Horoskop Vecka 48

Astrologiska förutsägelser för tiden 28/11 – 4/12

Väduren

Det är måndag morgon och möjligen är inte motivationen på plats. Så kan det vara vid mörkermånens tid – men glöm för all del inte att smida lite planer inför det kommande månvarvet. På tisdag bjuder kosmos på en sprudlande nymåne i Skytten! All denna eld passar dig perfekt, den är glad utåtriktad och spontan.  Akta dig så du inte gör Skyttens misstag, snackar bredvid mun och säger saker som du får ångra sedan. Det är massor av entusiasmerande eld i luften nu som gör dig motiverad och utåtriktad samt håller dig rejält upptagen yrkesmässigt. Din styrare Mars aspekteras av tursamma Jupiter dessutom. Kul att notera är ett fantastiskt socialt och även romantiskt flöde.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt nionde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Oxen

Redan förra veckan så började det hända saker i ditt innersta rum, i det åttonde huset – även kallat hemligheternas kammare.

Där dväljs dina innersta sanningar, önskningar och passioner. Hm.. Tisdagens nymåne sätter ljus just dessa sidor av dig. Kanske innebär det att du får ett genombrott i din terapi eller så är det precis detta som ska till för att kärleken ska börja flöda i ditt liv. Din attraktionsförmåga stiger hur mycket som helst och du drar till dig uppmärksamhet och heta blickar. Att såväl Mars som Pluto aspekteras av Jupiter kan ge det där lilla extra som gör att det som har stått stilla lossnar och du äntligen kan få beskedet du väntat på.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt åttonde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Tvillingarna

Tjosan.. Det är så mycket på gång där uppe i kosmos att jag knappt vet var jag ska börja berätta! Tisdagens nymåne äger rum i ditt sjunde hus och dina relationer blomstrar och sprudlar av liv. Att ingå i grupper, samarbeten eller partnerskap är bra för dig nu en tid – men akta dig för att skriva under långa bindande avtal. Neptunus står lite illa till och det skulle vara olyckligt om du fastande i något du inte kan ta dig ur. Det är det nya och oprövade som lockar oavsett om du suktar efter kärlek eller business. Du kan frestas att falla för någon ifrån en främmande kultur eller någon som på annat sätt tycks vara helt olika dina tidigare partners.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt sjunde hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Kräftan

Den lite dramatiska vibben som Pluto/Venus mötet skänkte till förra veckan håller sig kvar även denna men med lite andra komponenter. ”Same, same” –  det är dagar som dessa som behövs för att du inte ska fastna i en roll och gå omkring och dra i ulltofflorna. Tisdagen erbjuder en pigg och glad nymåne som manar dig att ta nya tag. Det är för mycket eld med i bilden nu för att du ska vara helt bekväm dock så det finns en viss rastlöshet över dina stjärnor nu och du önskar bara att få harmonin tillbaka. Det är ifrån dina relationer som du får såväl glädje som intressanta nyheter eller överraskningar.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt sjätte hus som rör dina dagliga vanor och arbete. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Lejonet

Det är så mycket eld med i bilden den här veckan att du som redan är så het drar till dig massor av uppmärksamhet.! Tjoho! Tisdagen bjuder på en pigg och rolig nymåne i Skyttens tecken vilket plockar fram den flitigaste och mest effektiva versionen av dig. Du kan ha siktet inställt på att förbättra ditt liv, din hälsa och effektivisera ditt arbete så att du blir mer produktiv och på så sätt frigöra mer tid till annat. Nymånen lyser upp ditt femte hus och manar till en ny start. Nymånen kopplas till Neptunus så det kan finnas lite överraskande och luriga moment med i bilden. Pass på så att du inte blir dragen vid näsan.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt femte hus som rör kreativitet, glädje, barn och sex.

Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Jungfrun

Det är en spännande vecka du har framför dig som domineras av den pigga nymånen Skyttens tecken. Som alltid är en nymåne ett i det närmaste magiskt tillfälle som innehåller ett erbjudande om en ny start. Denna kickar den igång dig rejält och du blir inspirerad och motiverad. Nymånen länkar till magiska Neptunus och kanske blir du fylld av nya kreativa, konstnärliga tankar. Kan det vara så att det är den lilla stylisten inom dig som väcks till liv igen? Att fräscha upp hemmet och fixa vinterfint kan vara ett av projekten på listan. Se till att inte bara jobba! Den sällskapliga, glada Jungfrun behöver också träffa folk och ha lite kul. Bjud hem folk eller se till att komma ut i svängen.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt fjärde hus som rör ditt hem. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Vågen

Din styrande planet Venus mötte passionerade Pluto i helgen och den känslan dröjer sig kvar under denna vecka genom att Jupiter nu kopplas till både Mars och Pluto. Mera hetta alltså!  På tisdag har vi nymåne i ditt tredje hus och den sociala fjärilen inom dig fladdrar ut ur sin kokong. Nu är det dags att nyfiket möta världen, mingla, prata och träffa folk. Människor och intressanta diskussioner kommer vara din passion en månad framåt. Singeln kan ha eller är på väg att möta en potentiell partner nu.

Ring dina själsfränder och bästa vänner. De har saknat dig Vågen! Förutom allt ovanstående kul kan det vara nyttigt att veta att nymånen kopplas till Neptunus vilket är jobbig aspekt som gör att du kan spela dig själv ett spratt eller i värsta fall bli lurad.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt tredje hus som rör vänner och kommunikation. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Skorpionen

För dig betyder stabilitet och trygghet mycket och du känner dig tillfreds när du vet att du har allt under kontroll. Tisdagens nymåne infaller i ditt ekonomiska andra hus och kan ses som ett löfte om nya gynnsamma chanser och möjligheter. Om du är redo att slå in på en ny väg, byta jobb eller stiga i graderna, har du ett sex månaders långt fönster öppnas i din karriär. Kavla upp ärmarna och gör vad som krävs. Varning för luringar! Neptunus håller oss alla lite ovetande och vi kan i princip förvänta oss överraskningar nu. Syna alla affärsförslag i sömmarna noggrant och läs det finstilta innan du ingår några avtal. Till helgen kommer glada Merkurius få fart på ditt sociala liv och mingel bus utlovas.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt andra hus som rör dina ekonomiska tillgångar, ägande och värderingar.  Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Skytten

Din lyckliga stjärna Jupiter triggar både Pluto och Mars vilket både ger tur och ökar dina möjligheter och du tycks mer fokuserad på framtiden än någonsin tidigare.

Ja, det beror ju även på att Saturnus står där och kräver resultat. Det går inte att slacka efter när stjärnorna står såhär. Tisdagens nymåne infaller i ditt tecken och är ditt alldeles egna nyår. Mötet mellan Sol och Måne väcker slumrande känslor till liv och du kanske börjar uppmärksamma dig själv, din situation, identitet. Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du blir sedd, efterfrågad och aktiv.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt första hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Stenbocken

Förra veckans Pluto/Venus möte gjorde tydligen susen i många Stenbockars kärleksliv. För er som inte hann med i svängarna erbjuder även denna vecka chanser till romantik, hångel och annat.  Håll dig framme och om lyckan inte erbjuder sig självmant – tag initiativ själv! Det är så bra energi i rörelse runt dig nu! Venus rosaskimrande flöde påverkar även skapandekraften och kreativa du vet precis hur man drar nytta av flödet och skapar ett gynnsamt tillfälle.  Tisdagens nymåne vispar fram nya möjligheter upp för den som är ambitiös.

Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Vattumannen

Heta mars tuffar käckt vidare igenom ditt tecken..  Phu vad mycket du  har haft att ta itu med! Det är inte över än men om det är så att du tycker att du börjar känna dig lite matt i pälsen gör du klokt i att lyssna på kroppens behov. 

Mörkermånen är den tid i månaden när vi inte är så pigga. Men..tisdagen bjuder på en glad nymåne i Skyttens tecken vilket innebär en nytändning, en ny tanke eller initiativ. Det glittrar till i ditt sociala nätverk och det är ett underhållande, mångsidigt och roligt månvarv du går till mötes.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt elfte hus. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.

Fiskarna

Skriv upp idéer, tankar och drömmar så att de inte fladdrar förbi. Tisdagens nymåne tänder ett hoppets stråle hos dig och många Fiskar funderar nu över vilket det smartaste karriärdraget bör vara. Den process som drar igång nu kommer att påverka din personliga utveckling i ett halvår framöver. Var försiktig och tro inte att allt som glimmar är guld och diamanter! Det gäller både i affärer som privatliv.  Nymånen aktiverar även Neptunus- illusionernas mästare som har en tendens att så blå dunster i våra ögon. Om något verkar för bra för att vara sant Fiskarna – inse att det faktiskt inte är sant då.

Om du följer solteckenhoroskopet infaller nymånen i ditt tionde hus som rör karriären. Om du har ditt personliga horoskop tillgängligt kan du kolla in i vilket hus nymånen faller för dig. Det är 7° Skytten som gäller denna gång. Det kan ge en fingervisning om vad som är på gång under det kommande månvarvet.