Happy Valentine ❤️

Hoppas att ni alla har haft en underbar Valentine! Jag antar att ni när ni läser detta redan vaknat upp till en ny dag. Men för mig är det är Valentinkväll i Baltimore, USA och firandet är i full gång.  Man ser hjärtan, rosor och rödklädda par lite överallt. Valentin är en stor grej här!

Som ni, kära läsare vet, är jag född i Vädurens tecken och har nu i skrivande stund riktigt härliga transiter i mitt horoskop och jag känner mig jätteglad. Att det är Venus och Mars tema passar ju perfekt in en dag som denna.  Jag är så fylld av upplevelser och kärlek i hjärtat att jag känner att jag är på väg att svämma över.

Som jag nämnde där uppe har jag korsat havet och befinner mig i Baltimore där jag deltar i en astrologisk konferens. Själva konferensen har inte börjat ännu utan nu pågår vad som kallas ”Peers Group”.

De här första dagarna är riktigt tuffa. Vi har bildat utvecklingsgrupper/ studiegrupper bestående av praktiserande astrologer från hela världen.

De som håller i programmet här är elitastrologer. Det är hårdmangling från morgon till kväll.

Vi gör readings – analyserar olika tekniker, blir testade, bedömda, kritiserade inför publik och naturligtvis är det lika delar läskigt, spännande, utmanande och förstås.. alldeles underbart!

Jag har totalt förälskat mig i OPA – Organization for Professional Astrology –http://www.opaastrology.org/

Det är så underbara människor här att det nästan känns ofattbart! Jag har fått nya vänner! Det känns som att jag har hittat min flock ❤️ Samtalsämnet är förstås astrologi och bara astrologi från morgon till kväll – och jag älskar det!!