Horoskop – Vecka 46

Kära Astro-Lovers och Bloggläsare!

Veckohoroskopen är skrivna med glimten i ögat och en god portion humor. Jag försöker vara så precis som det bara går.Vad alla måste ha i minnet är att jag  använder mig av vad som kallas Solteckenhoroskop. Det fungerar så att man tänker att alla Oxar har  ascendenten i Oxen, Tvillingar i sitt eget tecken osv. Denna teknik använder alla astrologer som skriver generella trender. Det finns ingen annan väg att göra det. Det är inte så dumt som det låter – ge det en chans ska ni se om ni hittar en överensstämmelse.

Med det personliga horoskopet är annorlunda eftersom det är personligt för var och en. Där har alla sin exakta Ascendent uträknad och horoskopet är skräddarsytt just för den individen – lika personligt som ett fingeravtryck.

Därför kan den som kan sitt eget horoskop  känna sig förvirrad när den inser att fullmånen faller i exempelvis det fjärde huset enligt Soltecken – emedan ditt personliga horoskop säger något annat!

Låt det vara så! Lär dig att jobba med två parallella verkligheter. Den som vill syssla med astrologi måste vara öppen, testa sig fram, ha ett öppet sinne, vilja utforska och se hur de båda alternativen passar eller inte passar in i ditt liv.

Astrologiska förutsägelser för tiden 14 – 20 november 2016

Väduren

Du tycks inte ha en enda långtråkig minut! Oj vad det händer mycket runt dig sedan Jupiter gick in Vågen. Hösten kan väl knappast beskrivas på ett annat sätt än dynamisk och händelserik. I onsdags gick din styrande planet Mars över till smarta Vattumannens coola rike. I denna svala miljö är det lättare att vara objektiv och klok och du kan nu se på ditt liv ifrån ett helt annat perspektiv. Kanske du hittar pusselbiten som får ditt livspussel att passa perfekt? Måndagens fullmåne sätter fokus på ditt andra hus. Ekonomi, ägodelar, pengar, budget och värderingar. Det kan vara kloka att titta på sådant som ekonomiska placeringar, försäkringar, ränta och liknande.

Oxen

Bortskämda varelse! Nu har Solen befunnit sig i Skorpionen och i ditt sjunde (kärlekshus) i 3 veckor redan och detta är den sista och avslutande. Man kan ana att mycket har handlat om kärlek och relationer för din del. Ja, kärleken är evig Oxen och för dig betyder den i princip allt i livet. Denna måndag bildas en magnifik supermoon i Oxen! Wow .. det här är din måne som sätter dig och din vilja i fokus. Det är också en kulmen på en lång process av personlig utveckling. Din styrare Venus har nu vandrat in i businessminded Stenbocken så det är din sofistikerade sida vi får se nu. Det är en utmärkt tid att visa upp sig, imponera på andra, söka jobb och eller göra framryckningar på kärleksfronten nu.

Tvillingarna

Din styrare Merkurius hoppade glatt och villigt över till actionspäckade Skyttens tecken i helgen vilket är en position som både du och Merkurius gillar. Det blir så mycket roligare allt plötsligen. Flirt, resor, mingel och allt möjligt skoj främjas och det är mer än dags att göra allvar av de planer som du gått och funderat på en tid.

Måndagens supermåne faller i ditt andliga 12:e hus vilket får din drömska, synska sida att vakna till liv. Det som också bidrar till den utvecklingen är att Merkurius senare under veckan bildar en flummig kvadratur till Neptunus. Lite beroende på hur ditt horoskop ser ut kan vi förvänta oss lite olika upplevelser av den här transiten. För vissa kommer skrivflödet eller fantasin lättare till dig än helande krater och kanalisering. Men ge dig själv en chans!

Kräftan

Vackra Venus har nu hunnit en bit in i Stenbocken och befinner sig nu mitt emot allt det som är du. Gudinnan sprider delar frikostigt av sig av sin magiska strålglans och du är ditt allra vackraste jag en tid framöver här. Känslomänniska som du är kommer du att känna av den överdimensionerade, glittriga månen som infaller i ditt 11:e hus (som rör grupper, internet mm) denna gång. Troligtvis gäller detta ditt arbete eller någon grupp eller större sammanslutning du figurerar i. Oh, det kan vara dags att ta steget – det kommer att imponera på folk. Det är en stor sak för dig att våga ta ledningen och säga vad det är du har på hjärtat.

Lejonet

Måndagens magnifika måne lyser upp ditt karriärshus och det är jobbet och ditt arbetsliv som kommer i fokus. Du kommer att kunna göra väldigt bra ifrån dig men det där med gränssättning och att ta på sig lagom mycket att göra är viktigt. Det är inte utan att Mars läge mitt emot allt som är du börjar kännas. Phu, det tycks vara så mycket som händer och dessvärre kanske också en hel del stress med i bilden också. Privat är det dock en kul vecka som innehåller bra och intressanta konversationer. En liten stilla flirt kan utveckla sig till någonting riktigt fint nu. Att Neptunus bana vänder rätt på lördag hjälper dig att se saker tydligt och är en ögonöppnare för dig i dina relationer.

Jungfrun

Se fram emot en överraskningarnas vecka med glimten i ögat. Månadens härliga fullmåne lyser upp ditt eldiga nionde hus (som bland annat står för resor, studier och utveckling). Det är en gnista som tänds och din själ börjar längta efter något långt njutbare än nuet och vardagen. Andra kanske känner att ni har fått nog av nuvarande sysselsättning och funderar på studier och eller byte av jobb. Om det är så att du upplevt att det som helt låst på kärleksfronten kan Neptunus retrograd vara en förklaring till varför. Till helgen vänder planeten rätt och går framåt igen och nu finns det inga hinder kvar mellan dig och den du väntat på.

Vågen

Åh Vågen! Det är så fina transiter för dig här denna vecka. Din styrare, den vackra Venus bildar en fin kvadratur till dig nu och skickar därmed kärlekstrålar och karisma till dig hela veckan. Mysigt! Dessutom infaller måndagens supermåne i ditt superpassionerade åttonde hus. Oh.. Det ser ut om du har något på gång Vågen – men vad kanske vi utomstående inte får reda på för det åttonde huset är tyvärr hemligheternas kammare. Nu är det grönt ljus för flirt, mingel och allehanda sociala sammanhang. Du kan bli inspanad och kanske vankas även amorösa äventyr. I bästa fall är det kärleken som väntar och du blir kär.

Skorpionen

Veckan börjar hett med att supermånen lyser upp ditt sjunde relationshus och får dig att uppmärksamma dina känslor och din längtan efter att dela dem. Singeln kanske ska ge dejting en chans trots allt och du som redan har kärleken vid din sida får väl räcka ut en hand och ge kärleken en chans igen. Det är en sista intensiv vecka kvar av Solens vistelse i ditt tecken. Använd den fina extraenergin du får så konstruktivt som möjligt.

Som vanligt med dig handlar allt om dina känslor och intima relationer. Neptunus bana vänder rätt till helgen , i ditt sensuella 5:e hus dessutom, är verkligen ett bra tecken och även det en god hjälp för att återtända kärleksrelationer som tappat gnistan. Lita på din intuition, dig själv och vad du känner och handla därefter.

Skytten

Måndagens supermåne faller i ditt sjätte hus (arbete och hälsa). Fnys tänker Skytten! Jag har inte gjort annat än att jobba! Det stämmer dessvärre.. Det är Saturnus som har fixat det så. Men roligt att få meddela er angående den räven är att han rör sig väldigt fort och tar sig till tecknets sista dekan. Dessutom finns här ytterligare saker i horoskopet som gör livet lättare och roligare än på länge. Glada Merkurius har gått in i ditt tecken där han skapar lite liv i luckan. Det är sista veckan som Solen rör sig i ditt drömska, andliga 12:e hus och du går lite på sparlåga. Vi utomstående längtar efter ditt glada sällskap dock! Neptunus som har backat under 5 månader vänder direkt nu till helgen.

Stenbocken

Det börjar likna kärlek banne mig! Måndagens härliga fullmåne landar i ditt heta femte hus och tänder passionerade känslomässiga eldar som kanske inte har fått vara igång och brinna så här hett på ett bra tag. Det verkar ju hur härligt som helt! Men det är inte det enda tecknet på att du kommer att vara rosen som lyser upp vintermörkret. Kärlekens gudinna Venus rör sig ju också igenom tecknet nu och det ökar ju din karisma och attraktionsförmåga. Som om inte det vore nog hjälper även Jupiter till och ärligt talat.. Det kommer att vara svårt att hitta en singel Stenbock här om ett tag. Ta för dig och njut!

Vattumannen

Kaxiga Mars tuffar på igenom ditt tecken och ser till att det händer oerhört mycket på alla fronter i ditt liv.

Det kan vara så att du är ovanligt målinriktad och till en följd av det inte riktigt har det där pedagogiska tålamodet med vuxna människor som du brukar ha. Ja, ta fajten eller kasta sig iväg till gymmet och få ur sig Marsenerign är frågan. Måndagens fullmåne infaller i ditt fjärde hus vilket pekar på ditt hem. Och inte för att du någonsin brukar räknas till de föränderliga men den kommande månaden kan underverk ske. Om du följer Mars impulser så ser du till att rensa undan grejer du inte behöver, stylar hemma och vissa kanske tar det så långt som till en renovering eller inköp av en ny möbel.

Fiskarna

Åh, Fiskarna! Måndagens supermåne faller i ditt minst lika supersociala tredje huse på måndag! Roligt! Det är sådant man vill se i ett horoskop för det är startskottet till en rolig månad när vänner, möten med andra och det sociala livet verkligen tar fart. Merkurius nya position i Skytten höjer också stämningen. Prat, skratt, lite delade förtroenden i glada vänners lag är vad som väntas. Men.. det är inte den enda bra nyheten Fiskarna!  Din styrare Neptunus bana vänder rätt till helgen! Äntligen! Efter fem månaders retrograd (som kan ha upplevts som att trampa vatten) så vänder flödet åt rätt håll! Yay! Det här är verkligen goda nyheter för dig och hädanefter kommer saker (läs kärleksrelationer) att flyta på lite bättre.