Horoskop – Vecka 29

Astrologiska förutsägelser för tiden 18-24 juli 2016

Väduren

Den tilltagande månen är igångsättande och motiverande. Ni Vädurar som firat semester i Juli får tillbaka livsgnistan igen och troligtvis finns den busiga glimten åter att se i dina ögon. Rastlösheten kan ha börjat krypa i kroppen, som det gör när man står inför något nytt. Det är dags för att dra igång en resa, ett äventyr eller nytt projekt. Onsdagens fullmåne faller belyser hemmet och karriären och det är tydligt att du har en plan. En idé som växer inom dig och det är dags att fundera lite närmare på hur din höst sak se ut. Solens entré i eldiga Lejonet 22/7 är ytterligare ett positivt tecken.

Sommarhoroskop Väduren

Oxen

Solen har bara några få dagar kvar i Kräftans tecken och det är tydligt att du kunnat tillgodogöra dig den mjuka, omhändertagande energin. Underbart! Du zodiakens främsta livsnjutare kan se fram emot en riktigt härlig sommarvecka. Men universum bjuder nu upp till nya intressanta utmaningar. Natten till onsdag blir månen full i Stenbocken, i ditt äventyrliga nionde hus och härifrån kan det verkligen ske positiva saker i ditt liv Oxen. Glada

Merkurius tuffar igenom Lejonet med din styrare Venus i släptåg. De skapar riktigt intressanta aspekter till allt som är du. Det eldiga temat fördjupas på fredag när Solen skiftar över till Lejonet. Kärlek och kvalitetstid med dina närmaste passar och det är en jättehärlig period som väntar dig.

Sommarhoroskop – Oxen

Tvillingarna

Det är en lite spännande känsla i luften nu dessa dagar. Solens kvadratur med Uranus gör att man fortfarande inte kan vara säker på vad som hända skall. Vi har en tilltagande måne på gång och fullmånen är ett faktum natten till onsdagen den 20/7 då känslorna är STORA och saker och ting kan komma att avgöras. Månen lyser upp ditt passionerade åttonde hus – Oh! Många av er väljer att föra sin flirt en till en djupare nivå nu. Men det åttonde huset handar även om både psykologi och pengar så kanske är detta tiden när du pratar ut med din vän eller med din bankkontakt. Det är en ypperlig tid för att fatta beslut om hur du vill att din höst ska gestalta sig.

Sommarhoroskop – Tvillingarna

Kräftan

Nu har vi bara några få dagar kvar innan Solen lämnar ditt tecken Kräftan men innan det sker har vi en massa intressanta saker att notera.

Den gångna helgen har varit starkt påverkad av Solens kvadratur till Uranus. Som vanligt när det gäller Uranus är det oväntade, plötsliga skeenden som skakar om oss. Transiten var exakt under söndagen men även den kommande veckan kommer att färgas av detta skeende pga att fullmånen på 27°40 Stenbocken/Kräfta lyser upp kvadraturen och ger den extra kraft. För din del kära Kräfta kan denna ytterst dramatiska fullmåne vara lite tuffare att tackla så det gäller att tänka sig för innan man väljer att ta upp just de känsligaste ämnena. Att den lyser upp just ditt sjunde hus gör att är den eviga frågan om kärlek och relationer som kommer upp på tapeten igen.

Det kan likväl röra din partner som en annan viktig relation som du behöver rensa luften med eller fatta ett beslut.

Sommarhoroskop – Kräftan

Lejonet

Ja, hela världen tycks vara galen Leo – men vad gör det när ditt liv verkligen tycks få den där extra gynnsamma lilla skjutsen som du väntat på hela sommaren. Onsdagens fullmåne är av den dramatiska sorten och känslorna är STORA. Glöm inte att den faktisk äger rum i en väldigt jobbig vinkel till Uranus. Det är en explosiv energi i kosmos så var försiktig så saker inte går överstyr och ord som aldrig bör uttalats blir sagda. Men.. å andra sidan – vad gör väl det när hela ditt liv lyses upp glittriga, glada Merkurius som färdas genom ditt tecken tätt följd av Venus. Allas blickar riktas mot dig nu det kommer att bli ännu mera så när även Solen kommer in i ditt tecken på fredag. Du blir stjärnögd, lycklig och känner hopp och framtidstro. Det här är ett väldigt gynnsam och roligt tid. Att vara på rätt tid, vid rätt tillfälle är förstås avgörande för utvecklingen. Njut och ta för dig!

Sommarhoroskop – Lejonet

Jungfrun

Merkurius och Venus tassar igenom ditt 12:e hus vilket håller dig en aning på sparlåga. Det är i ditt inre och i ditt andliga jag som det stora äger rum. Du kan vara benägen att falla för snyfthistorier och personer som utnyttjar din välvilja nu så ha en lagom kritisk inställning till det som sägs nu så blir det bra. Det är en galet intressant tid vi lever i nu och under dessa stjärnor är det svårt att förutsäga vad som kommer att äga rum i nästa stund i världen. Vi har en starkt motiverande, energigivande fullmåne på gång som kommer att påverka skeendena hela veckan. Månen faller i ditt kreativa och för all del rätt sexiga femte hus.

Så om du sätter igång ett skapande projekt eller förför någon är svårt att förutsäga. Jupiter är fortfarande kvar vid rodret så det här kan bli hur kul som helst. Lycka till!

Sommarhoroskop Jungfrun

Vågen

Som vi alla har märkt av är det väldigt föränderliga och spännande energier i kosmos nu, som gör att vi kan förvänta oss det oväntade. Detta beror på kvadraturen mellan Uranus och Sol och skeendet får ytterligare kraft via onsdagens fullmåne i Stenbocken som binder samman alla de kardinala tecknen. Och där, mitt i detta högspänningsområde vinner vi dig, gulliga fredsälskande Vågen. Oj! Nu behöver vi verkligen inte utläsa detta som någonting negativt – tvärt om – det kan vara positivt, igångsättande och starkt motiverande. Många Vågar kommer att känna behov av att ställa sig upp och visa vart skåpet ska stå, fatta beslut angående framtiden och vara ganska tydliga med sin vilja och önskningar. Det är bra Vågen! Du har verkligen bättrat dig och lärt dig sätt gränser senaste åren. Din styrande planet Venus rör sig rätt hastigt nu igenom Lejonets tecken, hack i häl på Merkurius. På fredag skiftar även Solen över till Leo och det blir en väldigt rolig, utåtgående och generös energi som tar vid. Tror att bästa delen av din sommar börjar här Vågen.

Sommarhoroskop Vågen

Skorpionen

Det är en superdynamisk och spännande vecka nu. Spänningen mellan Solen och Uranus får ny fart när månen på natten mot onsdag blir full och lyser upp till tredje hus. Intressant! Din kommunikation? Ska detta betyda att du ska ta bladet ifrån munnen och börja dela med dig av dina tankar? Det här kan innebära allt ifrån att du startar en blogg till att du har mysiga dagar med vänner och grannar och likasinnade. Detta är en väldigt gynnsam period för dig känslomässigt och gynnsamma flödet som uppstår känns som bomull för din själ.

Det är lösning, försoning och kärlek i luften nu som kommer till dig via den fina kvadratur som Merkurius och Venus som vandrar igenom Lejonet skänker dig. Ja, det blir förstås ännu mera så när även Solen skiftar över till eldiga Lejonet på fredag. Härligt! Den här sommaren och utvecklingen nu gör dig gott.

Sommarhoroskop – Skorpionen

Skytten

Det minsta man kan säga är att utvecklingen under den kommande veckan är gynnsam för dig. Venus och Merkurius befinner sig i eldiga Lejonet i behaglig vinkel till allt som är du och på fredag ansluter även Solen till Leo. Det skapar just den utåtgående, sällskapliga bakgrund som du behöver för att känna att du lever fullt ut. Tjoho! Men innan det sker har vi natten till onsdag en dramatisk fullmåne i Stenbocken att tampas med. Den lyser upp ditt andra hus som symboliserar pengar och dina materiella tillgångar. Du kan ha en hel del att fundera över vad gäller frihet kontra stabilitet. Vill du vara lös och ledig, kunna improvisera och resa när andan faller på eller är friheten för dig att rå sig själv i en stuga på landet?

Sommarhoroskop – Skytten

Stenbocken

Veckan inleds med en kvadratur mellan Solen och Uranus och en tilltagande måne i Stenbocken. Natten till onsdag kommer månen att bli full på 27°40 i Stenbocken och i och med aktiveras Sol/Uranus kvadraturen igen! Wow! Ja kära Stenbock – det är här är verkligen en speciell vecka för dig för den leder dig tillbaka till händelser som skedde 9/1 när vi firade nymåne i ditt tecken. Detta är din personliga fullmåne och det som kommer i fokus är du. Det är din självkänsla, vad du har uppnått i livet och hur du vill se dig själv i framtiden. Uranus befinner sig nu i Väduren och ditt fjärde hus så det kan förekomma tvister eller spänning mellan släktingar och familjemedlemmar.

Solen däremot lyser upp ditt relationshus ända fram till på fredag när Solen ger sig av in i Lejonet och ditt passionerade, röda åttonde hus. Om det är någon gång jag skulle vilja förestå att du ägnar din partner lite extra uppmärksamhet så är det nu.

Sommarhoroskop – Stenbocken

Vattumannen

Den knepiga kvadraturen påverkar inte dig lika mycket som andra och det kan vara skönt. Veckan domineras ju av fullmånenprocessen och den lyser upp ditt andliga 12:e hus. Hm.. det ser rätt vilsamt ut runt dig nu Vattenbärare.Det är så fint flöde på gång i horoskopet – glada Merkurius skuttar glatt igenom ditt sjunde hus och strax efter honom kommer vackra Venus. Den kombinationen ger glada skratt, trevligt utbyte med andra och dessutom brukar ju Venus kunna generera lite bättre klimat på kärleksfronten och få dig att stråla. Grundkänslan tycks vara positiv och lycklig. Det tycks vara kärlek, dina relationer och känslor som står i fokus och alldeles troligtvis känner du dig mindre motiverad till jobb än vanligt. Ännu mera åt det romantiska hållet kommer det att luta när på fredag när Solen följer efter in i relationshuset i Lejonets eldiga sfär.

Sommarhoroskop – Vattumannen

Fiskarna

Du är zodiakens mystiker och det är långt ifrån alla som förstår dig och dina behov till fullo. Gör du ens det själv Fiskarna? Det skulle vara så bra om du blir lite medveten om dina mönster till andra människor, ser tydligt vad det är du bidrar med i grupper och ger dig själv lite cred för det. Människor mår väldigt bra av att vara runt dig och din blotta närvaro är helande. Fullmånen i Stenbocken lyser faktiskt upp ditt 11:e hus denna gång och gör dig medveten om dina mönster och hur mycket du ger. Merkurius och Venus befinner sig i Lejonet nu men ger dig lite ”ledigt” eftersom de inte påverkar dig så mycket nu.

På fredag följer även Solen efter in i Lejonets sfär och ditt hälsosamma sjätte hus. Låt detta bli månaden när du blir av med minst en dålig vana och börjar sätta dig själv, din hälsa och ditt välbefinnande i första rummet.

Sommarhoroskop Fiskarna