Nymåne i Stenbocken

Nymånen infaller kl 07:52 den 29 december på 7° 59 (vi kan gott säga 8°) i Stenbocken.

Åh vad spännande att få möta det nya året vid nymånetid! Ja, visserligen ligger de två dagar isär men på nyårsnatten har nymånens igångsättande pigga energi ännu inte klingat av.

Solen och Månen och faktiskt också lilla retrograda Merkurius möts i kraftfulla, kardinala jordtecknet Stenbocken. Det är mäktigt att se dem tillsammans såhär. Att månen blir ny ger en igångsättande, nytändande energi vars uppgift är att påminna dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Varje nymåne är början av en känslomässig cykel för vi erbjuds åter en ny chans att ta livet i nackskinnet, sätta upp nya mål och tydliggör vår vilja. Detta är supertillfället att förnya sina nyårslöften, att bestämma sig och sätta igång alla sina idéer.

Passa på nu att utnyttja tillfället och önska in vad det nya året ska ge: Gör en månmeditation och släpp medvetet den energi som är förknippad med det förflutna. Visualisera sedan dig själv när du ser dig lyckas med det nya som du önskar dig.

Som vanligt! Kolla i vilket hus nymånen infaller för dig! Det kan ge dig en hint om vad du bör satsa på under den kommande cykeln.

Nymåneritual

Nymånen i de olika husen