NCGR konferens

Ja – imorgon förmiddag hålls invigningsceremonin på det här enorma eventet där världens astrologiska elit har samlats för en fyra dagar lång konferens.

16804634_10155024871282692_886575021_o

Ja, här står jag nu tillsammans med en gullig Pisces astrolog framför det helt fantastiska stjärnspäckade schemat som NCGR -National Council for Geocosmic Research – som den stora amerikanska astrologi organisationen kallar sig.

Dåliga nyheterna först då.. Robert Hand som skulle inleda både konferensen och tala på stora middagen är dessvärre sjuk och kommer inte. Han är ju kanske astrologivärldens tyngsta namn, en levande ikon, så det skulle ha varit fantastiskt att få se honom tala. Hoppas att det kommer att finnas fler chanser.

Idag var det mjukstart på konferensen. Jag såg jätteduktiga Lynn Bell som pratade om Solar Returns. Wow..

Bakom mig i publiken idag satt Susan Miller. Eh, ja – ni hör! Det är värsta kändissafarin här i AstroDjungeln.

LOADING..