Mellandagarna..

Hej kära trogna bloggläsare…

Hoppas att julen varit underbar och vilsam och att tomten uppfyllde alla era önskningar!

Jag har verkligen drabbats hårt av influensan i år. Den slog till som en slägga och golvade mig fullkomligen. Jag fick boka av allt!  Är dessvärre fortfarande inte återställd helt men mår i alla fall mycket bättre och kommer att gå till jobbet som vanligt imorgon.

Jag hinner helt enkelt inte skriva något veckohoroskop den här veckan utan jag ska försöka lägga mitt krut på att få fram ett OK årshoroskop innan nyår.

Men.. för att ni inte ska vara helt utan och undrande över vad som händer dessa dagar:

Astrologiska Råd för som gäller alla tecken: 

Vi befinner oss i mörkermånens tid och de flesta av oss går på halvfart. Det är den tiden på månaden när vi faktiskt är programmerade till att släppa greppet om allt gammalt och vila. I år pekar det mesta åt samma håll!

Mars befinner sig lite småsegt i Fiskarnas tecken och detta kan vara en förklaring till varför soffan känns så lockande och att det inte blir fullt så mycket gjort som man förväntat sig.

Merkurius går retrograd och vi människor har tendens att vandra nedför minnenas allé och hitta gamla minnen, vänner vi förlorat kontakten med och ibland dyker gamla sår som vi vältrar oss lite i.

Jupiter och Uranus är i direkt opposition till varandra nu!

Den 29/12 – vid 7 tiden på morgonen har vi en nymåne i Stenbocken. Återigen kommer ljuset att besegra mörkret och ge lite hopp till människorna igen. (Jag kommer att publicera ett inlägg om detta).

Så.. det gör ingenting om det inte händer så mycket runt dig nu. Vi släpper allt och låter det vara som det är..

Efter nyårshelgen väntar ett nytt och skinande blankt år – 2017!