Horoskop – Vecka 7

Bilden föreställer Inner Harbor i Baltimore, Maryland, USA.

Astrologiska förutsägelser för vecka 7,  13 – 19 februari 2017. 

Väduren 

På måndag ebbar de sista vibbarna ifrån helgens fullmåne ut och sakerna återgår till sin ordning igen. Eftersom vi nyss haft en månförmörkelse kan det förstås innebära att vi kan förvänta oss det oväntade i de stora världsliga skeendena. Det är så himla bra energi i ditt horoskop nu när din styrare är mitt i tecknet och detta bör väcka även den tröttaste Vädur till liv. Tisdag – torsdag går månen igenom Vågens tecken vilket ytterligare späder på det redan som härliga flödet runt dig. Vackra Venus finns ju även med i bilden och det ger dig stora mängder charm, tur och kanske även kärlek. Jag har samma råd till dig som jag hade förra veckan. Ta reda på vad det är du önskar dig av livet och gör vad du kan för att förverkliga. Praktisera attraktionslagen och önska in, be eller meditera på det.

Oxen 

Ditt liv dundrar på framåt nu igen, ingen rast – ingen ro.

Solen och Merkurius har tänt den flitiga lampan i ditt karriärshus. Du är målmedveten och det jobb som du lägger ned nu kan komma att bli uppmärksammat och uppskattat: När horoskopet ser ut såhär kan du skapa ett positivt rykte om dig själv som leder dig vidare uppåt. Romantiska du längtar förstås efter att Mars och Venus ska komma lite närmare ditt tecken och ösa över er av det gudomliga skimret. Än så länge är de båda inne hos grannen, Väduren och i ditt andliga 12:e hus där de hjälper dig i dina andliga processer, men också med kreativa processer och skapande. Torsdag – lördag går månen igenom skorpionen och ditt 7:e hus och det är tydligt att hjärtat öppnas och kärlek flödar in. Vårkänslorna komma vanligen senare till dig men de Oxar som har planeter i Väduren (vilket många har) kan tjuvstarta och börja flirta och glittra redan nu.

Tvillingarna 

Att din styrare Merkurius befinner och Solen befinner sig i ditt 9:e hus gör det här till en uttalat underhållande vecka när resor, sociala happenings och roliga möten och sammanträffanden kan äga rum. Du vill förkovra dig och utvecklas. Många av er får lust att studera och lära sig något nytt. Toppen! Tvillingarna är ett tidlöst stjärntecken som tycks gå livet igenom utan att påverkas av tidens tand. Det är aldrig för sent för dig att anta en ny utmaning. Om du känner dig mogen att ta ett kliv framåt och uppåt i din karriär kan detta mycket väl vara rätt tillfälle för dig att förtydliga dina avsikter och mål. Helgens fullmåne och månförmörkelse föll ju i ditt smarta tredje hus. Härifrån och fram till nästa nymåne + solförmörkelse, den 26/2 kan du komma att stå inför ett karriärval, studieval eller kanske ett erbjudande som är svårt att motstå. Mars och Venus befinner sig i en gynnsam sextil till allt som är du. 

Mingla och bygg upp ditt sociala nät.

Kräftan 

Känsliga du kanske tillhör dem som blev lite tagen av helgens fullmåne och förmörkelse. Det pumpas in massor av ny energi vid ett sådant tillfälle. Tiden härifrån och två veckor till nymånen + solförmörkelsen är nydanade och varken förutsägbar eller stabil i de stora globala skeendena. Det kommer att vara full rulle på dig den här veckan Kräftan! Tjoho! Mars och Venus skapar en gynnsam och våghalsig kvadratur till allt som är du. Nu lockas du ut ur det berömda Kräftskalet och jag kan garantera att du inte kommer ångra dig.  Jag älskar dessa tillfällen! Solen och Merkurius rör sig igenom ditt finansiella 8:e hus och det är bra tid för den som vill ordna saker rörande arbete, pengar och affärer på tapeten nu. Jupiter och Uranus är fortfarande i opposition och det är troligt att en hjälpande hand räcks ut, ett gynnsamt avtals skrivs osv.

Lejonet 

Gångna helgens fullmåne och månförmörkelse inföll i ditt första hus vilket naturligtvis för tankarna till dig som person, men i andra änden står Solen i ditt sjunde hus vilket aktiverar din privata sfär, dina vänner och ditt kärleksliv. De flirtiga vibbarna dröjer sig kvar även denna vecka via förföriska Venus och heta Mars som tillsammans bildar en finfin trigon till allt som är du och ger underbar grundstämning i ditt horoskop. Romantiska du är ju känd för att vara zodiakens varmaste och mest kärleksfulla person. Stjärnorna utlovar de allra bästa förutsättningar för fin utveckling i kärlekslivet. Om du tillhör dem som firar alla Hjärtans Dag den 14/2 så kommer du inte att bli besviken. På lördag ändrar Solen läge och smyger in i Fiskarna istället, vilket drar ner tempot en aning och det blir lite lugnare och vilsammare i ditt liv igen.

Jungfrun 

Jag anar att ditt 2017 hitintills innehållit mer arbete och kanske mindre vila och njutning än vad du skulle behöva.

Phu, nu är vi nära en förändring så orka lite till. Solen fortsätter att lysa upp ditt arbetsamma 6:e hus under ytterligare fem dagar – dvs hela arbetsveckan. Det sjätte huset handlar också om hälsa, så dagliga rutiner och helande är också viktigt att hålla ögonen på.  Därefter får vi ett enerigskifte som är till din fördel när Solen lider över i Fiskarnas sfär och ditt relationshus. Alldeles snart är det härliga processer på väg i ditt liv, Jungfrun! Som du vet befinner vi oss i förmörkelsernas tid – och nästa nymåne infaller i Fiskarna den 26/2 (mitt emot allt som är du + att den infaller i ditt sjunde kärlekshus.) Denna nymåne kommer med en solförmörkelse och som alltid ger de drastiska förändringar.

Vågen 

Höj blicken och se framåt Vågen! Det är svårt att tänka sig en härligare vecka än den du har framför dig.. Det är så bra vibbar! Dagligen får jag rapport om än den ena än den andra Våg som gått in i ett kärleksförhållande. Det är det en härlig vecka som ligger framför dig – heta Mars och förföriska Venus rör sig sida vid sida igenom ditt sjunde hus! Att säga att detta är löftesrikt och utvecklande är faktiskt en underdrift! Det är en sjudande aktivitet som pågår runt dig och folk vill gärna ha dig med i alla möjliga sammanhang. Passa på att lägga ut dina krokar nu för du är ”het” nu och kan hala in riktigt bra kunder/chanser, uppdrag och jobb. Det kan som antytts ovan också vara tiden när du inleder en ny epok i ditt liv. Kör så det ryker!

Skorpionen 

Nu har vi lämnat fullmånen och förmörkelsens inte helt odramatiska energi bakom oss och hoppas att just du inte tyckte att det var en alltför jobbig passage. Veckan präglas av ett förhållandevis mysigt lugn när allt – karriär, hemliv, kärlek och romantik flyter på perfekt.

Under Valentindagen (och ett bra tag framöver) 1 befinner sig zodiakens kärlekspar  Venus – den feminina energin och Mars – den manliga kraften – i Vädren. För dig som är Skorpion kan det där ge den där heta gnistan som får det att tända till mellan dig och din älskling. Solen lyser upp ditt mysiga 4:e hus vilket grundar dina känslor, gör dig harmonisk och säker på vad du vill i livet. Den avtagande månen passerar igenom Skorpionens sfär torsdag – lördag Solen är i ditt 4:e hus vilket är mysig och grundande.

Skytten 

Vi befinner oss i förmörkelsetider och flexibla, föränderliga Skytten är precis en sådan person som kan tillgodogöra sig den nya energi som pumpas in i våra liv nu – tiden mellan fullmånen den 11/2 och nymånen 26/2. Det är en busig, full i fasiken vecka som väntar dig fylld av glada upptåg och skratt. Solen i ditt kommunikativa 3:e hus håller dig upptagen med vänner, släkt och bekanta. Om du är aktiv på sociala media kan det också vara en källa till glädje. Mars, Venus och Uranus sprakande energier får fart på din påhittiga, kreativa sida. Ge dig själv möjlighet att uttrycka det! Det är massor av justa aspekter i ditt horoskop nu som innebär idel möjligheter på alla nivåer. Saturnus kanske du dystert tänker nu? Ja, han finns här men Saturnus är trots att han är en dysterkvist inte emot utveckling och arbete. Han främjar det till och med.

Stenbocken 

Se upp gott folk, för nu går det undan. Vi befinner oss i förmörkelsetider och de kommande två veckorna är riktigt spännande för alla. I ditt horoskop är det full rulle redan eftersom det blidas en spännande och ack så utmanande T-kors mellan allt som är du, de tre härliga Mars, Venus och Uranus i Väduren och Jupiter i Vågen.

Så, på Valentindagen kan du njuta kärlekens sötma om du vill. Se till att göra någonting speciellt för dig själv och din darling!  Men, känner jag dig rätt Stenis – så har du blicken fästad emot framtiden. Våga släppa fram din kreativa sida och ta fram entreprenören inom dig. Smid dina planer och agera! Det är toppenbra vibbar i luften och vill du det riktigt gärna kan du få vad som helst att hända.

Vattumannen 

Lördagens fullmåne placerade dig i hetluften med sin förmörkelse och du ska vara vaksam på vad som händer nu och ett halvår framöver – fram till nymånen infaller i Vattumannen i augusti. Solen har ytterligare fem härliga dagar kvar på sig att lysa upp ditt horoskop. Pigga, glada Merkurius finns också kvar där på ett hörn. Använde dessa dagar vist! Det här kan vara ett genombrottets tid för dig. Och vad tror vi om dina förutsättningar kärlekens arena så här inför Valentindagen? Ja, kommunikativt, och flirtigt kan det ju förstås vara med tre heta Mars, Venus och Uranus i ditt tredje hus. Månen och Uranus är i opposition i ditt äventyrliga nionde hus. Wow.. Jag rekommenderar verkligen en ”walk on the wild side”.

Fiskarna 

Oj, oj – Fiskarna. Hoppas att du klarade fullmånen och förmörkelsen med flaggan i topp. Ja, jag är medveten om att det var en lite svårare passage för dig. Jag tror att din själ längtar efter att återfödas och bli fri. Det är så jag ser den kommande nymånen i Fiskarna som infaller om två veckor – den 26/2 och även den har en förmörkelse i släptåg. Närmast har vi fem inte alltför roliga arbetsdagar framför oss medan Solen tragglar sig igenom de sista graderna i Vattumannens tecken. Allt blir roligare, bättre och så snart den efterlängtade, livgivande Solen kommer in i ditt tecken igen, och ger dig färgen tillbaka på dina kinder och skänker hopp.

Din Valentine? Ja, den ser mer ödesmättat förutbestämd ut än bra för singeln.  Men du som redan har ditt på det torra med en kärleksfull partner kan naturligtvis ha det mysigt.