Roligheter!!


Det är verkligen full rulle på astrofronten här i stan den här helgen och ingen kan vara lyckligare än jag för det. Glada Merkurius i Skytten har ju en tendens att locka ut även de värsta stugsittarna. 😀 Jag kommer att kuta som en illbatting för att hinna på alla justa astrologievent här i helgen.

Imorgon bitti filmas ett litet inslag till en webTV kanal där de vill att jag ska förutspå deltagarnas 2017. Det är jobb i och för sig – men kul ändå.

Men det jag verkligen ser fram emot lördagens öppna astroevent i Gamla Stan där astrointresserade träffas och diskuterar astrologi! Tjoho! Nästan bara nya människor. Det är så roligt initiativ! Det är precis det här jag har önskat mig – lite spontana, glada krafter in i AstroSverige och framför allt in i mitt liv. Jag har varit den enda rolighetsministern i mitt liv och är lite trött på mig själv.

Ja, som om inte det vore nog håller astrolog Wilhelm Axling ett stjärnspäckat öppethus på söndag den 20 november, klockan 11:00 på Solrosens helhetscenter, Rapsgatan 3. Det ska bli jätteroligt att få höra hans tankar och jag hoppas förstås på detta ska ge mig lite inspiration till nya blogginlägg! Kom ni också!