Vecka 45 – Horoskop

Astrologiska förutsägelser för tiden 7 – 13 november 2016

Väduren

Solen är kvar i ditt åttonde hus och de allra flesta Vädurar är djupt fokuserade på jobb, ekonomi och framtid. Men jobb och jobb i all ära – man kan få nog av sådant också. Saker och ting förändras, trycket lättar när tre av de inre planeterna skiftar tecken. Din styrare Mars tar sig ut ur strikta Stenbocken på onsdag ger han sig in i Vattumannen och skeendena under de kommande 6 veckorna inte är så förutsägbara längre.  Vattuman-energin skapar en smart, lite klurig, nytänkande och kanske till och med äventyrlig miljö. Som Mars position styr både motivation och jobb har dess läge en stor betydelse. Mars kan också ge oss knuffen vi behöver för att ta oss framåt. Kul!

Oxen

Det är fortsatt fina transiter för dig och du tycks vara i fin form. Solen seglar vidare igenom Skorpionen – mitt emot allt som är du. Bra! Din hälsa, motivation och vilja blir starkare.  På måndag bildar månen sitt första kvarter och därifrån (tilltagande måne) byggs energin upp dag för dag fram tills fullmånen den 14/11 – som by the way är en superfullmåne i Oxens tecken.

Det är riktigt starka krafter i görningen här. Det här är en superbra tid för att manifestera din vilja, färdigställa, komma i ordning och smida sina planer. Själva fullmånen är ju klimax! Din styrare Venus skiftar på fredag över till Stenbocken. Många tankar rör sig runt kärlek och relationer.

Tvillingarna

Det går bra för dig nu Tvillingarna och du tycks trivas i din roll som den arbetsamma. Med Solen i ditt sjätte hus håller du flitens lampa brinnande och får saker uträttade. Men den här veckan har vi hela tre planeter som skiftar tecken och det skapar ju förstås lite annorlunda förutsättningar. På onsdag går heta Mars över till Vattumannens sfär och ditt passionerade åttonde hus. Hm.. med den positionen blir kärleken inte så förutsägbar utan kan mera beskrivas som innovativ och experimentell. Kul! Merkurius intar sedan på fredag en mycket gladare position än han har haft på ett bra tag – Skytten! Härligt – det passar dig perfekt! Äntligen lite liv i luckan och räkna med att livet blir fyllt av glada tillrop.

Kräftan

Det är faktiskt idel glada nyheter som jag har till dig den här veckan. Jobbiga Mars som visserligen sett till att du uträttat en väldig massa saker – men samtidigt också kantat dit liv med stress försvinner bort. Det kan till och med varit så illa att du har fått en stå ut med allt ifrån negativa personer till tjuvnyp och gräl. På onsdag skiftar den rörda planeten tecken och studsar in i Vattumannen. Hurra! Vad som kommer till dig i helgen är att härliga Venus istället tar plats i Stenbocken på fredag och påbörjar sin en måndader långa vistelse där. Se detta som en kompensation för vad du precis fått utstå och en bomull för din själ. Din lust för flärd, lyx och personlig njutning ökar och bjuder du till minsta lilla får då det serverat.

Lejonet

Tjoho Lejonet! Det svänger nu.. Veckan börjar med att månen står i Vattumannen, (bildar sitt första kvarter) – eh.. jobbiga ord – jag kan skriva om detta till en enklare svenska och säga att härifrån byggs energierna upp emot en hejdundrande fullmåne som inte blir helt mogen för än den 14:e men processen känns hela vägen. Det betyder att dina känslor blir stora och kommer att ta plats. Du vill nu och det understryks också när kaxiga Mars glider in i Vattumannen på onsdag – dvs mitt emot allt som är du. Detta om något kommer att ge dig en skjuts framåt. Du fylls av motivation, kanske till och med passion – vad vet jag – men Mars lämnar ingen människa neutral. Full rulle i 6 veckor framöver alltså. Kör så det ryker Leo!

Jungfrun

Se fram emot en eerhört effektiv och innehållsrik vecka när hela tre planeter att byter stjärntecken vilket det skapar nya förutsättningar för oss alla. Först ut på banan är Mars som på onsdagen rör sig in i ditt 6:e hus, boostar din energi och får dig att hålla såväl träningstider, dieter och dead lines. Härligt! Du kommer att känna dig väldigt nöjd med dig själv och allt du gör. Du har allt under perfekt kontroll och livet blir precis som du skapar det. Venus intar ny position i Stenbocken – kanske lite i torraste laget för din smak – men den positionen passar väl med den effektiva linje som horoskopet utvisar. Intressantaste händelsen för dig infaller inte för än till helgen när glada Merkurius äntligen tar sig ut ur känsloträsket och kliver in i Skytten tecken vilket skapar ett guldläge för dig som varar hela november.

Vågen

Se fram emot en intressant vecka Vågen. Den dramatik som äger rum på planeten är tack och liv inte till följd av dig eller ens att det är några jobbiga planeter där och spökar.

Jobbiga Mars som stått lite illa till och skapat stress och elände i ditt liv flyttar sig tack och lov på onsdag in i Vattumannen och in i ditt kreativa, glada femte hus. Det där kan innebära att din skaparlust återvänder. Din ledstjärna Venus skiftar tecken på fredag och glider in i ditt fjärde hus och sprider en vacker kärleksfull atmosfär i ditt hem och innersta krets. Det verkar minsann som att helgen kommer avnjutas i kärlekens tecken.

Skorpionen

Härliga varma Solen lyser stark i Skorpionen och du är den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang nu. Du känner dig säker i dig själv, i din roll och känslan till din partner är samstämmig och finstämd. För dig som är född i ett fast tecken har universum massor av intressanta händelser att bjuda på. Mars flyttar sig under onsdagen in i Vattumannen och ställer sig där i en kvadratur till allt som är du. Det är en process som tar 6 veckor men som har en igångsättande, motiverande kvalitet. Det händer gejer runt dig nu – bra saker också. Som om inte det vore nog så är månen tilltagande och vi kommer den 14:e att ha en fullmåne i Oxens tecken som ställer allt i ditt liv på spets och dina känslor är stora. VA? Ja, det är utanför den här kalenderveckan men.. det skeendet byggs dag för dag upp och den sensitiva känner det redan nu.

Skytten

Kära Skytt, det har varit så mycket tuffa takter i ditt liv under detta 2016 att man kan tro att du genomgått en fullständig personlighetsförändring. Jobb och jobb. Det ena händelsen har varit mer mer krävande än det andra och över alltihop har den stränga fadern Saturnus stått och kastat sin alltid så stränga skugga. Ja, det är så karaktären danas hos en människa.

Desto roligare är det därför att få börja peka ut alla små små positiva tecken som visar att det faktiskt blir lättare, roligare och väldigt mycket mer lekfullare. Mars skiftar tecken på onsdag och tar sig med den positionen in i ditt tredje hus. Hallå alla vänner! Det är dags för dig att ta tag i sällskapslivet tror jag. Den känslan understryks av att Merkurius den glada kommer in i ditt tecken på fredag  – för övrigt samma dag som Venus lämnar dig. Ha en härligt helg och jag hoppas att det ska snackas, lekas och flirtas!

Stenbocken

Nu är det bara pyttelite kvar av Mars härjningar i ditt tecken och det väntas långt njutbarare tongångar än på bra länge! På onsdag lämnar han dig men in kommer istället Venus lite på fredag och sprider sin magiska strålglans i ditt liv i en hel månad framåt! Underbart. Passa på att njuta, mysa, flirta och mingla. Det är du så väl värd nu. Detta sker nästan samtidigt som glada Merkurius skuttar över till Skytten Tjoho Stenis.. det ser ut att bli en rolig, underhållande och i bästa fall romantisk weekend. Ja, vad som bidrar till den känslan är förstås den tilltagande supermånen som gör våra känslor så stora. Månen blir full först den 14:e men känns långt i förväg.

Vattumannen

Månen befinner sig i ditt tecken nu på måndag/tisdag. Det ger en finstämd känsla och du är dina egna känslor nära. Hör bildar månen sitt första kvarter och därifrån börjar känslor och skeenden byggas upp. Vi kan för att förenkla det hela säga att det är som inflygningen emot den redan ny så omtalade supermånen som infaller den 14:e. Men detta är inte nog kaxiga, motiverande och stundom även lite ilskan Mars kliver in i ditt tecken på onsdag. Jepp! Härifrån är det du som håller i piskan och visar folk vart byrån ska stå.

Det här kan också vara tiden när du med fördel vågar ta ett initiativ i en kärleksaffär.

Fiskarna

Snöflingorna dalar ner over Sverige och månen fisk känner att det är dags att dra täcket över huvudet och gå i ide. Faktiskt inte alls en dum idé med tanke på att krigaren Mars vandrar in i ditt drömska 12:e hus på onsdag och aktiverar det andliga och synska i dig. För gärna dagbok över dina drömmar eller meditationer nu! Du kan komma att hitta massor med intressant stoff som ditt undermedvetna jobbar fram. Fredagen erbjuder två glada nyheter – att både Merkurius och Venus skiftar tecken och detta ger lite mer liv i luckan och en garaterat social och mysig week end. Kommunikation i alla dess former är din grej nu Fiskarna. Du kan nå fram med dina ord eller smäktande ögonkast nu. Flirta – online eller IRL.