Horoskop – Vecka 44

Hej kära Astrovänner!

Jag skriver lite kortare idag än vad jag brukar göra av flera anledningar. Jag har en deadline till Damernas Värld jag måste hålla, en inte så härlig huvudvärk som varit med mig sedan i fredags men det största skälet är att det inte händer så mycket på stjärnhimlen den här veckan – vilket är toppen för oss Jordebor. (ALLT har ju redan ägt rum i oktober). För en gångs skull kan vi tämligen ostörda puttra på i våra liv och ta hand om oss själva och våra liv. Toppen tycker jag!

Väduren

Med nymånen precis bakom oss vaknar vi nu till en helt ny vecka och ett nytt månvarv. Det magiska flödet som pågår mellan Solen i Skorpionen och Neptunus Fiskarna gör detta en superbra tid att meditera, skissa och skriva ner dina tankar och visioner. Det är tydligt att du inte har en sekund att förlora. Entreprenören i dig kommer till sin rätt, kreativiteten och idéerna flödar. Det är nu eller aldrig känns det som – och det är helt rätt Väduren. Din intuition vägleder dig!

Oxen

Nymånen i Skorpionen har inte hunnit ebba ut ännu på måndagen och det är en härlig aura runt dig som ger dig lite jävlar anamma och motivation till att spotta i nävarna och ta nya tag. Vad sägs om att kasta jobb och allvarsamma tankar åt sidan för en stund och satsa helhjärtat på lättsinne, flärd och även se till att få tillbaka flödet i kärlekslivet? Tiden är mogen för att vara lite innovativ och nytänkande på kärlekens arena.

Tvillingarna

Saturnus befinner sig nu precis mitt i Skytten och jag kan tänka mig att det känns som att någon hällt en hink med allvar över dig. Du strävar på i ekorrhjulet – jobb och jobb varenda dag. Ta dig tid att fokusera dina högre mål och försök minnas dina drömmar och egentliga ambition. Du kanske beslutar dig för att det är dags att justera riktningen i karriären, kanske ta dig an ett uppdrag som gör att du kan växa och utmana dig själv? Saturnus rör sig fort bortåt och släpper snart greppet om dig..

Kräftan

Stökiga oktober med alla sina jobbiga aspekter ligger nu bakom oss och det är en förhållandevis lugn och skön vecka du har framför dig. Ovanligt nog har universum inte en enda kosmisk katastrof eller knappt ens en aspekt att bjuda på. Solen bildar en härlig trigon till Neptunus i Fiskarna vilket hjälper din intuition stora mängder och du kan känna på dig vad som är i görningen redan innan det har hänt. Att se sanningen i vitögat, genomskåda bluffar är något som du kan få hjälp med.

Lejonet

Söndagens motiverande nymåne har ännu inte hunnit ebba ut och för dig kära Leo markerade nymånen hemmet, familjen och dina allra närmaste. Det kan innebära att du bestämmer dig för att ta nya tag med ditt hem, renovering, home styling eller vad det må vara – alternativt att din omsorg och dina tankar går till någon närstående.

Den härliga trigonen som nu formats mellan Solen och Neptunus innehåller mängder av healing, kärlek och empati.

Jungfrun

Nymånen inföll i ditt kommunikativa tredje hus vilket indikerar en ny måncykel tar fart och riktar uppmärksamheten emot dina nära vänner, syskon eller grannar. Människor som du känner väl alltså och behovet att prata ut. Solens härliga trigon till Neptunus visar på ett högre andligt medvetande och att det finns medkänsla och förståelse emellan människor. Det här är med andra ord bästa tiden att lösa tvister eller problem.

Vågen

Solen, Merkurius och Måne rör sig nu igenom ditt ekonomiska andra hus och rör frågor om personliga tillgångar och pengar. Kanske tar du nymånens erbjudande om nya möjligheter att ordna din ekonomi på allvar. Tack vare Jupiter är du är balanserad, fokuserad och målmedveten och får MASSOR gjort på kort tid. Du har mer att ge än vad du själv tror. Snabbt och elegant kan du avancera eller bättra på ditt anseende och få folk att uppmärksamma dig.

Skorpionen

Åh! Det är en jättefin vecka som väntar dig Skorpan och du kan förvänta dig uppmärksamhet, positiva blickar och kanske även flirt.. Söndagens nymåne ägde rum i ditt tecken och detta är inte bara ett nytt månvarv som väntar utan även ett helt nytt solvarv! Ja, så blir det förstås vart år när månen är ny i ditt tecken men icke desto mindre så fyller det sinnet med en positiv känsla och motivation. Som vanligt är det bara kärlek och känslor som gäller för dig. Om du har lust kan den här positiva energin ta dig precis hur långt du vill.

Skytten

Helgens nymåne ägde rum i ditt drömska 12:e hus och nu väver du i fantasin helt nya drömmar och tankar om framtiden. Nystart! Saturnus befinner sig nu exakt mitt i tecknet så det finns ingen möjlighet att undvika den allvarsamma, bromsande energin vilket du kan uppleva som ett frustrerande hinder.

Som Skytt är ju din natur att ta sig framåt och uppåt och fort och helst kunna dundra på in emot framtiden. Dina känslor är stora och det är också din frihetslängtan.

Stenbocken

Nu kan du snart pusta ut Stenis för nu är nymånen bakom oss och allt annat också. Hetsiga Mars rör sig nu igenom sin sista och avslutande vecka i ditt tecken och är som tur är inte längre i aspekt med någon annan jobbig planet vilket har varit fallet under hela oktober. Ett ”Ur askan i elden” tema har gjort att många av oss har funderat över om livet verkligen ska vara såhär stressigt. Positivt med Mars är att energin är motiverande, igångsättande och kul. Universum utlovar att det är optimala förhållanden för att starta på nytt – med vad det än vara månde.

Vattumannen

Igår (söndags) blev månen ny i ditt 10:e karriärshus vilket är ger en fin indikation på vad månaden kommer att innehålla. Jobb och jobb! Det är tydligt att det är stora grejer på gång med din karriärsutveckling Vattubärare. Lämna yrkeslivet på jobbet när du går hem! Solen och Merkurius bildar den här veckan en härlig trigon till Neptunus som befinner sig i Fiskarna. Det skänker lite mjukare värden också. Kanske har du lite tid över vänner och kärlek också?

Fiskarna

Det är en fin vecka som väntar Fiskarna. Solen och Merkurius bildar en fin trigon till Neptunus och allt som är du. Härligt! Planeterna skänker dig med inspiration, skönhet och ett underbart sensuellt flöde. Tänk var skönt med en vecka som faktiskt bara är positiv. Det kan hända bra grejer på kärleksfronten också så innan du vet ordet av kan det visa sig att du går omkring och känner dig lycklig; sådär bara!