Horoskop – Vecka 8

Väduren

Nu lever Väduren livets glada dagar och njuter till fullo av att ha mysiga Venus och inspirerande Mars vid sin sida. Den ena drar in dig i intressanta, sociala sammanhang medan Mars eldar på skeendena, sätter hjärtat i brand och ger plötsliga infall. När Mars är med i bilden finns där ingen tvekan. Viljan och lusten är stor och om du inte redan har satt kursen emot nya mål kan mycket väl söndagens nymåne i Fiskarna med sin solförmörkelse vara tillfället som får allt att ändras. Eftersom den råkar infalla exakt samma dag som kaxiga Mars möter upp med oförutsägbara Uranus vill jag dock mana till ett visst mått av försiktighet. För den känsliga kan det i värsta fall resultera konflikter så håll en lite lägre profil i fredag – onsdag veckan därpå.

Oxen

Säga vad man vill om det två kommande veckorna – de är varken lugna eller normala. Under veckan riggas skeendet, planeterna kommer i position och på söndag – smäller det! Ja, vad jag menar är att då infaller årets mest dramatiska nymåne + eklips i ditt sociala 11:e hus så..

Ett varningens ord på väg, det är inte bästa tillfället att ha med folk att göra. Extremt nog bildas ett samtidigt kardinalt T-kors (en spänd energi)  som gör allt väldigt oförutsägbart.  Det kan precis lika gärna bli så att det pang.. sker ett mirakel som att marken under dig skakar.

Tvillingarna 

Din styrare Merkurius rör sig igenom Vattumannens sista grader under veckan och det är en positiv grundkänsla och du är gladare än på länge. Rörliga, trendkänsliga du är som vanligt först på banan att snappa upp nya tankar och idéer. Samtidigt men bakom ridåerna har scenen bytts ut och det blir vi varse till helgen när verkligheten är en helt annan. Merkurius skiftar då över till Fiskarna ingår i det feta stellium bestående av 6 planeter som bildats. Alla dessa punkter blir direkt berörda av nymånen och eklipsen. Kopplingen mellan nymånen, Kiron, noden (ödet, karmat) gör att gamla sår kan läka, helas och du kan gå vidare som en starkare person.. Det är troligt att du nu öppnar dig emot någonting nytt och stänger dörren bakom dig till en annan episod som nu avslutas.

Kräftan 

Nu aktiveras det rätt uttjatade kardinala korset igen och du kära Kräfta dras naturligtvis med till fullo oavsett om du vill det eller inte. Kombinationen Mars, Uranus, Pluto, Jupiter är magstark för precis vem som helst – eftersom de alla är extrema planeter som tar fram det bästa eller det värsta i människan och det finns en stor dos innovation, påhittighet och mirakel med i bilden också är det faktiskt omöjligt att säga vad som ska ske. Söndagens nymåne+ eklips infaller i ditt 9:onde hus och stora förhoppningar och nya möjligheter öppnas för dig nu och sex månader framåt. Låt fantasin flöda och ta till dig de nya influenserna som kommer till dig.

Lejonet 

Den här veckan smyger igång men och känns till en början mest småputtrig och trevlig.

Ja, detta är lugnet före stormen för helgen bjuder på årets mest dramatiska tema. Det är T-kors, Nymåne och eklips – allt på en gång och det är inga små känslor som triggas här. I ditt fall är det hemligheternas kammare ditt 8:e hus – det innersta i ditt hjärta, kärleken, passionen som påverkas av eklipsen. Det är viktigt att du tar ställning i en känslomässig fråga som du har stött och blött bra länge nu. Att eldiga Mars möter äventyrliga Uranus i vilda 9:e hus gör att jag hoppas att du inte låter saker gå över styr. Ditt varma hjärta har ju svårt att hantera känslomässiga berg och dalar. Om du måste välja – välj dig Leo. Sätt dig själv i första rummet.

Jungfrun 

Nu kära Jungfru vill jag förbereda dig på att trevlig, rätt standard vecka väntar. Till helgen ändras klimatet tvärt och nu kan i princip vad som helst kan hända för söndagens nymåne/solförmörkelse är dramatisk och lyser upp ditt sjunde hus. Många kul planeter är inkopplade i det här så flirt, framgång, lycka, tur – vem vet? En förmörkelse indikerar att härifrån och sex månader framåt är det nystart som gäller.. Det här är absolut bästa tiden att göra sin ”move” oavsett det är kärlek eller business det gäller.. Finns det risker? JA! Absolut men du kan inte ta hänsyn till det nu.  Kan precis lika gärna vara tursamt och väldigt karismatiskt, dynamiskt och livsstils förändrande.

Vågen

Hade du börjat tappa tron på Jupiter? Inte då – trots sitt retrograda tillstånd är han i allra högsta grad aktiv i helgens superintrikata T-kors när allt som är du triggas. I ditt relationshus möts Venus och Mars med plötsliga Uranus vilket kanske lockar dig ut på hal is känslomässigt. Men å andra sidan Vågen – om kärleken inte vore just sådan att hela ens inre väsen står på spel – då skulle den ju inte vara så intressant.

I Fiskarnas tecken och ditt sjätte hus kommer ett helt hov av planeter befinna sig på söndag då årets absolut mest dramatiska nymåne och förmörkelse infaller. Det kan vara dags för en omstrukturering av ditt arbetsliv och hitta en jämnare balans mellan hur du fördelar dina gracer. Det är viktigt att du hittar det som fungerar för dig så att du mår optimalt.

Skorpionen

Det fylls på med planeter i Fiskarna, lite allt eftersom fram till på söndag då nymånen och solförmörkelsen äger rum i ditt dramatiska och kreativa 5:e hus. Wow! För dig som har ett så levande känsloliv och kreativiteten så tätt bunden till din livsnerv är nymånen verkligen en energiboost. Du får saker att hända och människor att komma till dig genom ett positivt tänkande om situationen. Om du träffar någon speciell under de kommande 6 månaderna kan det visa sig vara helt rätt. Men.. samtidigt som allt detta händer blir båda dina styrande planeter – Pluto och Mars inblandade i ett kraftfullt och kanske även turbulent T-kors tillsammans med Jupiter och Uranus. Det är explosiva energier inblandade i det här och i värsta fall kan det vara droppen som får bägaren att rinna över. Vi andra duckar och darrar i din närhet Scorpio.

Skytten 

För dig som är född i ett rörligt tecken kommer det att vara en riktigt spännande vecka. Nå, må vara att de första dagarna är lite väl vanliga men.. när allt fler planeter ansluter sig till Fiskarna och bildas ett stellium, dvs en hel klase planeter som skickar mysig, kärleksfull energi åt ditt håll. Allt skulle kunna ha fortsatt såhär underbart om inte nymånen medförde en solförmörkelse. Det är en superstor indikator på att ditt liv kommer att gå in i en förändringsfas. Dessutom aktiveras det kardinala T- korsets igen och nu kommer Jupiter (som är retrograd) att bli starkt påverkad.

Ytterligare ett tecken på att kaos och tumult mullrar i bakgrunden. För dig är det hemmet, fjärde huset som är i gungning. Ska du nu resa eller flytta igen?

Stenbocken 

Det är stora grejer i görningen igen och vårt kära kardinala kors aktiveras under veckan när heta Mars, dag för dag, kommer ett snäpp närmare Uranus och på söndag träffas de. Ja, naturligtvis är det ingen ko på isen för dig. Visst, samma procedur som förra gången men.. möjligen är just detta T-kors lite aggressivare än de föregående. Om det är något som du kära Stenbock blivit expert på sedan 2008 så är det krishantering. Att vi precis samtidigt har en nymåne + eklips gör det så mycket mer dramatiskt. Just när det gäller så här stora skeenden är det omöjligt att förutse vad som ska hända. Det finns en stor del innovation och mirakel med i mixen.

Vattumannen 

Merkurius har sin sista vecka i ditt tecken nu. Passa på att träffa vänner, umgås och prata nu när dina relationer flyter smidigt. Särskilt den som jobbar inom försäljning kan ha väldigt bra flöde som förhoppningsvis påverkar din ekonomi till det bättre. Det skulle inte förvåna om du vid denna tid får goda resultat eller nyheter som gör at du kan få din ekonomi att blomstra. I Väduren och ditt pratglada tredje hus smyger Mars sig allt närmar Uranus och på söndag är de båda exakt på samma fläck – Oh! Det är en explosiv position och ett tips till den som vill verka för fred och folkhälsa – håll dig på din kant under söndagen och försök att inte reta upp dig. Det är så lätt att säga lite mer än man avsett och hamna i ett oönskat meningsutbyte.

Fiskarna 

Många av er har önskat sig att en ny cykel ska börja, att inspiration och lust till livet ska infinna sig – och sannerligen, nu har processen startat!

Solen befinner sig sedan i lördags i ditt tecken och nu fylles ditt liv med värme och aktivitet. En galet intressant vecka väntar dig och du kan räkna med att befinna dig i händelsernas epicentrum en månad framöver. Innan veckan är över kommer hela 5 planeter + månknuten vara aktiverade i Fiskarna. På söndag möts Solen och Månen i Fiskarna och i samma stund sker också en solförmörkelse. Varje nymåne är en indikation på en nystart, att den infaller i ditt eget tecken gör det hela personligt, det är DIN, nystart. Förmörkelsen gör det hela otroligt mycket starkare.