Horoskop – Vecka 28

Astrologiska förutsägelser för tiden 11 – 17 juli – 2016

Väduren

Åh, Väduren – den här veckan bär bara med sig goda nyheter till dig. På måndag befinner sig månen i Vågens tecken och du är du kan vara piggare än på länge nu. Det är en ny glädje och inspiration som fyller dig till följd av att både kommunikativa Merkurius och kärlekens planet Venus skiftar över till Lejonets tecken. Härligt! Det här kan förstås bidra till både flirt, bättre kommunikation, romantik och roliga händelser. På söndag bildar Uranus och Solen en spänd kvadratur och du kan förvänta dig det oväntade.

Sommarhoroskop Väduren

Oxen

Det är lite roliga förändringar på gång nu. . På tisdag smyger även din styrande planet Venus över till eldiga Lejonet och en provocerande kvadratur skapas. Ja, den som vill kommunicera, attrahera och dra människor till sig kommer in i en social virvel. Kärlek och romantik kan absolut hamna på tapeten. Skojfriska Merkurius den kosmiske resenären flyttar på torsdag in i Lejonet . Veckan ser lovande ut för den som är sugen på äventyr och omväxling och i de bästa av världar är du på resande fot nu Sommarhoroskop – Oxen

Tvillingarna

Det är en rolig stämning i luften den för dig nu tvillingarna.

Kanske möter du en god vän/väninna som du inte sett på ett bra tal och återfinner varandra ingen. Din styrare glittriga Merkurius smyger in i Lejonet och ditt tredje hus på torsdag. Åh, vad kul! Kommunikationen flödar och det kan kännas som att det bara var att plocka upp tråden igen och prata på som att ni sågs för en kort stund sedan. Att Venus redan i tisdags banat vängen  in i Lejonet ger ytterligare en dimension till det hela. Musik, fest, konst, dans och glädje är det som lockar. Ha så kul!

Sommarhoroskop – Tvillingarna

Kräftan

Det är ett stilla lugn som breder ut sig i ditt horoskop den här veckan och du bör passa på att vila ut de här dagarna. De spända energier som skapats när Pluto ställde sig opposition till alla planeterns i Kräftan är nu ett minne blott. På tisdag lämnar Venus ditt tecken på tisdag och på torsdag följer Merkurius. Visst är det underbart att ha dem på besök – men det kan vara skönt att bara få vila sig med en god bok eller koppla av på annat sätt också. Ifrån helgen hettas energierna upp då den tilltagande månen förbereder oss för en fullmåne Stenbocken som såklart involverar dig helt och hållet.

Sommarhoroskop – Kräftan

Lejonet

Din sommar har ännu inte kunnat erbjuda de lyckligaste eller roligaste planetställningarna så därför känns det desto bättre att få berätta att härliga, sensuella Venus anländer in i ditt tecken på tisdag och strax efter på torsdagen följer   glittriga Merkurius efter. Härligt! Redan nu kan du märka att dimmorna skingras, att det lossnar i kommunikationen och samtalet du väntat på äger rum. Ja, och så Venus förstås- hon ser till att du befinner dig i härligt flöde, charmar alla och drar till dig uppmärksamhet. Roa dig kungligt! Nästa Vecka har vi fullmåne och strax därpå drar Solen in i ditt tecken och lyckan blir komplett.

Sommarhoroskop – Lejonet

Jungfrun

Din vecka börjar lugnt och fint och du befinner dig i ett gynnsamt läge och du bör passa på att vila ut och samla kraft. Underbara mirakelgöraren Jupiter befinner sig ju fortfarande vid din sida. Minns att den vibration och önskan du sänder ut i – är det du får tillbaka ifrån universum. Merkurius och Venus glider in i ditt vilsamma 12:e hus som också kallas för drömmarnas hus. Lita på att han faktiskt ser till att saker faller på plats på ett gynnsamt sätt alldeles utan att du sliter ut dig. Med andra ord: Släpp kontrollbehoven – saker kan bli bra alldeles utan din inblandning.

Sommarhoroskop Jungfrun

Vågen

Under måndagen och tisdag befinner sig månen i ditt tecken. Härligt, för du är i bra fas med dig själv nu. Du har verkligen utvecklats mycket de senaste åren och du är din inre sanning och vilja nära! Toppen Vågen!

Eftersom du är den du är, allas vår mest behagfulla och fredsmäklare, är dagar som dessa viktiga. Våga stå upp för dig själv och backa inte undan ifrån kontroverser. Du bli förvånad över den positiva respons som du får när du vädrar några djärva och innovativa idéer. Uranus bildar en utmanande kvadratur till Solen på söndag. Om du får en snilleblixt eller behöver sätta ner foten återstår att se.

Sommarhoroskop Vågen

Skorpionen

Efter många veckor när Mars i princip stått stilla på samma fläck är det en glädje att se att planeten faktiskt lossnar och börjar röra sig bort. Thoho! Dessutom bildar den en fin trigon till de planeter som står i Kräftan vilket ger en välkommen ökning av attraktion och förmåga till kommunikation. När Venus och Merkurius i veckan skiftar över till Lejonet och ditt 10:e hus intar de i stället en utmanande och faktiskt ännu roligare kvadratur till allt som är du.

Coolt! Det är tydligt att smider planer och att du löser ditt livspussel fint nu till hösten. Men här och nu Skorpio? Se till att njuta!

Sommarhoroskop – Skorpionen

Skytten

Det har varit lite väl ”blött” i horoskopet under några veckors tid eftersom varenda kul planet har befunnit sig i ett vattentecken. Ja, för en eldig person som dig kan det onekligen kännas som att få en hink vatten över sig. På tisdag kommer kärleksgudinnan Venus  i Lejonet in i ditt äventyrliga nionde hus. Hurra! Strax därpå – på torsdagen följer kommunikationsplaneten Merkurius efter till Leo. Nu blir det annat ljud i skällan – härliga planeter i ett eldtecken, i ditt skyttstyrda eldiga nionde hus! Det är bara du som kan avgöra var detta verkligen leder till men här finns underlag för riktigt roliga dagar, flirt, bus, nya vänner och fin kommunikation och resor.

Sommarhoroskop – Skytten

Stenbocken

Vi har en tilltagande måne som om ca 1 vecka kommer att bli full i Stenbocken och lysa upp dig och ditt känsloliv. Fram till dess laddas energierna successivt upp och det blir mer och mer spännande allt! Vackra Venus som under de senaste veckorna hängt i ditt sjunde relationshus skiftar veckan tecken och glider in i ditt Lejonet och ditt åttonde hus. Det om något kan höja temperaturen mellan dig och din darling ytterligare. Venus kommer föresten inte att vara ensam – glittriga Merkurius är henne i hälarna nu så mycket kan bli sagt. Söndagens dramatiska möte mellan Uranus och Solen kan ju förstås vara en utmaning att ta men antagligen hanterar du den galant med ett höjt ögonbryn.

Sommarhoroskop – Stenbocken

Vattumannen

Nu börjar det bli lite kul här i ditt horoskop Vattenbärare! Kärlekens och skönhetens gudinna den vackra Venus lämnar Kräftans sfär och ger sig in i Lejonet på tisdag. Strax efter på torsdag smyger Merkurius efter.

Som alltid hjälper han till att höja humöret, ge oss en stålande idé, skapa trevlig konversation. Då hamnar dessa båda underbara mitt emot allt som är du! Härligt!

Åh vad roligt och efterlängtat. Kan det vara flirt och romantik hon bjuder på denna gång? Det som helt säkert kan utlovas i alla fall är ett riktigt härligt flöde igång som alla ger ett gott underlag för en riktigt härlig sommar. Den ena roliga planethändelsen efter den andra kommer att äga rum och påverka dig och din framtid på ett mycket positivt sätt.

Sommarhoroskop – Vattumannen

Fiskarna

Du kan se fram emot en riktigt härlig vecka för ifrån tisdag och framåt glider fram igenom Lejonet och ditt fysiska sjätte hus och kanske är det den hälsosamma fisken vi möter nu! Det kan vara så att ditt intresse för att leva nyttigt och i enlighet med moder jord. Kanske vill du nu göra din egna kumbucha eller börja med någon ny sorts träning? På torsdag kommer även Venus efter in i ditt sjätte hus. Flirta och lek! Du kommer långt med ett leende! En dramatisk kvadratur mellan Uranus och Solen äger rum på söndag vilket kan medföra förändrade planer, känslomässiga urladdningar och frustration. Det kan leda till att du kanske känner att det vore en bra idé att ändra på dina planer. Om du måste ta dig ur ett eller ändra datum får du var lite försiktig.

Sommarhoroskop – Fiskarna