Horoskop – Vecka 32

Astrologiska förutsägelser för tiden 8/8 – 14/8 

Väduren

I jämförelse med senaste tidens stora omvälvningar i kosmos den kommande är den här veckan lugn och stabil. Det är ett perfekt tillfälle att förverkliga sig själv och sina idéer nu för det är eldens energi som råder nu och du kommer till din rätt, trivs och kan breda ut dig. Att din styrare Mars skiftade över till eldiga Skytten förra veckan var pusselbiten som fattades. Mars bildar en våghalsig kvadratur med sköna Venus nu i början av veckan.. Härligt! Det där kan mycket väl göra att det faktiskt händer något roligt med Vädurens kärleksliv!

Oxen

Ah, det är en härlig vecka du har framför dig nu när din styrare Venus utmanas i en lite farlig kvadratur med Mars. Kärleken blir stor och under den här influensen kan det hända massor – Wow.. Det där är kanske inte den lugnaste positionen men den ser under alla omständigheter till att det händer något! Den stora nyheten denna vecka är att Saturnus som varit retrograd sedan i mars faktiskt vänder och går rätt på lördag.

Om du tillhör dem tyckt att saker och ting suttit fast eller gått för långsamt så ska du se att det lossnar nu.

Tvillingarna

Det är så bra flöde runt dig nu! Se fram emot en högproduktiv vecka när ALLT kan lossna. Tre planeter + norra noden står i närbesläktade Jungfrun och påverkar dig och allt du gör jättemycket! Ditt horoskop kommer att påverkas mycket av det intressanta T-kors som uppstår nu. Mars är mitt emot dig och ger en het och väldigt driven och spännande energi. Det viktigaste som sker nu är att Saturnus bana vänder rätt på lördag. Hurra! Det är en sådan stor lättnad för alla – men mer för dig än för andra eftersom han står mitt emot och påverkar Tvillingarna jättemycket.

Kräftan

Nu är livet nästan helt perfekt Kräftan för det är ytterst få jobbiga influenser som påverkar dig den här veckan. Men vad som verkligen händer där ute i kosmos det är att vi blir av med den sista av surdegarna – dvs Saturnus retrograden som gjort att vi alla upplevt att vi står och stampar men inte riktigt kommer någonstans. På lördag vänder han rätt! Det är dock fullt pådrag i ditt kommunikativa tredje hus där tre planeter + månknuten hänger. Merkurius bildar dessutom trigon med Pluto på onsdag. Det verkar som det är dags för dig att ta bladet från munnen och faktiskt säga vad det är du har på hjärtat. Eller skriva.. Det kan faktiskt röra sig om en ansökan som bör sändas iväg också.

Lejonet

Det är fortfarande din tid Lejonet (även om det förstås kan kännas lite ensamt sedan Venus lämnade dig) så är det eldens element som råder och du som befinner dig i händelsernas centrum. Veckan inleds med en rätt våghalsig vinkel mellan Mars och Venus så. Jag vill verkligen varna för att försöka sig på att prata ut med din partner nu.

Det kan sluta hur illa som helst faktiskt. Att sedan Merkurius ställer sig i vinkel till Pluto på onsdag förvärrar saken ytterligare. Så rådet är att bara le vackert, njuta sommaren och ta dagen som den kommer lite. Yrkesmässigt kan du göra jättebra ifrån dig så Carpe Diem får man väl lov att säga till dig nu.

Jungfrun

Det är så sjukt bra flöde i ditt horoskop nu Jungfrun! Merkurius och Venus rör sig nu igenom ditt tecken och skapar mysig stämning och möjligheter till flirt och kommunikation. Att Jupiter fortfarande är kvar där gör väl den kommande veckan till en av de bästa på tolv år! Du kommer att vara hur oemotståndlig, snygg och smart som helst. Det är större chans än någonsin att du kommer få precis det du ber om. Kärlek, jobb och pengar? Allt är inom räckhåll för dig. På onsdag står Merkurius i trigon till Pluto.. Hmm.. det kan leda till rätt djuplodat snack och du gör klokt i att väga dina ord ordentligt.

Vågen

Efter förra veckans stora energiskifte är livet ett helt annat. Det är eldens och jordens element som råder nu och du och ditt horoskop är lite lagom vilsamt utanför det stora dramat. Vad det betyder för dig i klartext är att du kan leva ditt liv tämligen opåverkad av det kosmiska spelet och faktiskt lyckas med att uppnå den harmoni och perfektion som du eftersträvar. Livet leker med dig och planeterna utlovar en jätterolig period när du mår bra, attraherar till dig positiva människor och situationer och kommer också att fungera bra. Saturnus som varit retrograd sedan i mars – vänder rätt på lördag och det kommer att underlätta utvecklingen för oss alla. Äntligen!

Skorpionen

Du zodiakens ”femme fatal” kan komma att ha lite kul under veckan och leka lite med de heta, flirtiga energier som uppstår genom Venus och Mars kvadratur.

Vill du så är det här ett bra tillfälle att inleda en relation eller att ta den befintliga kärleken en nivå högre. Att din styrare Pluto hamnar i trigon till Merkurius kan ge din intuition och magkänsla en puff. Du kan känna vad som är i görningen och det ger dig definitiva fördelar. Du har Saturnus i ditt ekonomiska andra hus och den rackaren har befunnit sig där i mer än ett år. Sedan mars månad har han dessutom varit retrograd. Att han nu på lördag vänder och går framåt igen kan vara en stor hjälp i att få igång flödet i ekonomin.

Skytten

Sociala, glittriga du har för en gångs skull riktigt bra flyt nu! Kaxiga Mars driver på och ser till att dina dagar är fulltecknade, kvällarna upptagna och kvadraturen mellan Mars och Venus utlovar även att nätterna är heta! Venus, Merkurius och Jupiter bildar ett starkt flöde nu och du känner dig sugen att komma igång. Låt dig inspireras av de nya idéer som kommer till dig och var inte rädd att släppa taget om det gamla. Det är megastora förändringar på gång nu. Att Saturnus som befunnit sig retrograd i ditt tecken från mars till på lördag – vänder och går rätt är en så stor lättnad för dig! Härifrån blir livet så mycket lättare.

Stenbocken

Förutsägbart, försiktigt, sakta men säkert strävar Stenbocken mot toppen sägs det.. Ha, ha.. det var förr det! Nu är det annnat ljud i skällan för du har fått in hela tre planter + norra noden i ditt äventyrliga 9:onde hus. Resor, studier och internationella kontakter främjas av det här. Du kan bli nyfiken och motiverad att ta nya och spännande kliv. Pluto som befinner sig i ditt tecken kommer att bilda trigon till Merkurius i veckan och du kan få nya insikter och idér.

Du växer själsligen rekordsnabbt nu. Många av er kanske funderar på att börja plugga, ta ett nytt jobb eller göra en långresa. Du vill inte att allt ska vara som vanligt utan har ett behov av att hitta mening i tillvaron.

Vattumannen

Veckan börjar med en rätt het kvadratur mellan Mars och Venus som gör att du påminns om hur det känns att vara förälskad. Hm.. vissa av er kanske till och med blir kära på riktigt nu! Yrkesmässigt och ekonomiskt är augusti årets mest avgörande månad. Du har tre viktiga planeter i ditt åttonde hus + den norra noden. Det finns beslut att fatta, människor att charma och saker du bör ta itu med. Det kan vara ett smart drag att se vad det finns för intressanta tjänster lediga där ute på arbetsmarknaden. Saturnus som har backat ända sedan i mars månad – vänder sin bana och går framåt nu på lördag. Tjoff… Där åker segproppen som hållit oss tillbaka ur och härifrån rullar livet på!

Fiskarna

Venus och Mars inleder veckan med en het kvadratur som gör att dina känslor blir stora och din puls lite tydligare än annars. Det anas kärlek i luften. Det viktigaste som sker nu under denna vecka är att det att bildas ett T-kors mellan Fiskarna, planeterna i Skyttens tecken och planeterna i Jungfrun – vilket gör att du är helt och hållet i hetluften nu och bör vara förberedd på att allt kan hända! Merkurius, Venus och Jupiter bildar opposition till dig – tänka sig – både lilla och stora lyckan på en och samma gång – det kan väl inte bli annat än bra då! Ödets planet Saturnus vänder sin bana rätt på lördag. Det är så välkommet för din del kan jag säga! Det blir en stor hjälp för dig i de steg du planerar ta under hösten.