Horoskop – Vecka 41

Astrologiska förutsägelser för tiden 10 – 16 oktober 2016

Vädur

Vi har en tilltagande måne nu och skeendena byggs upp – spändare och hetare – dag för dag – ända fram till klimax – fullmånen på söndagsmorgon. Den infaller 23° Väduren kl 06:23. Nu sluts cirkeln och tankar och processer som drog igång vid nymånen i Väduren 7/4 är nu redo att visas upp – eller kanske ta itu med och fullborda. Gör inte överilade och dumdristiga saker nu! För dig som är Vädur är det här en extra spännande passage men kanske också väldigt utmanade vecka med massor av hetta som kommer ifrån alla håll. Eldiga Solen, Jupiter pumpar dig full av energi och entusiasm i opposition från Vågen och Mars och Pluto är också med i leken – eldiga de också. Det här gör dig lättantändlig, motiverad och du vill gärna passa på att visa vad du går för.

Oxen

Många av er har under året kommit igång med en hälsosammare livsstil medan andra strävar åt det hållet och har den där nyttiga dieten mer i åtanke än som en del av vardagen.

Vackra Venus rör sig igenom Skorpionens sista dekad och det är ni som är födda i slutet av Oxen som fortfarande fylls av gudinnans välsignelser. Flirta, njut och passa på att visa upp dig. Lita på att du är oemotståndlig och tål att se på. Det är starka känslor, passion i luften och kanske finns där möjlighet att ta ett stort avgörande steg? Många av er väljer att fördjupa sina relationer i stunder som dessa.

Den överhettade fullmåne är oförutsägbar och skakig och det är vårt att säga om det blir kalas eller kras, passion eller tårar. Men vad vi helt klart kan förutsäga – det är att ingen går neutral igenom detta. Att det lossnar och att ingenting blir sig likt är helt säkert dock. Kolla i vilket hus fullmånen infaller för en djupare förståelse för vad fullmånen innebär just för dig 23° Väduren.

Tvillingarna

Den lekfulla, busiga, sidan av din personlighet blir åter framträdande och på tisdag möts din styrare Merkurius med Jupiter och ditt väsen revitaliseras, du fylls med livslust och lusta och om du inte får uttrycka dig blir du rastlös och uttråkad. Allt sedan nymånen 1/10 har din översociala Tvillingsida fått lite mer spelrum igen och du börjar känna igen dig själv. Härligt! Den här veckan har vi en tilltagande måne och det är så mycket eldig, igångsättande energi i omlopp. Dra i bromsen innan du får för mycket av det goda Tvillingarna! Det är så många möten, människor och åtaganden runt dig att hälften vore nog. Den som håller sig till välkända kort, älskare och vänner får en underbar helg. Men.. om det är så att du nätdejtar eller liknande finns det anledning att varna till försiktighet. Det är så knäppa transiter – till helgen i synnerhet – att du lätt kan dra till dig oönskade beundrare eller andra gränslösa personer.

Kräftan

Solen befinner sig i ditt fjärde hus och mången Kräfta längtar efter att få slappna av i hemmets lugna vrå eller ta en avstickare till annan ort och pusta ut så här i mitten av terminen. Vi befinner oss en galen vecka, där energin blir allt spändare för var dag via den tilltagande månen som på söndagsmorgon kulminerar i en dramatisk fullmåne i Vädurens tecken. Du som är född i ett kardinalt (styrande) tecken kan få lite mer på ditt bord än vad du egentligen orkar med just nu. Alla eldiga planeter har ett finger med i spelet + Uranus och Pluto också. Den som hamnar mitt i  korselden för det här tunga artilleriet är du. Om du är den tuffa typen av Kräfta rekommenderar jag att du vässar klorna och nyper till om det behövs. Ni andra.. ducka, parera, backa undan och uppsök lugna miljöer. Det är inte värt att ens försöka reda ut saker, känslor och upprörda åsikter för än nästa vecka när folk har lugnat ner sig och saker återgår till sitt vanliga stilla lunk.

Lejon

Det är en så spännande och eldig vecka vi har framför oss som passar som en perfekt bakgrund till en passionerad varelse som du. Nymånen den 1/10 kanske förde med sig nya idéer och tankar till dig? Många av er går nu i väntans tider oh funderar på hur du ska kunna förverkliga dina planer. Vi har en tilltagande måne och fram till tidigt på söndagsmorgonen byggs energierna upp och frigörs slutligen i en galet inspirerande fullmåne. Det är hett, det är våghalsigt men samtidigt ack så spännande! Låt dig svepas med i skeendena och uttryck dig och visa vad du känner, tycker och tänker! Dina åsikter räknas Leo! På tisdag möts Jupiter med Merkurius och detta bör ge dig puffen och inspiration du behöver för att tala ur ditt hjärta.

Gör du det på sociala media kan ditt inlägg bli viralt. Ord som sägs nu kan för alltid ändra ditt ödes väg.

Jungfrun

Det kan kännas lite småtungt när veckan börjar för det är tydligt att du har tänkt en hel över ditt livspussel. Tisdagens härliga möte mellan Merkurius och Jupiter förgyller veckan och kan inspirera och ge dig nyckeln till hur du ska lösa den ekonomiska ekvationen. Ja, horoskopet drar uppmärksamheten till dina två ekonomiska hus och mången Jungfru funderar över hur du ska dra in pengar till det dagliga leverne – 2:a huset – alternativt placera och förvalta dina (kanske ärvda?) tillgångar – det 8:e huset. För många är målet ekonomiskt oberoende, för andra kan arbete och livsstil utan oro vara det som är drömmen. Söndagens dramatiska fullmåne rör dig bara indirekt (se i vilket hus den infaller för en mer personlig tolkning). En större påverkan kan du känna av Saturnus kvadratur Månens Noder. Det är en ny och lättare epok som börjar här. Vinden har vänt..

Vågen

Det är omöjligt att vara mer påverkad av planeterna än vad du kommer att vara denna massiva, spännande och galna vecka! Ja! Det stämmer att jag skrev galen – och visst, det kanske låter överdrivet för det är naturligtvis du som håller manuset och kan avgöra åt vilket håll din skuta ska segla men.. energin är så eldig, så lättantändlig och spänd att minsta rörelse kan sätta igång en vulkan – typ.. Det kan gå åt vilket håll som helst. På tisdag möts Jupiter och Merkurius i ditt första hus. Oh.. det sätter igång intellektuella processer, idéer och tankar. Är du i ett kreativt yrke, kanske kulturarbetare eller författare kan energin verkligen vara en skänk från ovan. Det lossnar! Vi har en tilltagande måne nu och dag för dag byggs energin upp och det vankas en superspännande fullmåne på söndag.

Uranus är i direkt opposition till din Sol då och huvudrollsinnehavare i fullmånen, samtidigt som även Pluto och Mars aspekteras. OH! Du kommer att vara vild och vacker och vilja följa din egen lyckliga stjärna, dina instinkter och frigöra dig ifrån det som du inte längre behöver. Här börjar nog ditt nya liv Vågen!

Skorpionen

Ni som är födda i tecknets andra halva kan njuta av Venus förtrollande närvaro ytterligare en vecka. Njut och lek! För de allra flesta Skorpioner är det inre livet intressantare än det vardagliga och själen önskar efter att få komma hem, att se ljuset – om jag får uttrycka mig i sådana termer. På tisdag möts Jupiter och Merkurius i ditt drömska 12:e hus kanske hjälper energin dig att sätta ord på dina andliga visioner. Det händer så otroligt mycket med dig på ett inre plan och den som mediterar eller söker i mysterierna kan uppleva ett genombrott i det arbetet. Allt som hjälper dig att hitta din inre röst är till positivt nu. Vi har en tilltagande måne den här veckan och energierna byggs upp emot en eldig och spännande fullmåne som blir exakt tidigt på söndag morgon. Dina bägge styrare – Pluto och Mars står i ett av hörnen i den dynamiska triangel (T-kors) som bildas vid fullmånen som innehåller en oändlig potential. För den som redan har gjort grunden och jobbat för att komma igenom kan fullmånens energi ge dig den puffen som behövs för att Fullmånen komma i kontakt med din inre guide.

Skytten

Alla ni Skyttar som börjat misströsta och tänka att det är tunga, torra, tråkiga som tynger ner dig och ditt liv är tecken på ålderdom och här för att stanna. Wake up and smell the coffee! Saturnus som befinner sig i ditt tecken står hela veckan i en exakt kvadratur till Månknutarna och vispar på så vis till både drakens huvud och svans och ödets vindar vänder. Karmiska processer fullbordas här, och faktiskt.. härifrån kommer trycket som mången Skytt känt av att lossna. Det blir lättare – Tjoho!

På tisdag möts din gudomlige styrare Jupiter med Merkurius och ja, det gör saker lite roligare. Du kan känna dig social, uppspelt och kommunikativ. Härligt va? Det var ett tag sedan. Passa på att busa, ha kul och träffa vänner. Jobba kan du göra någon annan vecka Skytten – för nu händer det grejer som du inte bör missa. Det är massor med eld med i bilden nu.. Vi har en tilltagande måne som på söndagen blir full i Väduren. Med den positionen drar fullmånen in hela sju planeter och ja.. Du kommer att veta att du lever och att livet är gott och njutbart.

Stenbocken

Det är så mycket som händer i ditt 10:e karriärshus, du blir uppmärksammad, sedd och får beröm för dina insatser. Stärkt och med en ny spänst i steget sätter vår Stenbock käckt den ena klöven  framför den andra och klättrar kavat vidare mot nya höjder. Hallå Stenis! Den här veckan måste du vara vaksam på dig själv så att du inte börjar arbetsknarka. Du behöver inte göra mer nu! Karriären rullar på och du kan lugnt sätta dig ner och vara närvarande och njuta livet bara.

Det här är ingen vanlig vecka. Nu kommer vi att se resultatet av en rad intressanta processer som förutom att det har med hela mänsklighetens utveckling att göra, även drar in dig och dina personliga förehavanden i det hela. Din

styrare Saturnus befinner sig hela veckan i kvadratur till Månknutarna och avslutar därmed en nio månader lång process. Det här är tunga grejer – men vi väljer den korta förklaringen och säger bara att det lättar härifrån.

Vi har också en tilltagande måne på gång – det är i volatil energi i luften och de kardinala tecknen (du är en sådan människa) blir helt involverade. Mars och Pluto som är i ditt tecken kommer att vara i kvadratur till fullmånen som faller i Väduren och hela 7 planeter är intrasslade i detta. Det är starka känslor, passion i luften och kanske även ett stort steg att ta? Många av er väljer att fördjupa sina relationer i stunder som dessa.

Vattumannen

För dig tappra Vattenbärare kommer den här veckan och dess skakiga energi som en räddning. Det finns stor risk att du fastnar permanent i ditt superproduktiva flöde, där du ser till att hjulen snurrar och allt rullar på i en perfekt samklang. Ja, det där känner vi igen. Det kallas livet och du är en mästare på att få det att fungera. Men.. hinner du känna efter hur du mår i detta? På tisdag möts Jupiter och Merkurius i ditt exotiska nionde hus!

Wow.. Du har kört hårt den här hösten Vattumannen så skulle du känna att det är dags för en avstickare, ett litet höstlov så är det dig väl förunnat. Säg till chefen att stjärnorna säger att det är dags att du vidgar dina vyer, kanske reser, pluggar eller förkovrar dig i något intressant ämne och annorlunda ämne.

Vi befinner oss i en dramatisk tid med en tilltagande måne som kommer att bli full i Väduren tecken och därmed också trigga din styrande planet Uranus. Det gör dig vild, vacker och oberäknelig. Kanske drabbas du av impulser att göra helt annat än vad du brukar.

Fiskarna

Det är episka förändringar som äger rum nu. Den ena processen efter den andra når nu sin kulmen och blir hör och häpna färdig! Nyligen var vi klara med Saturnus kvadratur Neptunus. Check! Den här veckan är det Saturnus kvadratur Månens noder som vi kan bocka av. Det är en 9 månader lång process som pågått som någon slags bakgrundsmusik hela året. Du ska komma att märka att det ALLT kommer att te se bra mycket enklare när detta är överspelat. Det har handlat så mycket om tro, sanning, meningen med livet och andra tunga ämnen. Det blir slut på förvirringen nu snart och din vilja blir tydlig.

Det är härliga vibbar på gång nu. Sjung kärlekens lov! Jupiter och Neptunus möts och det är dags för dig att uttrycka dina känslor i ord, kanske skriva en dikt eller en låttext.

Vi har eldiga processer på gång nu – en härlig fullmåne på söndag som knyter samman hela sju planeter i ett väldigt dramatiskt t-kors. Oh! Det där ger en vinna eller försvinna känsla till hela fullmånen.

Jag sitter och tvekar nu här när jag skriver om det är bra för dig att följa ditt hjärta och säga vad du känner till din Darling – eller om det faktiskt är så att jag bör varna dig. Det kan vara vanskligt att utsätta sig när energierna är så explosiva. Det är galna planeter inblandade så kanske är det bäst att du chillar och låter saker komma till dig istället.