Horoskop Vecka 50

full-moon-vedic-solstice
Väduren
Snart har vi Lucia här och som vanligt är otroligt mycket som händer i ditt liv. På måndag bildar din styrare Mars som är i Vattumannen en kvadratur till Uranus som befinner sig i Väduren. Vattumannen är ju i sin tur styrt av Uranus. Oj, vad galet det låter – samma fast tvärs om! Det är dock så det är – en väldigt explosiv, dynamisk, lättantändlig energi som du får god användning av. För att spetsa till det hela lite ytterligare så infaller en riktigt glad, sprudlande och rolig fullmåne på onsdag och dina känslor blir jättestora och energin hög ännu högre. Det handlar om nya tider, behov och tankar. Var beredd på att släppa det gamla och öppna famnen emot ditt nya liv. Då menar jag livsstil, jobb, materiella saker eller relationer som du inte längre behöver. Våga och vinn – stjärnorna utlovar stor succé.

Oxen
Energin från den annalkande fullmånen känns redan nu trots att den inte blir helt full för än natten emot onsdag. Dina känslor är stora nu.  Din styrare Venus skickar sensuella, rosa kärleksstrålar åt till håll och du och attraherar till dig uppskattning från bra människor. Att sexiga Mars samtidigt bildar kvadratur till Uranus gör dig påhittig och lite full i fan och kanske tar du ut svängarna lite mer än vanligt. Positivt – du vågar ta initiativ, flirta och föra din egen talan. Lite mindre positivt men eventuellt välbehövligt kanske är att du har kort stubin och biter ifrån.

Tvillingarna
Vi har en tilltagande måne på gång som når sin fulla mognad under natten till onsdag – ditt tecken Tvillingarna. Självklart är detta speciellt för dig eftersom det äger rum i ditt tecken. Nu ställer sig planeterna på ett synnerligen bra sätt – det bildas en stortrigon mellan Jupiter, Mars och Månen bland annat.. Ja, kort sagt – det är en supervecka för dig när verkligen allt och lite till kan hända. Starka känslor är i rörelse och många blir överraskade av intensiteten i det som händer. Våga och vinn i kärlek! Du har turen med dig. Naturligtvis går det förstås bra att använda flödet till allt – söka jobb, charma, övertala eller vad du än önskar. Det känns perfekt.

Kräftan
Det är en oerhört intensiv period du befinner dig i Kräftan och du är så duktig som klarar det.  Solen och Saturnus har sida vid sida rört sig igenom ditt arbetshus men phu vilken press det sätter på dig. Tack och lov är det pyttelite kvar av arbetsåret. Ta kaxiga mötet mellan Mars och Uranus till hjälp på måndag och sätt ner foten Kräftan. Det kan omöjligt vara du som ska axla alla problem och styra upp allt. Natten till onsdag har vi en glittrig fullmåne som lyser upp stjärnhimlen och ditt andliga 12:e hus. Lyssna inåt – din redan så berömda intuition ledsagar dig nu.

Lejonet

På det stora hela är detta en väldigt positiv tid när du kan njuta i goda vänners lag och sola dig i både Venus och Mars glans eftersom de båda befinner sig mitt emot dig i Vattumannen.  Härligt! Natten till onsdag kommer bär fullmånen med sig en glittrig och glad känsla. Massor av planeter triggas nu och busiga Tvillingmånen sänder pigga, kommunikativa vibbar åt ditt håll. En flirt piggar upp decembermörkret.
Försök hitta en bättre balans mellan fritid och arbete, vad som är ditt arbete och vad som tillhör andra så att du inte bränner ditt ljus i bägge ändar. Delegera arbete så slipper du tappa humöret.

Jungfrun
Tjoho, nu byggs energierna upp emot en härlig fullmåne som infaller natten till onsdag i ditt systertecken Tvillingarna. Åh, det är så hög och härlig energi med den här månen att det är svårt att säga vad som inte triggas utav den här månen? Allt! Du tillhör ju dem som blir mest påverkad denna gång och fullständig igångsatt av alla pådrivande processer. Okay.. visst Jungfrun – det har varit lite väl mycket runt dig den här hösten men nu lovar jag att det bara är den här veckan kvar innan lugnet och harmonin inträder och du kan finna lite julstämning och vila. Merkurius har börjat inbromsningen redan och nästa vecka vänder han retrograd. Phu! Var nöjd med dig själv för en strålande insats.

Vågen
Du har en toppenvecka framför dig Vågen och den börjar med att Uranus möter upp med heta Mars! En stortrigon i Luft bildas när månen blir full i Tvillingarna natten till onsdag. Det ser ut som du fullkomligen sprudlar av idéer och känslor nu. Nu kommer tankar till dig som kanske kretsar runt utbildning, kommunikation och marknadsföring eller kanske till och med publicering. Din kreativitet kan ha ökat markant under hösten. Det ligger nya projekt eller tankar i luften. Det är viktigt formulerar dina vilja åtminstone inför dig själv. Ansöker du, visar upp vem du är eller skickar ditt CV kanske nästa termin innehåller allt som du drömt om?

Skorpionen
På måndag skapas en dynamisk spänning emellan Uranus, Mars och dig själv vilket ger dig den där genialiska gnistan som du kanske saknat ett tag. Ha gärna papper och panna till hands för idéer och drömmar som kommer till dig under den här tiden kan visa sig vara ovärderliga. Det är en tilltagande måne och som skruvar upp stämningen, känslorna och passionen. Natten till onsdag är fullmånen över oss, i Tvilling/Skytt faller den denna gång – i ditt passionerade 8:e hus. Det är inga små teman som belyses denna gång. Kärlek, passion och pengar.. Bara den lilla detaljen Scorpio. 😀 Ja, jag vet att detta är hela livet för dig såklart! Låt inte känslorna rusa iväg med dig. Det är inte bästa tiden att ställa någon till svars.

Skytten
Vi är inne på sista vecka som Solen befinner sig i ditt tecken och som alltid såhär års är det riktigt roliga, actionfyllda dagar. Det är tydligt att det har hänt massor och.. den tjocka tanten inte sjungit än så det kommer mera! Skeendena byggs upp emot en superstark, inte helt odramatisk fullmåne som infaller på natten till onsdag i Tvilling/Skyttplariteten vilket höjer ribban lite ytterligare. Ge dig ut och mingla, dansa, prata och flirta i decemberkvällen för det är så mycket prat och glädje som vill ut och delas med andra En vecka till bara sedan känns det som du har gjort din insats 2016 och kan slacka efter lite igen.

Stenbocken
Du är ljusår ifrån ett stilla avslut på den här terminen Stenis- i alla fall inte om man får döma efter skeendena den här veckan. På måndag är Solen i kvadratur till Uranus vilket ger dig väcker rebellen inom dig, ger dig kraft, lust och ett jävlar anamma. Vissa av er befinner sig i stora förändringsprocesser som går på djupet. Passa på att uttrycka vad det är du har på hjärtat nu när ämnet är aktuellt. Väntar du längre kommer du att hitta ursäkter för varför du måste skjuta beslut på framtiden. Fullmånen natten till onsdag lyser upp ditt kreativa femte hus. Undrar om detta leder dig till pepparkaksbak eller fantastiska juldekorationer? Du blir innovativ och idérik och visps trollar du bort högar av arbete från ditt bord.

Vattumannen
Det är sista veckan Mars befinner sig i ditt tecken och du är driven och målmedveten nu men kanske inte den smidigaste versionen av dig själv. Passion och initiativ främjas av Mars hans närvaro eldens energi så du kan vara mer stressad, kanske uppjagad eller hetare, argare än annars. Faktiskt kan detta få konflikter att blossa upp. På söndag skiftar mars tecken och du kan pusta ut och börja tänka på långt njutbarare saker..

Mitt i veckan har vi en glittrande fullmåne i Tvillingarna, en stortrigon i luft bildas och det är ett superkul vibbar i luften.

Fiskarna
Vi har en tilltagande måne som blir full i Tvillingarnas tecken under natten till onsdag och således dominerar den hela veckan. Det är en sprittande, sprudlande känsla med det hela som gör detta till en superbra vecka för dig. Din kreativitet kickar igång nu och du får ännu mer inspiration om du tillbringar tid med människor du gillar som förstår dig och vad du går för. Nu hittar motivationen att genomföra dina planer och får en väldig massa händer runt dig. På söndag träder Mars in i ditt tecken. Ett oväntat besök som ger ytterligare eld till bilden. All denna eld kan även vara en god hjälp för att få igång den av många efterlängtade kärleken.

 

 

 1. Hej fina!
  Jag är född 75-11-15 har jag Venus i skorpion eller ? Känner mig väldigt mycket i det som du har skrivit om Venus i skorpion .
  Tacksam för svar

  1. Hej Sabah, när jag tittar på ditt horoskop tror jag att jag har sett det här förut och svarat? Stämmer det? Ja, hur som helst har du Venus i Vågens tecken. Hälsningar
   Astrobloggen

 2. Hej,
  Menar du att det lättar nu? Jag är född 700411 och sällan har jag haft en tuffare period än denna höst… Jag kom in på utbildningen som jag ville men jösses Amalia vad jag tappat fotfästet. Ångest och tårar i mängd – inte likt mig alls! När lättar det? När kommer glädjen och lättheten tillbaka?
  Kram

  1. Ja, jag tror att det kommer att bli MYCKET bättre nu 😀 Imorgon går Venus in i tecknet och det ser jag fram emot! 😀 Lycka till Annika!

 3. Mm…börjar tappa hoppet. Beskedet om intervjun som ägde rum 22 nov kom under antingen fullmåne eller nymåne (minns inte längre) så jag får hoppas på det bästa till fullmånen.

  1. Hej Sabah! Du har din venus placerad i Vågens tecken. Det är en sensuell och mysig placering du kan vara stolt över. Venus är i och för sig ganska nära Pluto som också befinner sig i Vågen. (Eftersom Pluto är Skorpionens styrande planet ger det en skorpionkänsla så jag kan förstå om du känner igen dig i texterna om Venus i Skorpionen). Gott Nytt År!

 4. Jag har mottagit mail från en astrolog från Lyon i tio års tid, där jag ska inse att jag behöver hennes hjälp till framgång i livet, annars fortsätter mitt liv i samma fiasko och behöver bara sätta in en slant med specialpris, bara för mig, för hon tycker så synd om mig. Självklart med speciella datum hit o dit.
  Får en del behövlig hjärngymnastik av detta.
  Jämför detta med politiker som också har samma upplägg, satsa på mig så säkrar jag din framtid.

 5. YIPPIE!!! Vilket toppen horoskop 🌞🌞🌞 Tack alla stjärnor, planet & Margaretha för ditt idoga arbete ☺ Mvh! Jillan på Orust

   1. Åh tack snälla 🌞 det har varit lite mycket ett par månader, men nu är jag på banan igen ☺ önskar dig en underbar helg! Mvh! Jillan på Orust

 6. Hej margareta! Jag missade ett flyg, min hotell bokning sade att det inte var betald men sedan visade sig att den var det. Min kille visade att han var sur på mig för en sak han tidigare sa var ingen fara över. Jag fick känslomässigt utbrott på han och jag får aldrig det eller har pratar med känslor så djupt som den Oxe Ascendenten jag har och jag är även väldigt balanserad och harmonisk i känslor. Sedan så blev det missförstånd med min tjejkompis som ringde honom. Ja vilket ledde att jag och killen missförstod varandra ännu mer och bråkade nästan. Jag frågade om han ville göra slut men fick svaret att jag skulle chilla. Så kanske att vi nästan gjorde slut. Ja det här var riktigt galet Fullmåne i tvillingarna, när mercury höll på gå Rx… Sedan så möter ju Månen hans mercury och jupiter. Han missförstod mest och jag var mest känslosam. Nu tror jag att vi inte borde prata med varandra förens Rx går ut ur sin Rx. Vi har ändå bara dejtat i 3 månader. Det här var hemskt!!

  1. Ja, du vet att Merkurius gick in i sin skugga redan 2/12 och jag tycker att det har känts som att Merkurius har varit retro ett bra tag. Jag var exempelvis så förvirrad att jag gick till en och samma fest två gånger. Första gången för att jag trodde att den skulle vara på tisdagen – men det var fel! Festen var på onsdagen 😮 Typiska retrogradhändelser helt enkelt. Din resa låter ju också som en sådan mardröm.

 7. Hej Margaretha

  Vilken toppenvecka jag lämnar efter mig känner jag…. tänkte i morse tänk om alla veckor kunde vara så här… Med flyt och positiv energi all in. Behövde verkligen den här boosten kan jag säga.

  Våg flicka

  1. Ja! Wow! Det har varit massor av händelser i en rasande takt – många av det riktigt härliga! Jag är så nöjd – men lite trött nu måste erkännas. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..