Horoskop – Vecka 35

Astrologiska förutsägelser för tiden 29/8 – 4/9 – 2016

Väduren

Det här är veckan när hela universum slår på stort. På tisdag vänder Merkurius bana retrograd vilket aldrig har varit en bra grej för förståelsen mellan människor – men – om man ska se det från den ljusa sidan – det drabbar ju alla precis lika mycket. Men en rolig nyhet som också äger rum på tisdag är att vackra Venus träder in i Vågens tecken (mitt emot dig) och det kommer garanterat hjälpa dig i alla sociala sammanhang och sprida ett glittrigt rosaskimmer över dina dagar. Du blir lite snyggare och folk dras till dig. Är det något i ditt liv som du vill ändra på? Passa på att använda torsdagens nymån/solförmörkelses kraft till din fördel. Nystart är vad den erbjuder.

Oxen

Tisdagen innehåller två nyheter vars innebörd spretar lite. Din styrare Venus går in i ditt sjätte hus i Vågens tecken. Hmm… sensuellt och njutbart! Samtidigt vänder Merkurius bana (det går inte så fort längre och kommunikationen människor emellan blir lite ur funktion) och kanske är meningen med detta att påminna dig om dina dagliga vanor.

Att du inte ska kasta dig in i ekorrhjulet och köra på. Torsdagens nymåne infaller i ditt relationshus och kanske, kanske är det så att du kära Oxe kan förvänta dig en nystart i en kärleksrelation – eller att gammal pålitlig kärlek som återfår hettan. Ja, nymånen kommer med en solförmörkelse gör det hela ännu intressantare eftersom det skruvar upp hettan och intensiteten i skeendena.

Tvillingarna

Det är en galen vecka Tvillingarna när du kan behöva fundera både en och två gånger över vilket som är det rätta steget att ta. Din styrare Merkurius vänder ju retrograd igen för tredje gången det här året. Som de flesta av er redan vet är det ju så att du faktiskt påverkas mer än andra människor av detta och det är inte bara enkelt att vara du nu. Torsdagens nymåne/solförmörkelse hakar också i samma tema eftersom den infaller i kvadratur till dig i Jungfrun och aktiverar hela T-korset med knasiga och jobbiga planeter i Fiskarna, Jungfrun och Skytten. Ja.. Men solens position i ditt fjärde hus pekar ju på ditt hem, ditt boende och dina nära och kära. Kanske är det bästa att inte göra så mycket väsen av sig tills vindarna vänder?

Kräftan

Nu kära Kräfta – känner jag att jag får uttrycka mig lite försiktigare så jag inte skräms. Merkurius bana vänder retrograd på tisdag – i ditt sällskapliga tredje hus som handlar just om kontakter, kommunikation, släkt och vänner. (Merkurius styr både Jungfrun och tredje huset). Hm.. Du är ju alltid en försiktigt general men tiden fram till den 22/9 då planeten vänder rätt är det säkrast att ta det väldigt varligt i relationer. Känsliga du bör heller inte ta andras plumphet till ditt hjärta utan gör klok i att fokusera på förlåtelse. Torsdagens nymåne/solförmörkelese landar också på samma ställe – tredje huset.

Nå.. det kan ju ge nystart och kanske lite action till bilden – men också ett stänk av det oväntade och plötsliga så mitt råd är att ligga lågt ett tag här innan du ser hur allt landar.

Lejonet

Veckan börjar lite segt – det är mörkermåndens tid och vi är kanske inte lika utåtriktade, pigga och på som andra tider i månaden. På tisdag flyttar charmiga Venus in ditt kommunikativa tredje hus. Coolt! Det hjälper onekligen till i kontakten med andra människor.. Men.. hepp! Merkurius vänder ju retrograd samma dag! Det känns förvirrande. Mitt råd är att du bara ler vackert och säger jaha! Det räcker nog bra så.. På torsdag har vi åter en riktigt intressant nymåne – den här är dessutom extremt kraftfull eftersom den har en solförmörkelse i släptåg. Uttala dina tre önskningar och passa på att utnyttja chanserna som erbjuds! Positiva affirmationer fungerar, glöm inte! Tänk långsiktigt och ha ögonen fästa på din gyllene framtid.

Jungfrun

Kära Jungfru! Det är inte klokt vad mycket som hänt och fortfarande händer i ditt liv. Visst är det roligt! Men ja.. På tisdag lämnar vackra Venus ditt tecken. Jag har hört att många Jungfrur har haft köbildning, kärlekskranka människor överallt som bara trånar efter er! Ja, inte alls märkligt när både Venus och Jupiter har stått enade. Samma dag vänder också din styrare Merkurius och som du vet är det din styrare. Hm.. med ledstjärnan satt ur funktion så kanske kursen inte blir riktigt lika spikrak och självklar. Men här vilar inga sorger – redan på torsdag har du en Nymåne – Solförmörkelse som infaller i ditt tecken. Tjoho! Det betyder nystart och överraskningar. Glöm inte att affirmera och styra lyckan åt ditt håll. Lycka till!

Vågen

På tisdag händer det som alla Vågar ständigt längtar efter – din ledstjärna – vackra Venus kommer hem till dig och förtrollar ditt liv, dina kontakter och sprider ett rosaskimrande kärleksljus över alltihop.

Venus närvaro indikerar ett härligt flöde i kärlekslivet och dessutom kan detta ge ditt självförtroende en puff. Ja, Venus kallas ju inte Lilla Lyckan för intet. Ja – du är helt enkelt lite snyggare nu. Dessvärre anländer Venus bara timmar innan Merkurius vänder retrograd och kommunikationen skiter sig. För att undvika missuppfattningar är det kanske säkrast att du håller dig till att låta kärlekens språk ta över och kanske inte gå in på de djupaste ämnena?Passa på att niga för nymånens skära och uttala dina önskningar på torsdag. Det är väldigt positiva förändringar du går emot och du kan själv styra riktningen på hur det utvecklas.

Skorpionen

Vi befinner oss i mörkermånens tid och det är lite jobbigare att gå upp på morgonen nu. På tisdag träder Venus in i ditt 12:e hus för en tre veckors vistelse i Vågen innan Gudinnan kommer över till dig och väcker kärleken till liv hos dig. Nu har du en helt annan typ av kärlek att öva dig på. Det är kärleken till det egna jaget och det eviga rensandet i din själsliga trädgård. Merkurius bana vänder på också på tisdag och även den energin kan ge dig möjlighet att ägna dig åt dig själv. Åt introspektion, självrannsakan och andlig utveckling. Torsdagens nymåne betyder nystart och energin är superstark. Det är utan tvekan årets bästa tillfälle att planera och önska in vad du vill att den här hösten ska ge dig. Jobba med positiva affirmationer. Energin påverkar ca 6 månader framåt.

Skytten

Ja, du har inte haft det lätt den senaste tiden. T-korset som binder samman Skytten och Mars och Saturnus som befinner sig i ditt tecken med alla planeter i Jungfrun och Fiskarna, är fortfarande aktivt. Det är till och med så att det verkligen kommer att aktiveras av torsdagens supertaggade nymåne/solförmörkelse. Det här är riktigt tuffa energier men som faktiskt symboliserar ”nystart”!

Jobba med affirmationer och önska in vad du vill att livet ska ge dig. Positiva nyheter – ja.. Mars och Saturnus som varit lite väl tjajta med varandra kommer faktiskt att glida isär nu och det ger dig allt eftersom ett ökat välbefinnande och lite luft under vingarna. Se framtiden an Skytten. Du har varit SÅ duktig och nu är det bara ytterst kort tid kvar av hela processen.

Stenbocken

Det har varit en hel kavalkad av planeter i ditt reslystna, sociala, nyfikna 9:e hus och du har verkligen tagit stora kliv framåt och öppna dig för nya influenser. Det är härligt med förnyelse! Nu händer det dock lite saker som förvirrar. Merkurius vänder retrograd och det har ju aldrig visat sig vara det bästa för att göra sig förstådd. Hmm.. Men.. Vackra Venus kliver in i ditt 10:e karriärshus och med den positionen kommer din personliga charm att öka. Yrkesmässigt är det också superbra för Venus främjar kärlek och attraktion också kreativitet. Praktiska du kan med fördel använda dig av torsdagens nymåne/solförmörkelse. Den håller en enorm potential och det kan glimma till inom vilket område som helst. En förmörkelse bjuder ofta på överraskningar.

Vattumannen

Du har haft en hel kavalkad av planeter i ditt djuplodade 8:e hus och i och det kommer du i och för sig att ha ett tag till men det är några intressanta förändringar som inträder och som faktiskt gör att livet blir lite galnare men förhoppningsvis lite roligare. Glamorösa Venus går in i ditt äventyrliga nionde hus! Oh! Då får man önska mycket nöje för var än Venus uppträder attraherar hon in ny energi. Så vem vet om du reser, knyter internationella kontakter, träffar folk från främmande kulturer eller vad det blir. Men.. Merkurius vänder retrograd i samma veva så det är verkligen svårt att säga vad det blir av detta.

Motstridiga bud alltså eftersom man brukar rekommendera försiktighet med resor och alla typer av kommunikation då. Ah! Jag tycker att du ska ignorera Merkurius och glatt flirta på. Vad gör det om något blir fel? Det går ju att rätta till! Tordagen bjuder på en riktigt spännande nymåne och kanske också en del otippade händelser.

Fiskarna

Karma, karma och en stor portion öde är vad du kan förvänta dig nu. Vänner från förr – kanske även tidigare liv dyker upp. Det är så spännande och kanske till och med omvälvande saker som händer nu på stjärnhimlen. Det kan rassla till och hända precis vad som helst under dessa influenser och ärligt talat.. Som planeterna står är utgången verkligen svårspådd. Varför? Jo, vi har en nymåne/solförmörkelse vars betydelse är just det oväntade och många gånger handlar det om just omskakande saker. Dessutom vänder Merkurius bana på tisdagen och det gör ju också att det är svårt att förstå och dra rätta slutsatser av det som sker. Under veckan befinner sig Solen, Jupiter och retrograda Merkurius i ditt sjunde hus och dessutom opposition till din Neptunus, Kiron och månknutarna och i kvadratur till Saturnus och Mars. Hm, intressant, intrikat och svårtytt.. Det bästa du kan göra för dig själv Fiskarna är att be, visualisera, affirmera och meditera. Du kommer få det du vill av Universum. Processen är ytterst utvecklande för den som vill nå sina andliga mål.