Horoskop Vecka 49

För segern vid Standing Rock och påminnelsen om att det är värt att  kämpa för det som är rätt och det vi tror på.

Astrologiska förutsägelser för vecka 49

Tiden den 5/12 – 11/12 – 2016

Väduren

Åh, vilken rolig tid som väntar nu! På måndag förmiddag passerar månen över din planet Mars vilket sätter tonen på hela veckan! Det full fart som gäller här framöver. Det är människor möten och så mycket som ska ordnas innan jul. Som tur är har du god hjälp av Merkurius som med sin rätt torra position hjälper dig att tänka rationellt och hålla huvudet kallt. Du har turen med dig i allt nu verkar det som så passa på att hålla dig framme. Det är en utmärkt tid att förhandla till sig nya kontrakt, uppdrag och jobb. På onsdag smyger kreativa Venus i innovativa Vattumannen. Coolt! Ge det ett par veckor ska du se att kärleken utvecklas och hittar nya vägar.

Oxen

Det är så positiva vibbar i luften för dig att veckan garanterat blir spännande och kul.

Bäst att hänga fram finstassen och vara beredd på alla eventualiteter.  På onsdag flyttar din lyckliga stjärna Venus in i Vattumannen, in i ditt karriärshus där hennes älskling Mars redan väntar på henne. Under december kommer de två att närma sig varandra allt mer. De två ihop är ett riktigt gott tecken i såväl kärlek och som husplaceringen antyder även i business. Se till att komma ut och mingla, glittra och träffa folk. Många delar med sig av uppskattning och vänskap och kärlek och värme flödar runt dig nu.

Tvillingarna

Det är en del förändringar på gång på stjärnhimlen som kommer ställa saker i en annan dager. Din styrande planet Merkurius befinner sig i Stenbocken vilket direkt för tankarna till yrkeslivet och försörjningen. Att Solen möter upp med tråkpåsen Saturnus till helgen är ju inte direkt en höjdare. Men man kan beskriva det som att universum önskar att du ska ta ett sista nappatag med jobb/jobbsökande. Finns där inga goda nyheter? Ju absolut! Om du ger det fram till nästa vecka har jag massor att komma med.. Vi har en tilltagande måne på gång och nästa fullmåne infaller i ditt tecken. Skeendena byggs upp emot en väldigt glad tid. Glöm inte att både Venus, Mars och Jupiter bildar en härlig trigon till allt som är du.

Kräftan

Din tid att sola sig i Venus glans är ute på onsdag för då skiftar hon över till Vattumannen och ditt förföriska åttonde hus där även Mars väntar. Hm.. kan det vara så att Amors flamma lyser upp vintermörkret? En ny kärlek eller kanske är det nytt liv i en gammal romans vi ser? Merkurius är nu i Stenbocken mitt emot allt som är du vilket är en god hjälp i alla typer av förhandlingar. Förhoppningsvis är det nu du tar bladet från munnen och tala om hur du vill ha det!

Inte en sekund för sent! Du är som allra bäst när du är i en ledande roll. Ack.. om du vill förstå det själv.

Lejonet

Det har varit full fart runt dig en tid och man kan ana att du nu har möjlighet att blicka tillbaka och nöjt ta dig en titt på alla storverk du har åstadkommit under höst. Yes, Leo! Du är en riktigt hjälte/inna! Vackra Venus glider in i Vattumannen på onsdag och med det nya läget lyser kärleksgudinnan upp ditt liv. Äntligen får ditt varma Lejonhjärta lite härligt, romantiskt och lyckosamt flöde runt sig. Underbart och så välkommet. Det är dags för lite vila, njutning och kvalitetstid med dem du håller av. Se till att det finns en fin balans i givandet och tagandet nu. Som alltid har du tendens att ge för mycket.

Jungfrun

Vi har en tilltagande måne här på gång och det är som alltid i december hur mycket som helst som ska fixas. Din styrare Merkurius är väldigt stabilt placerad i Stenbocken vilket påverkar ditt tänkande. Det är den praktiska, jordnära sidan av dig som blir starkare. Bra där! Fatta beslut och gör vad du känner att du ska för det ger vettiga, genomtänkta och framgångsrika resultat. Saturnus och Solen möts till helgen så återigen manifesteras energin. Coolt! Precis när det händer kanske du känner dig lite lågmäld men det är en milstolpe i din utveckling och du tar jättekliv framåt nu.

Vågen

Merkurius befinner sig i Stenbocken vilket gör detta till ett är bra tillfälle att förhandla till sig nya kontrakt, uppdrag och jobb eller vad än det nu är du suktar efter. Man skulle kunna beskriva den här veckan som helt perfekt för din del eftersom du är har fullständig förmåga att kunna styra det som sker runt dig. Till helgen möts Solen och Saturnus, ganska tuffa tag där eftersom du måste fatta beslut, jag vet att du har hört det till leda – det lär ju inte vara din grej precis.

Saturnus betyder oftast åtstramningar, minska börda och behov av att skapa ordning och reda. Jepp! Efter det kosmiska städkalaset så finns det inga hinder i vägen? Jupiter är med dig och lyckan står dig bi.

Skorpionen

Veckans horoskop innehåller både ris och rosor – underbara röda rosor dessutom men.. Låt oss ta de dåliga nyheterna först. Sura Saturnus möte med Solen sker i ditt andra hus och dessvärre kan det ge ett smärtsamt ekonomiskt uppvaknande. Kanske är det så att budgeten för dina drömmar är lite i det tajtaste laget? Långt njutbarare nyheter är att underbara Venus nu hänger efter sin darling Mars in i ditt mysiga 4:e hus (för att stanna i mer än tre veckor) och förvandlar ditt hem och dina nära relationer till ett kärlekens hus. Härligt Skorpionen! Det är ju ändå det enda som betyder någonting för dig.

Skytten

Som vanligt med Solen i dit tecken är det massor av kul på på gång runt dig men den här veckan är det inte säkert att du är helhjärtat orkar med att hålla flaggan i topp. Ja, jag vet.. Det är lite mycket att ta in just nu. Du som är en positiv visionär kan känna att det är lite väl mycket motstånd och kanske inte så mycket flyt som du är van vid att ha. Livet känns inte rättvist nu – men tro mig – Saturnus befinner sig alltid någonstans och stannar jämlikt 2,5 år i vart tecken. Till helgen möts Saturnus med Solen. Hepp! På många sätt ett intressant möte eftersom det pushar dig uppåt och framåt emot en själslig mognad och nya möten och beslut. Saturnus rör sig nu rätt hastigt bort och kommer fram till dec 2017 att befinna sig i Skyttens sista dekad. Därefter lämnar han tecknet i sin helhet och håller sig undan i 30 år typ.

Stenbocken

Det är en viktig vecka för dig eftersom Solen och din styrande planet Saturnus möts i en karmisk omfamning. Tufft för många men inte för dig. Du trivs när budskapen är klara och tydliga. Naturligtvis undrar du vad det kan innebära för dig – men låt oss säga såhär. Det finns beslut som ska fattas och Merkurius snabba, rörliga närvaro i tecknet hjälper dig att i dina tankeprocesser. Att Jupiter befinner sig i kvadratur till allt som är du är fantastiskt och bra människor leds i din väg. Om du tillhör en av de många Stenbockar som förälskat sig under hösten kan relationen visa sig vara allvarligare än du kanske insett. Saturnus vill att du väljer väl. Lycka till!

Vattumannen

Du har ju sedan flera veckor besök av krigaren Mars och man kan ana att du upplevt lite friktion i dina relationer för Mars är viljestark och stryker inte medhårs vilket förstås kan ge konflikter med andra. Men det kan precis lika gärna vara så att du har tagit den här överhettade energin och kanaliserat din in i ditt dagliga arbete, slitit på och tappert kämpat emot dina mål.. Men nu kära Vattenbärare glider vackra Venus in i ditt stjärntecken på onsdag. Tjoho! Det så roligt att få berätta att det äntligen är ett roligare, gladare och mer utåtriktat skeende som du går in i nu. Inte en sekund för sent!

Fiskarna

Astrologiskt händer det en massa grejer på onsdag och det är ett klargörande skifte på gång och när det väl är över kommer du att känna dig starkare än på länge. Månen som är i ditt tecken bildar sitt första kvarter och härifrån byggs energierna upp – ända fram till fullmånen den 14:e som är en sorts klimax av de skeenden som varit igång. Denna vecka möts också Saturnus och Solen och du tvingas ta ställning i stora livsfrågor som du möjligen har backat undan ifrån att se.

Ja, detta med att vara undanglidande och vänta på rätt tillfälle är ju din grej men inte alltid den bästa medicinen. Tänd lite salvia, rena dig och meditera. Det är dags för dig att manifestera. Saturn är ju ”Lord of Karma” och det är dags för dig att forma ditt levnadsöde.