Horoskop – Vecka 47

Astrologiska förutsägelser för tiden 21 – 27 november 2016

Väduren

Man kan säga att ord som utmaning, dynamik och tändning är nyckelord för skeendena runt dig är långt ifrån neutrala. Ja, det är Pluto som är i fokus men även härliga, löftesrika Jupiter, Mars och Venus aspekteras så det blir en glödhet vecka. På måndagkväll smyger Solen in i sociala, rörliga Skytten och äntligen kan du känna att det lossnar. Det ger precis ett sådant klimat som din vilda eldsjäl behöver för att hitta motivation, passion och glädje. Tändning på alla fronter kan i princip utlovas. Det kan röra sig om en idé, ett projekt, en kanske är det till och med en annan människa som får dina pulsar att klappa lite extra.

Oxen

Temat Venus – Pluto har förföljt dig ett tag och det är inte över än. För den som inte är invigd i astrologins kodade språk bör jag nog förklara att kärleken, passionen och de starka känslorna kommer att vara kvar hos dig. När Solen går in i Skytten på måndag landar den i ditt passionerade åttonde hus och jag misstänker att intensiteten i dina känslor ökar.

Makt, sex och pengar är Plutos språk. Det är ett väldigt bra tillfälle att manifestera din vilja och visa var du tycker att skåpet ska stå. Att säkra upp sin ekonomi, aktier, penningplaceringar, se över lån och försäkringar är vad du bör göra. Ja, du är ju inte den som saknar heta känslor, temperament och viljestyrka redan innan! Kärlekens gudinna Venus möter Pluto i en exakt konjunktion på fredag.

Tvillingarna

Det är så glada och positiva strömningar runt dig nu att det är en fröjd att få skriva om det. Äntligen ser det ut att ni stackare i rörliga tecknen erbjuds en lite kosmisk nåd och respit ifrån allt knas som pågått. Att Solen skiftar över till Skytten innebär också att ditt sjunde hus (relationer och kärlek) blir extra uppmärksammat och följaktligen kan du förvänta dig att det kommer att hända massor på den fronten.  Neptunus som har backat sedan i juni vände rätt i helgen och nu kan du plocka trådar, tankar och gamla drömmar som du kanske tappade där och då. Det är uppstart och glädje som gäller. En varning dock föreligger i och för sig just runt onsdagen när din styrare Merkurius kommer att möta Saturnus i en exakt konjunktion. Verkligen sämsta dagen på året att göra sig förstådd.

Kräftan

Det är starka transformativa krafter igång igen. Agent Pluto befinner sig mitt emot allt som är du är huvudrollsinnehavare i skeendena under en tid framöver. Makt, manipulation och dominans är ord som rimmar med Pluto. Det finns ingen chans att undkomma de här vibbarna men du kära Kräfta, kan försöka mildra effekterna genom att släppa taget om det du inte längre behöver och välkomna framtiden och det nya som kommer till dig. Arbetsplatsen är ju ofta arena för dramatik. Om du märker att det finns ”Plutopersoner” i din närhet har jag bara en sak att säga..

Bättre fly än illa fäkta. Ge dig inte in i strider nu. Kul med Pluto nu är dock den exakta konjunktionen med Venus som lyser upp helgen som tycks gå i passionens tecken för dig.

Lejonet

Under måndagskvällen smyger Solen in i Skytten och samtidigt in i ditt eget varma, kreativa femte hus och där blir den kvar en hel månad framöver. Ditt varma, generösa hjärta öppnas och sällskapliga Lejonet kommer till sin rätt. Du njuter av att träffa folk, mingla, mumsa och dricka glögg. Pluto är huvudrollsinnehavare i skeendena nu och det är inte säkert att folk runt dig är fyllda med samma harmoni som du. Stora känslor, drama och ja.. Ärligt talat.. Det finns anledning att tassa lite försiktigt fram när du är ute i nya miljöer och sällskap. Merkurius möts upp med stränge allvarlige Saturnus i veckan vilket även det är en indikation på att kommunikationen människor emellan inte är så enkel. Helgens Pluto/Venus möte kan bidra till att dina känslor blossar upp. Dra in klorna om du hamnar i närstrid.

Jungfrun

Norra månknuten (Drakens huvud) befinner sig i ditt tecken och hjälper dig att utvecklas emot din sanna potential. Södra månknuten är alltid exakt mitt emot och möter nu Neptunus i en exakt konjunktion. Det handlar om att hela och läka det förflutna. Att detta sker precis samtidigt som Neptunus bana vänder rätt är en lyckosam händelse. Detta att en planet vänder riktning är ungefär som att spola tillbaka en film och börja titta igen. Backa bandet och försök dra dig till minnes vad som hände runt den 14/6 när planeten vände retrograd. Du kan plocka upp tankar, drömmer och trådar ifrån den tiden och fortsätta där du var då.

Vågen

Man kan ana att du som Våg drömmer om balans och harmoni men så ser det ser ut på stjärnhimlen nu.

Vi befinner oss i en evolutionsprocess som gör att vi människor utmanas och utvecklas. Den här veckan kommer dramatiska Pluto att påverka skeendena mer än annars och du kära Vågenfödda varelse länkas till detta via Jupiter som befinner sig i en exakt kvadratur. På fredag blir det redan så spända skeendet glödhett genom att Venus konjunktion med Pluto.  Oh! Det kan leda till avgöranden i kärlek eller i vad som helst förresten. Det är i stunder som dessa som chanser uppstår. Ambitiösa Vågar kan göra bra affärer, sluta bra avtal, kanske träffa en nyckelperson eller snubbla över en bra affärsidé.

Skorpionen

Solen som har färdats vid din sida under en månad lämnar på måndagskvällen dig och glider in i Skytten istället. Med den nya positionen blir det ett starkt fokus på ditt ekonomiska andra hus, pengar, ägodelar och värderingar. Smarta du använder med fördel energin till att se över dina tillgångar, förhandlar om lånevillkor. Det kan också vara så att den egna företagaren får ett bra uppdrag nu. Din styrare Pluto är så strategiskt placerad att väldigt många planeter aspekterar (bildar vinklar) och lyfter fram hans dramatiska natur. Ja, det Pluto vidrör kommer inte att vara sig likt – för han är här för att förändra, transformera och leda oss till utveckling. Till helgen bildar Venus och Pluto en konjunktion som locka fram njutbara och i bästa fall passionerade känslor. Utmärkt tid att inleda en relation på.

Skytten

Det händer grejer i de rörliga tecknen nu och du kära Skytt kan uppleva att det är ett nytt och lättare flöde runt dig igen. Det är flera faktorer som gör det – men Neptunus som nu ligger i linje med Månknutarna vänder rätt. Tjoho! Det gör att du kan komma åt tankar, drömmar, visioner eller kanske till och med personer som du förlorade kontakten med i juni.

Omstart och nya tag. Natten till tisdag glider solen in i Skytten och ditt första hus och det om något skapar ju helt andra förutsättningar runt dig. Du kan förvänta dig en ovanligt händelserik månad när allt händer! Det är en ny och utåtriktad cykel som startar för dig nu när du kommer att vara sedd, efterfrågad och aktiv. Årets sämsta dag att göra sig förstådd infaller på onsdag.

Stenbocken

På måndag har skiftar Solen tecken och går in i Skyttens glada sfär. Man skulle kunna tro att du nu skulle sjunka in drömmarnas land och fungera lite på ”Stand by” läge bara (solen i 12 huset) men det ser inte ut så alls – tvärt om. No rest for the wicked! Det här är verkligen ingen vanlig genomsnittsvecka, Stenis. Dramatiska Pluto som fortfarande befinner sig mitt i ditt tecken är i hetluften nu och många planeter är länkade till Pluto nu – det kan ställa saker på sin spets visst.. Men det är inte nödvändigtvis av ondo. Till helgen kommer sensuella Venus att vara i en exakt konjunktion med sexgalningen Pluto.. Oh! Det kan vara glödheta känslor som uppstår via den här influensen. Jag skulle starkt rekommendera att singeln gör ett försök på kärlekens arena. Ni andra.. se till att få lite kvalitetstid på tu man hand med din darling.

Vattumannen

Astrologiskt är den kommande veckan extremt innehållsrik och utmanande. Solen träder in i sociala Skyttens tecken och därmed också in i ditt 11:e hus får dig att rikta dig utåt. Den kommande månaden präglas av en nyfiken, glad och stämning. Det är genom kontakter med andra som du hittar glädjen och motivationen nu. Nätverka, mingla och sök dig ut på sociala medier. Även en individualist som du kan behöva bolla idéer och tankar med andra. Om inte annat för att stöta på motstånd och hjälpa dig att bli ännu bättre och säker på din sak.

På onsdag kan Merkurius konjunktion med Saturnus föra dig in på dystra tankar och släng av plötsligt svårmod kan förekomma. Låt det passera bara. Redan till helgen utlovar stjärnorna långt njutbarare tongångar när Pluto träffar Venus. Härligt! En liten stilla flirt är det minsta du kan kosta på dig. Heta Mars närvaro i horoskopet bidrar också till den löftesrika bilden. Ge kärleken en chans!

Fiskarna

Natten till tisdag skiftar Solen över till glada Skyttens tecken och ditt 10:e karriärshus. Oh! Kanske är det nu du ska visa framfötterna och kamma hem uppmärksamhet, prestige eller kanske ett bättre jobb bara? Passa på, Fiskarna! Tänk nytt och tänk rätt.  Detta är en så intressant tid i din utveckling! Din styrare Neptunus, som har varit retrograd ända sedan 14/6 vände rätt i söndags. Nu stundar härliga tider! Plocka upp alla drömmar som inte blev av, de tappade sugarna och allt annat som rann av dig i juni! Det finns möjlighet att börja om lite där du lämnade det och göra något fint av det! Detta gäller absolut även kraschade förhållanden. Dessutom står den södra noden nu i en exakt konjunktion med Neptunus och nu kan du helas, lämna gamla sår bakom dig och faktiskt läka ut och ändra innehållet din karmiska bagage. Hej då medberoende!