Horoskop – Vecka 27

Astrologiska förutsägelser för tiden 4 – 10 juli 2016

Väduren

Det är en mycket intressant vecka vi har framför oss. Veckan inleds med fyra planeter i Kräftan och en fet nymåne som manar oss till att ta nya tag i livet. Som alltid medför nymånen en motiverande energi. Att underjordens väktare Pluto triggas skapar en inte helt odramatisk spänning – det kan var vinna eller försvinna som gäller på en rad områden i livet. Din styrare Mars befinner sig i ett utsatt läge, inkonjunkt Uranus nu så du gör klokt i att inte pusha, inte gå in i konflikter. Mitt bästa tips nu är att fokusera på dig själv och dina mål. Tala är silver, tiga är guld nu så det här är inte tiden att tala ut om känslor.

Sommarhoroskop Väduren

Oxen

Måndagens nymåne äger rum i ditt sällskapliga tredje hus så du kan förvänta dig att det kan hända massor på den sociala scenen nu. Kul! Gamla vänner, bekanta och kanske även nya kontakter ser till att livet är roligt och givande. Det eviga kärleksparet mars och Venus bildar en härlig trigon i mitten av veckan vilket man kan ana faller i god jord romantiska Oxen.

Den kommande veckan är allt annat än känsloneutral eftersom tre planeter, den ena efter den andra bildar opposition till galningen Pluto. Det finns inga ljumma dagar när Pluto är med. Om det händer något i kärlekslivet så är det total passion det handlar om. Allt eller inget.

Sommarhoroskop – Oxen

Tvillingarna

Varje nymåne ger ett erbjudande om en ny början. Måndagens nymåne äger rum i ditt andra hus vilket för tanken till pengar och privatekonomi. Om du lever i en relation kan det vara ett väldigt bra tillfälle att diskutera hur ni ska fördela era resurser så att ni båda trivs. Känslomässigt är det en glad och vänlig vecka du har framför dig. Din juli är social och utåtriktad tid kantad av trevliga möten och skratt. Via den fina trigonen mellan Mars och Venus ser det ut som om kärlekslyckan ler emot dig.Din styrare Merkurius utgör en del i det inte helt odramatiska stellium som har bildats i Kräftans tecken. Det händer grejer nu Tvillingarna! Vakta din tunga så att du inte säger och gör saker som kommer att sätta dig i klistret.

Sommarhoroskop – Tvillingarna

Kräftan

Åh.. det är så underbara aspekter i ditt horoskop just nu. Måndagens nymåne infaller ju i ditt stjärntecken! Detta är ditt personliga lilla nyår, där din tideräkning bör börja. Du kan få vad du vill, så ta dig en god stund och fundera över vad det är du vill att livet ska ge dig under den kommande årslånga cykeln. Vet att till hösten kommer Jupiter att smidigt nog vara dig behjälplig i din utveckling så egentligen är det din fantasi och dina tankar om dig själv som utgör begränsningen för vem du kan bli och vad du kan uppnå. (Stärk gärna dig själv genom att läsa lite kvantfysik, attraktionslagen eller NLP). Pluto kommer under veckan att bilda opposition till allt som är du och det är möjligt att passionens eld tänds i dig.

Venus som rör sig igenom tecknets sista dekan får dig att glänsa. Den gynnsamma trigonen till Mars ökar också det positiva flödet. Njut och ta för dig. Släpp ansvaret och våga vara lat!

Sommarhoroskop – Kräftan

Lejonet

Man väntar aldrig för länge när man väntar på någonting gott säger man – men.. det är vatten, vatten så långt ögat når nu Leo och någonting säger mig att du skulle föredra att inte hela fyra planeter hängde i ditt blöta, andliga tolfte hus. Morr.. Dessa perioder är till för att du ska vila ut, hinna ikapp dig själv och vara i toppform om någon vecka när Solen träder in i ditt tecken. Du kan vara jättekänslig nu och horoskopet är instabilt. Alla kräftplaneterna bildar opposition till galningen Pluto. Dessutom står Mars i en livsfarlig vinkel till Uranus. Ta inte åt dig om omvärlden inte förstår dig nu och vad du gör.. Försök inte reda ut saker just nu. Det kan bli så att saker faktiskt förvärras och du blir jättesårad. Ligg lågt.

Sommarhoroskop – Lejonet
Jungfrun

Nymånen den 4/7 har som alla nymånar en motiverande och igångsättande effekt och äntligen skapas det gynnsamma flöde du väntat på Jungfrun. Ibland ser jag en och annan kommentar här på bloggen ifrån någon frustrerad Jungfru som inte riktigt fått det flöde i kärleken som de önskar. Men den skadan tror jag faktiskt att de fyra härliga planeterna i Kräftan kommer fixa, i synnerhet eftersom de en efter en bildar opposition passionerade Pluto. Venus och Mars befinner sig i en gynnsam trigon under veckan! Härligt! Där får kärleken ytterligare en knuff i ryggen. Den vrickade spänningen som råder mellan Uranus och Mars lämnar utrymmer för det oväntade och plötsliga. Vad som helst kan hända nu så håll både ditt hjärta och sinne öppet för förslag.

Sommarhoroskop Jungfrun

Vågen

Astrologiskt är det en riktigt intressant period du vi har framför oss nu.

På måndag infaller en känslomässig nymåne i Kräftans tecken och i ditt 10:e hus som bland annat handlar om din karriär och ditt goda anseende. Vi har inte mindre än fyra planeter där nu och under hela veckan kommer de en efter en att vara i opposition till Pluto. Passionerat värre verkar det. Prata gärna med intressanta främlingar för din styrare Venus är bildar en ovanlig men ack så härlig trigon till sexiga Mars till veckan och din attraktionskraft ökar och du drar till dig massor av positivitet.

Sommarhoroskop Vågen

Skorpionen

Hela fyra härliga planeter befinner sig i vattentecknet Kräftan och det passar dig perfekt. Måndagens nymåne infaller i ditt äventyrliga nionde hus och generellt är detta en gynnsam period för dig känslomässigt och flödet känns som bomull för din själ. Det är medvetandehöjning, genombrott, försoning och kärlek i luften nu. Du har utvecklats och fått insikt som gör att ni kan mötas på en ny nivå. Nymånen den 4/7 aktiverar din styrande planet Pluto och gör att saker ställs på sin spets och tydliggörs. Det tvingar fram ett avgörande och situationer som bara rullat på kan komma till en förändring. Tänk på dina motiv och vilket resultat det är du vill uppnå innan du agerar. Till helgen tar den kärleksenergin över igen. Njut!

Sommarhoroskop – Skorpionen

Skytten

Måndagens nymåne infaller i ditt åttonde hus! Verkligen intressant eftersom du brukar förknippas med resor, positivt tänkande och actionorienterade intressen. Här ser det snarare ut som du gör en känslomässig djupdykning. Det kan mycket väl vara så att du vandrar längs minnenas allé, rannsakar dig själv, dina val och det förflutna. Eller så kanske du hittar någon härlig människa som du grottar in dig med känslomässigt. Parbildning, passion och starka känslor är nog var vi kan förvänta oss här. Det ser riktigt härligt ut så njut!

Sommarhoroskop – Skytten

Stenbocken

Oh! Vad ska man säga om den här veckan Stenis? Inte mindre än fyra planeter befinner sig i ditt relationshus – det 7:e. Måndagens motiverade nymåne andas nystart och positivitet. Den står i Kräftans tecken – mitt emot dig alltså och du drar till dig positiva blickar från allt och alla. Händelser denna vecka leder oss tillbaka till tiden mellan den 6 -10 januari när Solen och Pluto och månen var ny i ditt tecken. Skeenden som var aktuella då kan komma upp till ytan igen och det finns sådant som måste slutföras. Detta kan innebära en positiv vändpunkt för många. Underbara Mars/Venus mötet gör detta till en lösningarnas tid. Att våga lite mer i kärlek kommer att göra dig lycklig.

Sommarhoroskop – Stenbocken

Vattumannen

För väldigt många är måndagen den 4/7 den första semesterdagen! Härligt! Hoppas att du redan planerat att använda dagarna till att investera i din egen hälsa och välbefinnande. Under måndagen infaller en utmanade, nydanande och motiverande nymåne i ditt sjätte hus. Det 6:e huset har med dina dagliga vanor och hälsa att göra. Som du vet är nymånen bästa dagen att börja något nytt – kanske kommer du att satsa på en ny vana, en diet eller en träningsform. Ja, naturligtvis behöver det inte BARA vara hälsan som kommer på tapeten. Heta Mars är inkonjunkt Uranus och Trigon Venus! Eh.. Översatt till svenska kan det innebära att det oväntade kan komma att ske. Det kan även ske oväntat bra saker t o m på kärlekens arena när det ser ut såhär!

Sommarhoroskop – Vattumannen

Fiskarna

Det är härliga tider som väntar nu. Veckan startar med en nymåne som infaller i ditt passionerade 5:e hus! Din styrande planet Neptunus bildar vid nymånen perfekt trigon och allt ditt liv känns positivt, kärleksfullt och utvecklande runt dig.

Plutos närvaro är utmanande och saker och ting kan inte bara rulla på. Den känslomässiga temperaturen skruva upp kan man säga. Den som känner att det har varit lite trögt tidigare blir glad att märka att det lossnar och börjar röra på sig nu. Det som kanske varit en stilla flirt kan nu komma att utvecklas till en romans exempelvis. Det är möjligt att du får riktigt positiva nyheter.

Sommarhoroskop – Fiskarna