Horoskop – Vecka 31

Astrologiska förutsägelser för vecka 31 – 2016

Väduren

På tisdagskväll möts Solen och Månen i Lejonets tecken. Nymåne betyder förstås som alltid nystart! Det är eldens energi som tar över och det innebär förstås idel goda nyheter för dig Väduren. Nu återvänder såväl dina krafter, arbetslust och din berömda grymma effektivitet. Ja, det är svårt att inte bli imponerad när du är igång och jobbar! Phu, vad underbart att få möjlighet att känna igen sig och förstå vad det är som händer. Det om något gör att det kan lossna för dig yrkesmässigt. Det är möjligt att universum har förändringar på lut för dig. Välkomna dem med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Kreativiteten flödar och det tycks även finnas en del sociala evenemang, glamour och romans som väntar. Äntligen är det här (icke produktiva) blaskiga tillståndet med Mars i Skorpionen över.

Oxen

På tisdags kväll möts Solen och Månen i ditt hemkära fjärde hus och kanske är det denna vecka som din semester tar slut? Knepigt? Många av er kan känna en viss tvekan till att ge sig ut där igen och streta utan vill nog att sommaren ska dröja sig kvar en månad till. Nymånen

ger dig en puff framåt och det är dags för dig att ta tag i framtiden och fundera på vad din höst ska innehålla. Det är ett superstort energiskifte på gång – det är Lejonets eld som brinner och augusti bjuder på glädje och roliga händelser. Merkurius har nu gått in i Jungfrun och ditt passionerade femte hus och på fredag följer även Venus efter. Ack! Vad ska detta leda till? Ge dig ut i sommarnatten, dansa, lek och lev ut din kvinnlighet. Det är en glad och livsbejakande och härlig tid du vecka du har framför dig – så passa på att njuta.

Tvillingarna  

Det börjar dra ihop sig till en riktigt härlig augusti. Det är ett megaskifte på gång universum nu och äntligen kan du känna att du får tillbaka din energi! Hurra! Inte nog med att vi har en entusiasmerande nymåne på tisdag, planeten Mars skiftar också över till Skytten (mitt emot allt som är du) och ger dig med den positionen både energi, livslust och faktiskt också sexiga, utmanande vibbar som får dig att vilja lite mer än på länge.

Som om inte det vore nog.. så har Merkurius redan gått in i ditt systertecken Jungfrun.. och på fredag följer kärleken gudinna efter! Hurra! Du, zodiakens mest utåtriktade person kommer att påverkas superpositivt av detta och dina chanser mingel, flirt och roliga möten ökar markant.

Kräftan  

Med din inbyggda barometer kan väl du känna de stora dig skiftena i kosmos? Processen är inte fullbordad för än på fredag – sedan blir det lugnare igen. Tisdagens nymåne sätter fokus på ditt andra hus, egendomar och ekonomi.

Hm.. kan det vara något som du måste se över där? Det är ett positivt flöde som drar igång och lösningar och chanser du kanske inte ens tänkt på kan dyka upp.

Eldiga Mars rör sig även in i Skytten och ditt arbetsamma 6:e hus nu. Det är vardagen som knackar dig på axeln och vill dra in dig i ekorrhjulet igen. Jobb och jobb Kräftan! För vissa kan det kännas jobbigt för nymånen anmanar era att att fatta beslut angående hösten och framtiden. Klokt är att försöka förhålla sig affärsmässigt till allt som sker och inte blanda in känslorna i det som i grunden är praktiska frågor.

Lejonet  

Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och helst har finstassen hängande färdig på klädgalgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Kanske blir du utbjuden eller får oväntat besök? Lika bara att vara redo för alla eventualiteter. Solen och Månen möts i en underbar, entusiasmerande och igångsättande nymåne på tisdag och samtidigt kommer du och ditt liv att lysas upp. Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta!

Heta Mars, skiftar också tecken träder in i eldiga Skytten och ditt passionerade femte hus! Ja, ärligt talat.. Det är svårt att överträffa den här veckan. Charma och lev så gott du kan. Venus är ju också på din sida ända fram till fredag. Lycka till med allt!

Jungfrun  

Din styrare Merkurius har precis kommit in i ditt tecken och naturligtvis är det toppen att ha honom ”hemma” och på plats. Det här underlättar förstås allt för dig. Tempot snabbas upp och nu erbjuds det stimuli som du behöver för att känna dig levande.

Det ska bli spännande att få feed back från er Jungfrur om skeendena under denna vecka för härifrån mitt håll ser det superintressant ut. Solen och Månen möts i Lejonet i ditt andliga 12 hus på tisdag.

För att understryka det synska, andliga temat så kommer också månknutarna att snudda vid Neptunus och saker av karmisk karaktär kan äga rum.

Som om inte det vore nog så träder Mars in i Skytten på tisdag och Venus skiftar över till Jungfrun på fredag.. Den spänningen (kvadratur) som skapas där till helgen är glödhet och utmanande! Wow.. Det kan bli kärlek av det här..

Vågen

Uranus har nu gått in i sin 5-månader långa retrograda viloperiod vilket jag förmodar att du välkomnar. Under hösten kommer livet inte att vara så galet, ryckigt och svårt att planera – tvärt om! Tänk stort nu! Det är en underbar, kanske till och med den bästa tiden, som ligger framför dig nu. Tisdagens nymåne förordar nystart så våga ta steget du funderat på!

Solen och Månen sammanstrålar nu i ditt 11:e hus vilket för tankarna till kontakter med stora grupper – kanske via internet, skype eller liknande. Mars som nu träder in i det kommunikativa tredje huset talar också sitt tydliga språk. Det kan vara skrift, filmer, bloggar – vad vet jag men det är genom att samarbeta med andra, nå ut till stora grupper, kanske via sociala media eller annan spännande teknik som ger dig framgång nu i den här perioden.

Skorpionen  

Efter en lång och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya influenser på ingång. Planeten Mars som har sammantaget befunnit sig i ditt tecken i mer än fyra av sju gångna månader flyttar på tisdag äntligen över till Skytten. Ja, man kan sannerligen få för mycket av det goda!

Nu, med den nya positionen träder han in i ditt andra hus och positivt påverka din ekonomi. Vad som också sker på tisdag är en härlig nymåne i ditt karriärshus! Oh, det tycks finnas ett samband här! Tänk om det är så att du ska ta nya och lukrativa steg i karriären?

Kasta ett getöga på vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Det minsta du kan förvänta dig är att energin ger dig en puff i rätt riktning i yrkeslivet – uppåt och framåt. En annan indikation på fet tur och lycka är den rosafärgade välsignelse som mötet mellan Venus och Mars för med sig till helgen. Vad är det din själ längtar efter Skorpionen? Allt tycks vara inom räckhåll!

Skytten  

Det kan ha varit så att livet kanske inte riktigt levt upp till dina önskemål ännu. Ja, när jag säger så tänker jag ju främst på Saturnus med sin sega bakåtrörelse i Skytten hela sommaren. Men som en blixt från klar himmel går vi från noll till hundra nu. Allt kan hända i de rörliga tecknen nu. Merkurius har redan tagit plats i Jungfrun, där månens noder nu närmar sig Neptunus. Underbara Venus smyger efter in i Jungfrun på fredag. Men det som verkligen är det avgörande är att stekheta Mars går in i ditt tecken! Tjoho! Nu har vi hela styrkan på plats och härifrån kan ditt liv rocka och rulla! Det är som att skruva på alla kranar på en gång, kommunikation, energitillförsel, charm.. osv. Väldigt löftesrik är kvadraturen som bildas mellan Mars och Venus till helgen. Det är inte så ofta de ses – men när de gör det brukar det slå gnistor.

Stenbocken  

Det dramatiska energiskiftet som äger rum på stjärnhimlen i skrivande stund inte klart ännu. Det avslutas först på tisdagskvällen när månen blir ny i ditt djuplodade åttonde hus och de stora frågorna kommer på tapeten. Älskar eller älskar inte kanske är veckans stora fråga. Känn efter i ditt hjärtas innersta skrymslen för det är där svaret sitter. Heta Mars, som precis skiftar över till Skytten, bildar en sensuell och kanske till och med lite provokativ kvadratur till Venus som kan komma att förgylla din helg och kanske få vågskålen att väga över till slut! Det är kärleken som vinner!

Som bekant så lever inte människan bara av luft och kärlek. Det är jobb, business och allvarliga tongångar på gång. Tillhör du de Stenbockar som finner nöje i goda affärer så erbjuder nymånen mycket fördelaktiga chanser och möjligheter nu. Om du är egen företagare är det läge att dra in ett nytt kontrakt eller kund.

Vattumannen  

Hoppas att du gillade förra veckan Vattenbärare? Processen som drogs igång när Solen gick in i ditt sjunde hus är inte över än – tvärt om, den förstärks på tisdag när månen blir ny i ditt sjunde hus. Skeenedet fungerar som ett socialt vitaminpiller – likasinnade dras till dig och hela veckan vibrerar av entusiasm och nystart. Ni som är födda i slutet av Vattumannen kan åtnjuta Venus gunster fortfarande.

Mars, den positiva eldiga krigaren har nu skiftat över till Skyttens tecken där han ser ut att få rätt saker att hända. Välj själv är det kärlek, vänner eller en ny affärspartner du söker? Till helgen skapas en kvadratur mellan Mars och Venus som faktiskt kan ge positivt resultat i romantisk strävan.

Fiskarna

Det har varit förhållandevis lugnt den här sommaren, visst? Men ingenting varar för evigt – det är den stora trösten med astrologin. På tisdag brakar det loss för de allra flesta genom att vi får en het nymåne i Lejonets tecken. Ah, en nystart! (Kolla i vilket hus den faller för dig!)

Andra kul grejer som sker är det börjar röra på sig rejält i de rörliga tecknen och du kära Fiskarna, är en av dem. Att eldiga Mars som dessvärre varit dränkt i Skorpionen i fyra månader lyckas ta sig loss och in i Skytten är en källa till glädje för dig. Hurra! Den nya positionen ger ny kraft, lust och initiativ. Cool! Merkurius har redan gått in i Jungfrun, och står mitt emot allt som är du, och på fredag kommer även Venus efter.

Wow.. Det här ökar din attraktionsförmåga med flera 100% och dessutom.. Venus blidar kvadratur med Mars i helgen. Dessutom.. Det hela får ett ödesmättat, kanske andligt tema också genom att månknutarna närmar sig din styrande planet, Neptunus.