Horoskop – Vecka 25

Astrologiska förutsägelser för tiden 20 – 26 juni 2016

Väduren

För många Vädurar har tiden rört sig oändligt sakta och sugen är tappad för länge sedan. Det är din styrande planet som Mars harvat på i retrograd – vilket den gör i ytterligare 10 dagar till innan det tar stopp. Tack och lov att den här veckan bär med sig så mycket roliga förändringar i alla fall! På måndag blir månen (för andra gången på en månad) full i Skytten. Det är väldigt social, glittrig rolig tid med massor av kul, möten, flirt och glädje. Natten till tisdag har vi sommarsolstånd och då glider också solen in i kräftan och i ditt fjärde hus. Åh vips.. har vi genast en helt annan känsla runt oss. Avsluta det du har för händer, städa undan. Nu kommer en tid när dina rötter, ditt hem, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Kärlek och goda skratt utlovas under midsommarhelgen som blir härlig.

Oxen

Tänk att det går att trycka in så stora astrologiska skiften på bara ett dygn.

Måndag är en riktigt viktig dag för många. Då mognar månen till full i ditt ekonomiska andra hus (och processen har ju varit igång sedan förra fullmånen) och det kan vara tillfället då du lägger bud på ett hus, en bil eller fattar andra ekonomiska beslut. Redan 12 timmar senare – natten till tisdag – skiftar solen över till ditt kommunikativa, glada tredje hus och när du vaknar på morgonen bör det vara med ett leende. Samvaro med andra, vänner, grannar och familj gör dig lycklig. Det fina känslan fyller din vecka och det blir en riktigt lyckad midsommarhelg som väntar. Mys!

Tvillingarna

Oj, vad mycket som har hänt den här senaste månaden! Idag måndag äger den andra i raden av Skytt/Tvillingfullmånar och den enormt utåtriktade sociala process som du har befunnit dig i kulminerar det här dygnet. Intressant med den här månen är att den mitt i sin mognad glider över och fortsätter fyllan i Stenbock/Kräfta polariteten. Solen går då in i ditt ekonomiska andra hus istället och kanske är det så att du måste kasta ett getöga på ditt arbete och fokusera lite på de praktiska detaljerna innan du kan susa iväg till midsommarfesten.

Kräftan

Måndagens fullmåne i Skytten byter under natten skepnad och fortsätter fyllan inne Stenbockens tecken. På natten infaller också sommarsolståndet och Solen gör entré i ditt tecken. Din tid på året här Kräftan så njut! Venus kärlekens gudinna är ju vid din sida så allas blickar vänds mot dig nu. Jag vet att vi närmar oss en storhelg men just därför vill jag be dig att inte överprestera och ta på dig ansvaret för hela församlingen. Släppa lite på ansvar, allvar och satsa mer på härlig samvaro och lek än perfekta middagar och nystrukna dukar. Nu vänds fokus bort ifrån arbete och rutiner och det är familj, tradition och kärlek som gäller.

Lejonet

Kanske tillhör du dem som månens sken höll uppe till långt in på småtimmarna? Ja, kl 13:05 idag blir månen full i Skyttens tecken. Det är en glad, rolig och glammig måne för den som orkar ta del av den energin men det är inte så troligt att du är särskilt utåtriktad nu. Natten till tisdag skiftar energierna helt och vi går in i Kräftans tid. För dig kära Leo är detta den tid på året när du mår allra bäst att ligga i hängmattan, på sandstranden eller annan mysig plats och helst bli lite bortskämd om det går. Solen är ditt 12:e hus och din kropp skriker efter vila, kärlek och riktigt god mat. Okay.. om det ska envisas med lite fest och dans runt stången kan väl även det gå bra men det är du och ditt välbefinnande som måste få prio ett nu.

Jungfrun

Bortskämda varelse! Du kan se fram emot en spännande vecka som inleds med en fullmåne i Skytten. Bang! Du blir så positivt påverkad. Ska du jobba de här dagarna kan du göra en liten slutspurt före midsommar och triumfera. Du har Jupiter på din sida och kan komma hur långt som helst om du bara vågar ta ut svängarna, vara kreativ och visa upp vad du kan och tänker. Använder du flödet på rätt sätt kan du uppnå superbra resultat. Massor med mingel, möten och människor runt dig. Och helgen.. den lär bli som en midsommardröm.

Vågen

Den mycket effektiva men också socialt utgående och glittriga månad med solen i Tvillingarna avslutas precis som den började – med en fullmåne i Skyttens tecken. Åh, vad den energin triggar dig! Hela ditt väsen skriker efter en resa, omväxling, stimuli och äventyr. Hoppas att du har något kul inplanerat. Under natten skiftar energi helt och när du vaknar upp på tisdagen befinner Solen sig i det den lugnare, känsligare Kräftan.

Nu byts energi tvärt och fokus hamnar istället på nära och kära, familj, tradition och det blir en känslomässigt varmare tid med mysigt umgänge, avslappning och glädje. Du hittar tillbaka till essensen av dig och förstår vad du behöver nu.

Skorpionen

Om du tillhör dem som jobbar den här veckan kan fullmånen på måndag som infaller i ditt ekonomiska andra hus faktiskt göra skillnad för karriären och även plånboken. Oh.. håll dig framme så kanske det händer något riktigt bra.Om du tillhör dem som är intresserad av att ta planeternas påverkan till hjälp i ditt andliga arbete är natten till tisdag mycket intressant. Sommarsolståndet och Solens entré i Kräftans sfär äger rum kl 00:30. Det är årets ljusaste natt (och just då, i detta mytomspunna ögonblick, sägs att hinnorna mellan den andliga världen och vår dimension är väldigt tunn). Solen går in i ditt nionde hus och allt som har med resor, internationella kontakter och medvetandehöjande aktiviteter blir extra intressant.

Skytten

Du har befunnit dig i en väldigt intensiv tid som många av er nu i efterhand kanske beskriver som prövande. Ett stort plus är i alla fall att det gick väldigt bra för dig även om det inte varit lätta transiter att tampas med. Nu avslutas den rörliga epoken som har innehållit både storkors och Solen i Tvillingarna precis som den började – med en härlig, glammig fullmåne i Skytten. Denna gång på 29° (alldeles i slutet av tecknet alltså). Natten till tisdag ändras dock energin tvärt då Solen går in i Kräftan och ditt djupt kännande åttonde hus. Var sak har sin tid och härifrån och en månad framåt är det dig själv och dina egna behov som du bör rikta din uppmärksamhet till. Kärleken kommer att ha en avgörande roll i ditt liv nu. Dessutom – din styrande planet Jupiter bildar en gyllene trigon till Pluto till helgen.

Det där kan innebära ett lyckokast för dig. Ha en underbar midsommarhelg.

Stenbocken

Måndagens fullmåne i Skytten avslutar den rörliga, händelserika och faktiskt även lite stressande epoken som Solen befann sig i Tvillingarna och ditt sjätte hus. Vackra Venus har redan hunnit glida i ditt sjunde relationshus och snart, natten till tisdag följer även Solen efter. Här tar en gudomlig, mjuk och omhändertagande energi vid och du känner att allt faller på plats. Du är ditt allra vackraste jag nu och du attraherar till dig bra personer och rätt situationer. Jupiters fina trigon till Pluto till helgen skapar ett gyllene tillfälle för dig.

Vattumannen

Måndagens glittriga fullmåne sprinklar social och glädjande energi över dig och förhoppningsvis du riktar dig utåt igen. Åh, vad skönt att åter få se ditt ansikte Vattenbärare! Vi andra kan ha tyckt att det varit lite väl mycket jobb för din del och längtat efter ditt underbara sällskap, vitsiga kommentarer och sjuka humor. Natten till tisdag äger Sommarsolståndet rum och i samma stund glider Solen in i Kräftans tecken. Det här den tid på året när du gör klokt i att lägga ner arbetet och faktiskt bara ägna dig åt dig själv, det du gillar att göra och förstås att umgås med dina nära och kära. Jupiter trigon Pluto garanterar en fin midsommarhelg.

Fiskarna

Det är en supervecka du har framför dig Fiskarna där energin går från superbra till ännu bättre. Fullmånen på måndag boostar dig med positivt flöde. Är du att lyckas i livet och stå öga mot öga med framgången? Din fina utveckling fortsätter och jag vill verkligen starkt rekommendera dig att medvetet jobba med positiva affirmationer. Uttala dina önskningar högt, gör en ritual natten till tisdag eller önska bara inom dig själv. Du kan få vad du vill nämligen! Jupiter blidar en superfin trigon till Pluto i helgen och det omöjliga känns lätt som en plätt att lösa. Minns att kärleken är den enda skapande kraften i universum.