Horoskop – Vecka 34

Astrologiska förutsägelser för tiden mellan den 22 – 28 augusti 2016

Väduren

Nu kära Vädur, lämnar vi på måndagskvällen eldens element och det blir ett helt annat astrologiskt klimat när vi går in i Jungfrun och Solen lyser upp ditt flitiga sjätte hus. Oh och oj! Massor av jobb ligger framför dig och det ska bli kul att komma igång och sätta dina planer i verket. Sjätte huset handlar förutom arbete om dagliga vanor och hälsa. Fyra planeter + norra Noden är i Jungfrun mitt emot Kiron, Neptunus och södra Noden och detta om något lär väl sätta igång läkande och helande inom oss alla.

Se denna vecka och tiden nu framöver som årets bästa tid för att komma igång med sunda vanor helande och kanske ett byte av jobb är välkommet?

Oxen

Kära Oxe, det är en toppenvecka som ligger framför dig – fylld av idel möjligheter. Nu ansluter sig Solen till den glada skara av underbara planeter som redan lyser upp ditt kreativa och romantiska 5:e hus. Wow.. Vad vill du att livet ska ge dig?

Det ser ut som att det är möjligt att förverkliga dina drömmar och att framtiden ligger öppen framför dig. Vraka och välj! Till helgen möts din styrande planet Venus med Stora Lyckan – Jupiter så det kan knappast vara bättre. Det femte huset styr förutom glädje och romantik även kreativitet och skapande. Ni som arbetar med konst, mode, musik eller liknande hittar inspiration.

Tvillingarna

Inte mindre än fyra planeter + Norra Noden står på rad i Jungfrun (det tecken som har samma styrande planet som du). Det är sådana rikedomar av positiv energi som rinner över till din hörna av horoskopet nu. Nu boostas Neptunus och Kiron och det är en superbra tid för att hela det förflutna, läka gamla sår och förlåta. Rent andligen så tar du stora kliv och kommer att kunna utvecklas superfint. Horoskopet visar att det ena efter det andra som faller på plats för dig. Passa på att håll dig framme karriärmässigt nu med jobbsökeri och annat. Du har turen på din sida när Jupiter och Venus möts till helgen. Visualisera dina drömmar och de må bli uppfyllda!

Kräftan

Se fram emot en fartfylld vecka när även Solen sällar sig till det glada gäng planeter som finns i ditt pratsamma, rörliga tredje hus som handlar om kommunikation och kontakter. För den som är i en situation när talets gåva behövs (sälja, snacka, flirta, skriva, charma och resa) är detta fantastiska nyheter! Saturnus närhet till Mars ger dessvärre lite tung och jobbig energi (transiten är exakt på onsdag) och vissa av er känsliga väsen plockar upp den känslan. Låt dig inte nedslås! Till helgen har vi ett underbart möte mellan Jupiter (tur, expansion, medvetandeförhöjande) med härliga Venus (kärlek, ekonomi och kreativitet) Wow! Det är ett välsignat ögonblick!

Lejonet

Du är balanserad, fokuserad och målmedvetet får du massor gjort på kort tid Snabbt och elegant kan du avancera/ bättra på ditt rykte och få folk att tycka att vara en riktig klippa på jobbet.

Den här veckan har du ett helt stellium av underbara planeter som landar underbart och generöst i ditt andra hus som rör personliga tillgångar och pengar. Det är ett gyllene tillfälle för att fixa till din ekonomi om det är något som du kan göra annorlunda och förbättra där. Att begära löneförhöjning, få in ett fett kontrakt eller liknande. Saturnus/Mars konjunktionen faller i ditt 5:e hus och kan faktiskt störa din kreativitet och få dig att tappa självförtroendet en aning. Jobba med tanken kraft och tänk positivt! Helgens Juptier/Venus möte får dig att känna att livet trots allt är en fantastisk resa i kärlek.

Jungfrun

Intensiteten i det härliga SUPERFLOW som varit med dig den senaste tiden ökas nu på ännu ett snäpp! (Vi andra står med öppen mun och ser dig swisha förbi!). För dig rörliga, kommunikativa människa är veckan optimal! Solen har precis trätt in i ditt tecken och sluter där upp med Venus, Merkurius och Jupiter + Mån Noden som redan är där i ditt första hus. Ditt självförtroende är på topp och det händer en massa kul nu när du själv vågar bjuda till lite extra. Singeln bör ge sig ut och mingla om kvällarna för ett möte men en person som kan få komma nära ditt hjärta är inom räckhåll. Fundera över hur du vill att din perfekta version av livet ska se ut. Det är du som väljer nu. Kör så det ryker Jungfrun!

Vågen

Ja, nu fullkomligen sprakar det i kosmos av alla förmörkelser, förändringar och skiften som äger rum. I ditt fall är det ditt andliga12:e hus lyses upp av det härliga skimret som stelliumet i Jungfrun ger. Alla dessa planeter är dessutom i opposition till Kiron och Neptunus! Det är en soft helande energi och du kan förlita dig på att universum ger dig allt du behöver.

Du behöver faktiskt inte anstränga dig och fajtas där ute i den yttre världen utan gör klokare i att satsa på dig själv och ditt eget välbefinnande. Tiden fram till 10/9 innebär det stilla lugnet som kan uppstå innan allt du väntar på startar. För vissa av er kan det vara lite tufft att säga släppa taget, men.. Visualisera istället framtiden och all den nya, ljusa energin. Jupiters möte med din styrare Venus gör din helg underbar!

Skorpionen

Du trodde att du var av med Mars störningar? Ja, så hade jag också tänkt mig det hela men nu visar det sig att Mars glada framfart i Skytten och ditt ekonomiska andra hus nu blir blockerad av Saturnus närvaro. Planetkombinationen kan vara väldigt ambitiös och vilja åstadkomma saker – men dessvärre uppstår hinder som kan leda till frustration och ilska. Lite som att gasa och bromsa samtidigt. Men.. låt oss se det hela från den ljusa sidan! Allmänt är det en superfin energi som råder och du kommer att vara på bra humör. Helgen innehåller en underbar Jupiter/Venuskonjunktion som påminner oss om att störst av allt är kärleken.

Skytten

Ambitiösa Skyttar får massor av hjälp i sina karriärer via det superhärliga gäng med planeter som radat upp sig i Jungfrun. Det här kan göra dig berömd, sedd och uppmärksammad för det 10:e huset handlar även om ditt rykte och din position i livet. Din produktiva hjärna har gått på högvarv ett tag och du kan ha varit osäker över vilket som är det rätta steget att ta i såväl känslolivet som arbetet. Det är mycket som kommer att lösa sig för dig under veckan och turen är med dig. Taskigt nog har Saturnus mött Mars vilket han vara en riktig ” party pooper”. Nåväl.. fokusera på det som är bra istället!

Kosmos erbjuder nu ett underbart tillfälle till helande, andlig utveckling via kopplingen till Kiron och Noderna.

Stenbocken

Det är en hel radda av härliga planeter som samlats i ditt nyfikna, utåtriktade 9:onde hus nu som både främjar medvetandehöjning, studier och internationella kontakter. För den som ska börja plugga nu är detta en väldigt gynnsamt tecken. Ja, det är i och för sig bra för en väldig massa annat också. Din vetgirighet och förmåga att dra till dig information, kontakter med rätt personer. Vissa av er kanske till och med har en semestervecka att ta ut? Utvecklingen den kommande helgen är intressant eftersom Pluto och månen möts i opposition samtidigt som vi har ett underbart kärlekfullt möte mellan Jupiter och Venus? Det kan vara kärlek i luften för dig nu!

Vattumannen

Du brukar ju vara en cool katt som inte låter kärlekslivet ta för stor plats i ditt liv. Men nu när hela fyra planeter + den karmiskt förknippade månknuten flyttat i ditt passionerade åttonde hus kan du väl inte stå emot? Ja, det som också gör detta speciellt är kopplingen till Kiron och Neptunus. Det här är supertillfället att läka gamla hjärtesår, helas och komma över ”du vet vem” en gång för alla! Det här är tiden när relationer kan fördjupas och intensifieras och kanske är det också nu det som började med en stilla flirt på kul kan fördjupas till något väldigt mycket hetare nu när Solen tränger in i dina hemligheters kammare – ditt 8:e hus och kanske kommer din inre ”femme fatale” vakna och till liv? Helgens gudomligt vackra möte mellan Jupiter och Venus utlovar extra allt till dig så lev och njut!

Fiskarna

På måndagskvällen flyttar Solen ihop med den glamorösa planet ensemblen som huserar i Jungfrun. Solen placerar dig rakt i händelsernas centrum och allas blickar vänds åt ditt håll.

Vad vill du att den här veckan ska ge dig Fisken? Man kan utan överdrift påstå att det blir bättre och bättre dag för dag för dig nu. Venus charmar och förför, Merkurius kommunicerar, Jupiter ger tur och dessutom har vi den där karmiska kopplingen med månknutarna som faktiskt ger en djupare dimension till det hela också. Du har lätt att bli sedd, uppmärksammad och om du vill är nog inte kärleken utom räckhåll för dig heller. Minns att i krig och kärlek är allt tillåtet. Satsa allt – satsa kallt. Du får vad du vill ha.