, men förstås gör Solens entré hela skillnaden. Härifrån kan du på allvar ta tag i ditt liv och få saker och ting att bli som du önskar. Merkurius speedar igenom tecknet nu och kommer att mötas med både Jupiter och Uranus vilket om något kan peka ut riktningen för dig och visa vilka steg som är bra att ta för dig i framtiden. Det  är en gyllene vecka för att göra avtal med andra människor, komma överens och ta positiva kliv framåt. Som om inte det vore nog kommer retrograda Venus att möta Solen till helgen. De två möts i en exakt konjunktion, vilket är underbart! Ur den gudomliga omfamningen går Venus ut vederkvickt, fylld av energi från Solen. Detta är en underbar tid och en betydelsefull hjärtchakra aktivering. Känn in vad det är du vill i dina nära relationer. 

Oxen

Heta Mars har nu hunnit en bit in i ditt tecken och skapar som alltid en massa händelser som, i och för sig kan vara bra, men det går inte att undvika att där finns en viss friktion också. Men..det är ett avgörande enerigskifte på gång även för dig kära Oxe. Våren är i annalkande och nu träder Solen in i ditt drömska 12:e hus där redan en skrälldus med planeter väntar. Ja, din tid är inte riktigt här ännu – men det betyder inte att det inte händer underbara saker nu.  Som alltid är det kärleken och dina nära relationer som betyder mest för dig. Din gudinna, den undersköna Venus är ju som bekant retrograd vilket gör att du kanske tänker lite extra på kärleken. På lördag kommer Venus att mötas med Solen – detta är ett underbart tillfälle när ditt hjärtchakra öppnas. Venus revitaliseras och får ny energi av Solen och härifrån påbörjas en ny 8-årig Venuscykel. Härligt! Detta är ett synnerligen gott tecken för dig.

Tvillingarna

Ja, nu har jag äntligen bara bra nyheter att komma med till er Tvillingarna! Att våren anlänt och Solen går in i Vädurens tecken gör hela skillnaden! Tjoho vad kul. Ditt superutåtriktade 11:e hus är lite lätt överbefolkat med positiva planeter och detta ger liv och rörelse i ditt horoskop. För den som är aktiv på sociala media, skriver eller är på annat sätt är en människa som jobbar med att påverka de stora massorna är detta ytterst goda nyheter. Mina absoluta råd till dig är: Skriv upp dina tankar och idéer. Agera på dina impulser. Ring upp dem som kommer upp i ditt sinne. Det här är tillfällen som bör utnyttjas maximalt. Din styrarande planet speedar verkligen på nu igenom Väduren och på sin färd kommer han att skapa välsignade, lyckosamma aspekter till turplaneten Juptier och även fram till helgen mötas upp i exakt konjunktion med innovativa Uranus. Detta kan i sin tur generera väldigt bra idéer och projekt. Passa på att smida medan järnet är varmt Tvillingarna. Såhär bra möjligheter erbjuds inte ofta så det är dags att hålla sig framme.

Kräftan 

Nu, måndagen 20/3 äger vårdagjämningen och Solens entré i Väduren rum och det är nu helt nya tongångar som gäller. Med den här nya positionen kommer ditt 10:e karriärshus att belysas och tillhör du dem som inte är 100% nöjd med din nuvarande arbetssituation är vecka 12 ett gyllene tillfälle att söka nya möjligheter. Nu är det eldens element som gäller och Väduren innovativa, kanske pushiga, kavata stil som fyller ditt sinne och ger dig modet, motivationen och den där lilla kicken som behövs för att verkställa. Käcka Merkurius studsar glatt igenom det 10:e huset han med och skapar möten, kommunikation och kanske nya kontaktytor, vänner mm.. Ja, för nu blidas aspekter med både turgubben Jupiter och innovativa Uranus. Kombinationen mellan dessa tre planeter är kort och gott mirakulös! Våga och vinn! Bättre möjligheter än nu kommer du inte att se röken av på den här sidan sommaren. Och.. sist men inte minst.. Venus möter Solen den 25/3. Ett underbart kärleksmöte som är en riktig hjärteöppnare.

Lejonet

För dig, underbara människa med det stora hjärtat är skeendena nu optimala! Våren och Solens entré i eldiga Väduren i ditt minst lika eldiga nionde hus ger en pigg och glad grundkänsla till hela horoskopet. Äntligen kan du börja känna att din energi och livsglädje återvänder. Att så många planeter samlats i samma tecken gör förstås att det fullkomligen sprakar eld, innovationer och nya tankar om dig. Nionde husinfluensen gör förstås det börjar spritta i benen och längtan till främmande platser och intressanta upplevelser kan bli övermäktig. Boka gärna in en resa och planera in lite kul aktiviteter med andra nu. Det är bra att ha något positivt och spännande att längta till. Men som alltid för dig, romantiska varelse är det kärleken till den där speciella personen som betyder ALLT. Underbart nog kommer alla förutsättningar för att kärlekslivet ska utvecklas positivt finnas där nu. Retrograda Venus möter upp med din styrande planet Solen den 25/3. För en dag beviljas Gudinnan audiens hos kung Sol och vid detta möte revitaliseras Venus och hon fylls med en ny energi. Meditera, önska in och låt ditt hjärta fyllas av universell kärlek. Detta är första dagen på Venus 8-åriga cykel. Nu är det troligare än annars att du attraherar till dig gynnsamma situationer, människor och kärlek.

Jungfrun

Reflektion är det första ord som kommer upp när jag ser ditt horoskop denna vecka Jungfrun. Solen går nu in i eldiga Väduren och lyser upp ditt annars så tämligen mörklagda åttonde hus. Ja, detta hus står ju för våra innersta hemligheter, passion och ekonomi. Med inte mindre än fyra planeter där på en och samma gång skapas ett starkt fokus på såväl kärlek och pengar. Smarta Merkurius är där och han om något kan ju bidra till att förbättra dina ekonomiska villkor. Kopplingen mellan Merkurius, Jupiter och Uranus gör detta till och med till ett gyllen tillfälle för snacket med banken. Det gäller att hålla sig framme här för det kan komma bra möjligheter ur det här. Retrograda Venus säger lite samma sak, för hon är förknippad med kärlek, överflöd och pengar. Mötet mellan Venus och Solen den 25/3 gör att saker och ting kan lösas på ett synnerligen angenämt sätt nu. Detta kan vara tillfället du väntat på. Investeringar, bättre lånevillkor och liknande kan vara aktuellt. Och så förstås.. det vankas kärlek också. Njut!

Vågen

Vinden vänder nu och allt som kommer att ske under den kommande veckan är till din fördel. Solen träder in i Väduren på måndag och den efterlängtade vårdagjämningen är här!  Om du mot förmodan skulle känna att det finns en viss vårtrötthet med i bilden kommer universum att råda bot på det nu eftersom Solens livgivande strålar kommer med ny energi och glädje till dig. Ja, glada Merkurius tjongar till såväl Jupiter som Uranus nu vilket skapar nya kontaktytor, kanske mysiga möte eller så är detta tillfället när du hittar din nya väg i livet. Din styrare Venus är retrograd nu och till helgen kommer hon att möta Solen i en kärleksfull omfamning. Detta är en nystart på Venus 8-åriga cykel och kanske även en nystart för dig i dina relationer. Nu kan vara tiden som du verkligen kommer till klarhet hur du vill att ditt privata liv ska se ut framöver.

Skorpionen

Solens entré i Väduren och vårdagjämningen ger dig en positiv kick den här veckan och det känns i hela kroppen att du går in i ett nytt skeende. Enligt Solteckenmodellen befinner sig all action i ditt 6:e hus som styr detta med arbete, dagliga vanor och hälsa. Heta Mars skapar högspänning i ditt horoskop vilket förstås kan ge en viss irritation och i värsta fall även en känslomässig urladdning. -Nå, det kan vara skönt att rensa luften dela med sig av vad man har på hjärtat på riktigt. Positivt sett bidrar Mars (som faktiskt kan fungera som ett energipiller) till att du faktiskt orkar tag livet och se till att styra skutan åt rätt håll. Mest intressant denna vecka är det underbara mötet mellan Venus och Solen den 25/3. Förutom att det är en underbar dag för kärleksfulla möten är detta också första dagen i Venus 8-åriga cykel. Härifrån och en månad framöver kan du förvänta dig att du har ett ovanligt bra flöde emotionellt, att dina nära relationer och i synnerhet kärleksrelationerna kommer att göra dig extra lycklig. 

Skytten

Jag anar att det är med glädje som du vinkar bye, bye till Fiskarna och välkomnar vårdagjämningen och Solens eldiga närvaro i ditt kreativa 5:e hus. Det femte husets styrare är Solen och Lejonets tecken och är därför förknippat med hjärtat. Det är så positiva vibbar på gång nu för Solen är inte ensam i det 5:e – där väntar redan den pigga lilla filuren Merkurius och under veckan aktiverar han både din styrare mirakelgöraren Jupiter (bra där) och innovativa Uranus. Detta kan leda till hur många bra idéer och planer som helst. Googla in på resesajten och se hur du kan lösa logistiken för här kommer det att hända grejer! Men.. det mest betydelsefulla som sker denna vecka är att Venus möte med Solen den 25/3. Detta öppnar och aktiverar ditt hjärtchakra och det är så vackra känslor som kan komma upp. Eventuellt delar du vackra stunder med en annan människa den här helgen. Njut! Bra tid för övrigt för att just meditera över kärleken.

Stenbocken

På måndag gör sig Solen klar att lämna Fiskarna och mitt på dagen är vårdagjämningen och Solens entré i Väduren och in i ditt hemkära fjärde hus. Den passagen ruskar liv i dig, vitaliserar och i detta nya ljus kan man upptäcka både dammtussar och oputsade fönster och känna att nu.. Nu är det dags att ta itu med såväl hemmet som sig själv. Det är vår och allt och alla måste piffas och fixas. Det är intressanta aspekter på gång när Merkurius puffar till såväl Jupiter som Uranus. Bra idéer och nya visioner kan komma fram. Sätt dig gärna och brainstorma med dina närmaste och se vad som dyker upp. Kanske drar ni riktlinjerna till något nytt nu. Du kan knappast gå igenom perioden utan bli helt medveten om vad det är du vill ha mer av i ditt liv och vad det är du vill lämna bakom dig. Och så har vi förstås det underbara Venusmötet som ger ett förtrollande skimmer till helgen och visar dig vägen i kärleken. 

Vattumannen

Nu kära Vattenbärare blir det lite liv i luckan igen! Vårdagjämning och Solens skifte över till Vädurens tecken står för dörren det där ger en härligt fri och glad känsla. Du kan uppleva det som att det bubblar i kroppen och hjärtat tar extraslag av pur glädje. Solen går nu in i ditt kommunikativa tredje hus där redan pigga Merkurius huserar och nu skapas så justa vibbar för den lille kommunikatören puffar till såväl undergöraren Jupiter som din styrare Uranus. Oh.. Ja, både Jupiter och Uranus handlar om utveckling, nyheter, att höja våra medvetanden och komma med nya lösningar. Ta denna unika möjlighet och gör det bästa av den. Det finns massor av konstruktiv energi i detta och du kan hitta inspirationen till ditt nya liv här. Kopplingen med Jupiter gör att du med största sannolikhet lyckas med det du vill uppnå. Underbara Venus möter upp med Solen den 25/3 skänker romantiskt ljus över ditt liv. Ta för dig.

Fiskarna

Under måndagen kommer Solen att lämna din sfär och inledningsvis kan det kännas lite tomt. Det kan vara en ”vem drog ur sladden känsla” över det hela. Nåväl.. det kan vara rätt skönt att inte vara zodiakens mest uppchokade person – så som varit fallet under bra många månader nu. Solen glider nu istället in i ditt produktiva och ekonomiska andra hus vilket faktiskt sätter fokus på din budget, privatekonomi. Eh.. även om du kan ha god lust att vila ditt huvud nu finns det indikationer på att det är en väldigt bra idé att åtminstone ha en bra handlingsplan klar. Vackra Venus går retrograd och möter till helgen upp med Solen. Detta är början på en ny 8-årig Venuscykel. Själva mötet i sig lägger ett vackert skimmer över din helg och detta kan vara tiden när underbara ting sker i ditt liv. Förresten backar snart Venus in i Fiskarna igen och det finns saker eller sår i ditt hjärta och kärleksliv som bör uppmärksammas och helas.

 1. Vattubärare är jag. Länge har jag affimerat en förändring på mitt jobb, eller att börja med något nytt.
  Håller på och försöker hitta något som gör min skäl glad.
  Nu så…… 🙂

 2. Vad är det för cykel som Venus går in i nu? Kan du beskriva lite mer vad det betyder 🙂

  1. Jag skriver simultant på två artiklar om detta så snart ska du få veta allt ❤️ om Venus öden och äventyr. 😀

 3. Hej, vad är det för ny 8 årig Venus fas som påbörjas den 25 mars??????
  kan den betyda att för oss som inte haft nån bra fas, nu går in i bättre tider

  1. Den är mycket, mycket bra. Jag skriver simultant på två artiklar om detta så snart ska du få veta allt! ❤️

  1. Jamen – man kan inte bara sätta sig till och vänta. Vad 17 tror du att någon ska tända på i så fall? Vem är sugen på en tjej som bara bryr sig om att ”DEN RÄTTE” ska komma in och fixa livet! Man kan inte leva genom en annan människa! Det funkar inte så. Hoppas att du hittar styrkan att förändra Anette!

 4. Ja, det känns bara skönt och vilsamt med min snälla Fisk-uri.. Han är verkligen mysig och påhittig , och jag uppskattar ”lugna vatten” efter hela havet stormar med passionen i Tvilling-Eyal… (Fast någonstans får jag väl som velig Våg bestämma mig heh) Kram från ett vackert BCN!

  1. Ja, men Anette! Du måste ta tag i ditt liv och själv lägga grunden för att något kul ska kunna hända! Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..