Horoskop – Vecka 43

Astrologiska förutsägelser för 24 oktober – 30 oktober 2016

113003

Väduren

Det här blir en härligt dramatisk vecka som är helt i din smak. Din styrare Mars skapar en kvadratur till oförutsägbara Uranus som känns hela veckan men är helt exakt på fredagen. Du kan vara impulsiv, farlig och lättretad och fatta blixtsnabba beslut som grundar sig helt på dina känslor. Ha! Hoppas folk har vett att uppföra sig runt dig nu Väduren annars.. Solen har nu smugit in smugit Skorpionen, in i dina hemligheters kammare – in ditt stekheta åttonde hus där relationerna inte bara är tillfälliga och lättsamma.

Här vill vi lära känna varandra på djupet, tala ut och känna den andra parten på pulsen. Ursäkter och tveksamhet är ingenting för dig nu. Nu vill du ha sanningen, allt eller inget för dig i såväl kärlek, vänskap och affärer.

Oxen

Nu har det varit storstädning på stjärnhimlen och vips.. har universum trollat fram en helt ny verklighet som får dig att njuta och spinna som en katt. Underbart! Det var ju ett bra tag sedan dina planeter stod såhär fördelaktigt. Solen är nu i känslostyrda Skorpionen och där hamnar fokus på ditt privatliv och intima relationer. Nu vaknar såväl gamla kärlekar som nya intressenter till liv och det är troligt att du blir flirtad med, uppvaktad och förförd. Oh! Du bör nog diskret ta ställning till hur du ska fördela dina gracer så att du inte orsakar svartsjuka och konflikter. Mars kvadratur Urnanus kan skapa explosiv energi var lite aktsam.

Tvillingarna

Solen är Skorpionen och ditt sjätte hus och din styrare Merkurius smyger också in dit på tisdag. Det här är en position som Merkurius aldrig blir riktigt bekväm i eftersom alla ord och tankar passerar hjärtat före de når munnen. Märklig! Det blir en fördjupad och fokuserad version av dig vi får se. Det är en massa arbete på agendan nu förstås och du kan förvåna alla – inklusive dig själv med att högprestera på jobbet.

Venus har nu hunnit en bra bit in i Skytten och därifrån sprinklar hon sitt rosa skimmer över ditt liv. Det blir lite roligare, lite flirtigare nu än annars och det är läge att flirta lite extra med den där underbara människan du spanat in! Kärleken är inte långt borta ifrån dig.

Kräftan

Solen huserar i ditt kreativa, busiga femte hus i Skorpionens tecken och dit kommer även Merkurius att följa efter på tisdag. Vi har en avtagande måne och ifrån torsdag träder vi in i den vilsamma mörka period som kallas Mörkermånen. Då kommer inte ens en gnutta månljus vara synlig för än ljuset återföds på söndagskvällen när vi får en nymåne i Skorpionens tecken som förstås också den faller i ditt femte hus. Allt detta sammantaget blir en härlig kombination som får dig att sträcka på ryggen, ta plats och våga lite mera. Du är nästan farligt attraktiv nu och människor dras till dig som flugor till en sockerbit. Mars är fortfarande mitt emot dig men denna vecka i kvadratur till Uranus. Det är verkligen roligt att se för du är ovanligt påstidig, modig och käck. Vi andra gillar att se din fräcka sida Kräftan så ta för dig av livets smörgåsbord.

Lejonet

Efter en väldigt hektisk period har ett energiskifte ägt rum i helgen och vips byttes temat ifrån det kommunikativa, luftiga till Skorpionens djupa mörka vatten. På det stora hela är en skön tid för dig när du kommer ikapp dig själv och hinner känna efter hur du mår. Vattenelementet är det återkommande temat nu. Solen och Merkurius befinner sig nu i Skorpionens tecken i ditt känslosamma fjärde hus (vatten det med). Den här helgen ser inte ut som en höjdare för dig Leo. Fredagen erbjuder tuff kvadratur mellan Mars och Uranus och på lördag möts Saturnus/Venus. Det är mörkermånens tid och ganska naturligt att man vill varva ner och ladda sina batterier och mysa i hemmets lugna vrå till dess månen blir ny på söndagskväll.

Jungfrun

Det är en supermysig, härligt social och underhållande vecka som ligger framför dig. Din styrande planet Merkurius möts med Solen i Skorpionen i ditt kommunikativa tredje hus på tisdag. Oh, det låter som den som arbetar i ett skrivande yrke gör bra ifrån sig – men att alla Jungfrur har en rolig och social tid. Trevliga möten och prat med arbetskamrater, grannar och vänner. Dessutom finns där en underbar länk mellan Venus och Neptunus som utlovar en högre andlig kvalité som jag tänker att den som sysslar med personlig utveckling och andlighet kan använda sig av för att nå sina mål. Den här veckan är månen avtagande och ifrån torsdag går vi in i mörkermånes tid. Den här helgen gör du klokt i att vila massor och vända uppmärksamheten inåt. På söndagskväll har vi en magisk nymåne i Skorpionen. Bästa tillfället att önska in nya saker i sitt liv och starta nya projekt.

Vågen

Ja kära Våg, nu blir det lugnt och skönt på din planhalva när både Solen och på tisdag även Merkurius lämnar din sfär och glider in i ditt ekonomiska andra hus där de kommer stanna ett par veckor. Coolt! Undersök marknaden och se vad du finner! Om du sköter dina kort rätt kan du hitta sätt att förbättra din inkomst, förhandla med banken eller nytt jobb. Tillhör du dem med näsa för affärer kan du säkert hitta lösningar inom kort. Jag rekommenderar inte att du genast börjar fibbla med sparkapitalet men.. tanken bör finnas där. Den skakiga energin som Mars erbjudit finns kvar även denna vecka via kopplingen till Uranus. Det är med detta i åtanke som jag tycker att du ska hålla in hästarna och inte vara för impulsiv och rusa åstad med en gång. Nymånen i Skorpionen på söndag (och även måndag nästa vecka) är precis rätt tillfälle att bjuda in nya energier och starta nya processer.

Skorpionen

Allt sedan Solen gled in i ditt tecken söndags är förutsättningarna optimala för dig Skorpio. Venus vackra koppling till Neptunus ger en andlig dimension till skeendena. Vi är på väg emot mörkermånens tid och du gör klokt i att meditera, jobba med dina känslor och låta intuitionen guida dig. Det är en känslig period för många och det är vattnets element som råder nu. Det är häftig känsla att uppleva sinnet är vidöppet. Uranus/Mars skakiga möte på fredag kan innebära ett störande moment visst – men erbjuder också överraskande och plötsliga kvalitéer. Söndagens nymåne infaller i ditt stjärntecken! Mäktigt! Det är bästa tillfället på året att påbörja nya cykler i livet. Din vilja är lag och nu får du allt det du vill ha serverat på ett silverfat!

Skytten

Vi har en avtagande måne den här veckan och dag för dag blir skenet svagare. På torsdag går vi in i mörkermånens tid och hela jorden går på sparlåga och vår energi begränsad. Om du vill följa jordens rytm så är detta ebb – tillbakadragande – fram till dess månen blir ny på söndagskväll i Skorpionens tecken som i år infaller precis vid Halloween. Astrologiskt följer veckan ett tydligt tema, det är vatten, mörker och andligt arbete som gäller. Solen och Merkurius befinner sig i ditt andliga, drömska 12:e hus i Skorpionens tecken. Dessutom bildar Venus en länk till Neptunus och de bägge andliga planeter hjälper oss att komma åt det gudomliga i våra själar. Meditera, yoga och planlägg. Det är mindre gynnsamt att sätta igång med stora utåtriktade förehavanden nu.

Stenbocken

”No rest for the wicked” var det första som kom upp när jag tittade på ditt horoskop den här veckan. Åh, kära Stenis.. du har ju fått vara med om allt denna höst. Så från det utmanande mötet mellan Mars och Pluto förra veckan (som vi alla som läser detta faktiskt överlevde) kommer Mars nu att ställa sig i en utmanande och jobbig kvadratur till Uranus. Om vi ska se det positiva i detta så skakar dessa tunga transiter ofta loss stagnerade förhållanden både mellan människor och i affärslivet. Dessa processer hjälper oss, knuffar oss framåt in i framtiden, kanske att ta steg som vi själva inte förmått ta utan den hjälpen. Det är coolt faktiskt.

Månen är avtagande och vi går emot årets mest magiska, känslosamma, andliga nymåne som på söndagkväll infaller i Skorpionens tecken. Dagen därpå är det Halloween -så ni ser.. allt hänger ihop i ett tema. Passa på att önska in och sätta dina intensioner på pränt vid nymånen. Ett helt nytt månvarv börjar nu.

Vattumannen

Det har skett ett energiskifte här under helgen. Jag tycker mig både kunna se det med blotta ögat och känna det i luften. Det är Solen som skiftat över till ditt karriärshus – det tionde – och hack i häl efter kommer glada Merkurius efter på tisdag. Det är nu det gäller för dig i yrkeslivet och nu kommer dina insatser på jobbet att bli uppmärksammade och du får möjlighet att visa vad du går för. Det kommer du kunna göra med bravur! Men om du vill ta råd ifrån stjärnorna så bör du inte gå ut alltför hårt den här veckan när vitaliteten är lägre och din styrare Uranus dessutom kommer att vara inblandad i en jobbig kvadratur till Mars.

Vi befinner oss i mörkermånens tid och nu vänder vi blicken emot de inre processerna fram till på söndag när nymånen startar upp ett nytt månvarv. Bästa tiden att påbörja projekt eller liknande är nästa måndag den 31/10. Använd hellre den här veckan till planläggning om det går att styra.

Fiskarna

Åh, kära Fiskarna – det blåser så fina vindar åt ditt håll och veckans tema är vattenelementet och det passar ju dig som ”fisken i vattnet”! Ha, ha – skämt åsido. Venus bildar högspänning till Neptunus i veckan och det är en underbar nyhet. De båda planeterna är ju båda länkade till de högre andliga oktaverna och nu är du din själ nära! På tisdagen möts Merkurius och Solen i ditt äventyrslystna nionde hus och kanske är de så att du funderar på att ta dig resa bort, ta dig en kort eller lång avstickare ifrån vardagen. Ju längre, ju bättre brukar man tycka när planeterna står såhär. Resorna kan i och för sig bestå av själsresor eller utanför kroppen upplevelser. En underbar nymåne infaller i Skorpionen på söndagkväll! Passa på att önska in vad du vill att den kommande måncykeln ska ge dig.

  1. Som vädur kan jag tycka att det räcker med konstiga överraskningar, tvära kast och plötsliga förändringar,så har det varit i ett par månaders tid nu. Önskar mig lite lugn…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..