Horoskop – Vecka 26

Astrologiska förutsägelser för tiden 27 juni – 3 juli 2016

Vi befinner oss nu i den andra veckan av solens färd igenom Kräftans tecken och äntligen har Solen kommit till oss. Jag önskar er alla en UNDERBAR SOMMAR, en trevlig semester och vilsamma sköna dagar!

Väduren

Nu kära Vädur är det äntligen goda nyheter på gång! Din styrare – heta Mars, som varit satt ur spel sedan han började backa retrograd 17/4, är nu stationär och vänder den 30:e rätt! I 2,5 månader har du fått hanka dig framåt på blotta energireserven – för Mars har inte kunnat ge dig varken energisupport eller stöd. Tänk att saker ska återgå till sin goda ordning igen. Superbra Väduren! När energiflödet kopplas på kommer du att känna igen dig själv igen.Tips: Ägna sommaren åt att investera i din hälsa och bunkra upp energi. Du får en superfin höst nämligen.

Men redan nu ser saker och ting riktigt bra ut! Venus, vackra Venus skapar en flirtig vinkel till allt som är du och saker och ting utvecklas fint för dig.

Merkurius som träder in i Kräftan den 30:e också skapar också en intressant vinkel vilket leder dig till riktigt bra samtal och möten.

Sommarhoroskop Väduren

Oxen

Att mars har backat i ditt sjunde hus kan ha skapat strul, kanske till och med gräl och osämja i dina i relationer. Den 30:e vänder jobbiga Mars sin bana och de spänningar som varit i luften människor emellan kommer faktiskt att tappa farten och blekna bort nu i dagarna. Och kvar står du med alla dina känslor som bör tas om hand, förstås och omhuldas. Att Merkurius lämnar skvallriga Tvillingarna och glider in i känslosamma Kräftan är jättebra. Nu kommer du att kunna prata om känslor och dessutom bli förstådd! Superbra! Kärleken är det största och naturligtvis den enda bot som finns på allt detta. Räcker inte det? Öka dosen.

Sommarhoroskop – Oxen

Tvillingarna

Din styrare Merkurius har bara några dagar på sig innan han glatt och villigt skuttar över till Kräftans tecken. Efter en riktigt hektisk vår och försommar breder lugnet snart ut sig i ditt liv. Det kan kännas som en varm, omhändertagande filt som läggs över dina axlar och nu kan du snart bara luta dig tillbaka och känna att det är sommar på allvar.

Nu hoppas jag att du har avsatt mängder av egentid så att du hinner med att ha det sådär kul som jag anar att du har planerat. Att komma i form och att satsa på sig själv kommer att komma naturligt till dig nu eftersom Mars bana vänder rätt och din motivation och lust för livet återvänder. Och när det händer vet du ju att kärleken också finns där. Det kan ha varit du som har varit lite avig faktiskt. (Man kan inte hinna med allt).

Sommarhoroskop – Tvillingarna

Kräftan

Ditt horoskop ser ut som en sommardröm Kräftan.

Veckan lyses upp av det vackra rosafärgade sken som bildas när Venus och Solen är nära varandra och sprider en härlig, magisk atmosfär som får folk att se på dig med kärleksfulla ögon. Du blir stjärnögd, lycklig och känner hopp och framtidstro. Det här är ett väldigt gynnsamt tillfälle. Att vara på rätt tid, vid rätt tillfälle är förstås avgörande och du har ett väldigt fint flöde runt dig nu. Att Mars bana vänder rätt och att Merkurius glider in i Kräftan den 30:e ökar chanserna ytterligare. Se till att placera dig där det händer när det händer så ska du få se att lyckan ger dig en knuff i rätt riktning.

Sommarhoroskop – Kräftan

Lejonet

Solen befinner sig fortfarande i ditt 12:e hus där faktiskt även Venus och snart även Merkurius huserar. Det gör att ditt inre liv är rikt men kanske är det så att du inte riktigt känner för att vara så utåtriktad som du brukar vara. I 2,5 månader har du kämpat på hela i flera månader utan att egentligen ha tid eller möjlighet att ladda dina batterier. Ja, Med Mars retrograd har all energi tagits ifrån dina egna reserver. Men.. nu är det bara några få dagar kvar innan Mars bana vänder. Sakta men säkert kommer dina livsandar tillbaka och du vågar dig ut på de sociala betesmarkerna igen. Mars kommer ju att vara kvar i ditt fjärde hus ett tag till vilket gör att ditt hem är din borg och din familj och dina nära och kära betyder allra mest nu.

Sommarhoroskop – Lejonet

Jungfrun

Det är fortfarande idel härlig energi runt dig och du kan glida vidare på den positiva våg som du befinner dig i.

Det finns ännu mer bra händelser att vänta, människor att möta och saker som är på väg att falla på plats.

Att planeten Mars bana vänder rätt den 30:e är verkligen superbra för dig. Du får din energi tillbaka och kanske, kanske blir det lite bättre fart på kärlekslyckan också. (Ser att flera Jungfrur klagat på inflödet av romantik. Ja, retrograda Mars kan vara bromsklossen och orsaken till det hindret). Merkurius kommer samma dag att skifta över till Kräftans tecken vilket gör att det blir dags att prata känslor och öppna hjärtat.

Sommarhoroskop Jungfrun

Vågen

Veckan inleds med en avtagande måne i Vädurens tecken och som vanligt kretsar dina tankar runt kärleken och dina relationer och det kan finnas någon form av stress med i bilden. Mitt bästa tips till dig nu är att faktiskt inte fatta några beslut alls utan vila, meditera och vara närvarande i nuet och njuta av det som finns runt dig. Den 30:e vänder Mars bana rätt (den har varit baklänges) och du kommer att fysiskt kunna känna att energierna lättar. Solen, Venus och den 30/6 även Merkurius kommer att bilda jättefina aspekter till din Sol och skänka rikliga mängder av attraktion, kärlek och ett underbart socialt flöde så under några dagar känns allt helt perfekt!

Sommarhoroskop Vågen

Skorpionen

För de allra flesta kommer den här veckan att innebära en rejäl lättnad. Vi har en avtagande måne och som bekant så är det nu som man släpper taget om det förflutna och andas in det nya. Själva nymånen infinner sig i och för sig inte för än på måndag 4/7 men hela helgen präglas av mörkermånfasen.

Merkurius skiftar över till Kräftan och det passar dig precis. Hela fem planeter i vattentecken nu! Nu kan vi skippa det ytliga snacket och engagera oss på riktigt i djupsinniga, penetrerande samtal som gör att vi kommer sanningen på spåren. Men den hetaste och bästa nyheten är förstås att din styrare Mars bana vänder! Tjoho! Nu kan det börja hända bra grejer för dig Scorpio!

Sommarhoroskop – Skorpionen

Skytten

Det sprakande skådespel som universum har påtvingat/erbjudit – det kan ha varit helvette eller jättebra – man får lite olika bud här – har nu lösts upp.

Den 30:e glider Merkurius in i Kräftans tecken och sällar sig till Solen och Venus som huserar i ditt känslomässiga åttonde hus och det är stora frågor existentiella frågor som kommer upp och kanske funderar du över vilken riktning i livet du bör välja. Förhasta dig inte i att välja väg eller genomföra drastiska förändringar. Jobba med mindfullness och att bara vara i nuet. Att Mars bana vänder rätt på torsdag leder tankarna tillbaka till en process som påbörjades i mitten av april när mars började gå retrograd och den kommer inte att avslutas för i sin helhet för än den 22/8. Men.. gläds åt att detta är vändpunkten för det är så mycket lättare att leva när Mars rör sig åt rätt håll igen. Du är på rätt väg nu.

Sommarhoroskop – Skytten

Stenbocken

”Det börjar likna kärlek banne mig” var den första fras som boppade upp i mitt sinne när jag såg veckans horoskop för dig. Det sannerligen är ett underbart pådrag du har där med Solen och Venus som seglar igenom ditt sjunde hus (relationer och kärlek) och på torsdag ansluter sig även Merkurius till gruppen. För att göra det hela lite extra intrikat kommer Venus även att bilda utmanande, magnetiskt och kanske även sexig opposition till heta Pluto! Va?! Ni som är lever i par.. se till att få lite kvalitetstid tillsammans och njuta av varandra. Och ni Singelstenbockar.. ge er ut och mingla i sommarnatten! Din dragningskraft är episk nu och det blir superkul! Att mars bana vänder rätt på torsdag ger dig också en knuff framåt. Härligt!

Sommarhoroskop – Stenbocken

Vattumannen

Det är en underbar period och sommaren är som vackrast men hos Vattenbäraren tycks flitens lampa stå lysande ännu.

De är alltså ditt 10:e karriärshus och det 6:e huset som symboliserar hälsa och arbete som är i fokus. Ingen rast eller ro för dig ännu? Är det så din verklighet ser ut? Okay.. men jag kan i alla fall berätta att det finns en och annan bra nyhet den här veckan i alla fall. Det är Mars som ser till att saker och ting lossnar och att du äntligen blir klar. Det kan vara att du kan slå igen dina böcker och ta semester när veckan är till ända. Glöm inte att vi har en nymåne den 4/7, att din drömprins/prinsessa hör av sig eller andra saker som bara faller på plats. Ge det några dagar så kommer du se vad jag menar.

Sommarhoroskop – Vattumannen

Fiskarna

Ibland får jag mail ifrån mina kära Fiskläsare där ni är besvikna på att allt det underbara jag skriver om inte har inträffat ännu. (Ni vet att ni är mina favoriter va?).

Det finns orsaker till att det inte lossnat än såklart – Saturnus retrograd i Skytten är en av dem. En annan är att jobbiga planeten Mars som 17/4 började backa i Skyttens tecken. Mars retrograd är som att gasa och bromsa samtidigt. Det händer liksom inget.. Bara buller och rök. Nåväl.. Mars bana vänder rätt på torsdag. Hurra! Vi har en avtagande måne och till helgen går vi in i mörkermånefasen. Om jag får ge dig ett tips Fiskarna. Ta det så lugnt som det bara går tills på måndag när nymånen infaller. Då är det dags för dig att önska in det nya. Andas ut det gamla, släpp det.. Andas in det nya… Det är en superhärlig tid som ligger framför dig. Fokusera och önska så kommer det allt till dig.

Sommarhoroskop – Fiskarna