Horoskop Vecka 24

Astrologiska förutsägelser för tiden 13 juni – 19 juni 2016

Väduren

Det är full rulle i ditt tredje hus även den här veckan. Grannar, vänner eller släktingar du vill hinna med att träffa alla. Massor av beslut som ska fattas och mycket som ska hinnas med. Energin byggs upp inför det stora dramat.. fullmånen den 20/6. Fram till dess handlar det mest om att slutföra. Neptunus vänder retrograd i Fiskarnas tecken i ditt drömska 12:e hus på måndag också. Det är en bra tid att blicka inåt andligen, rensa systemet och läka sår. Jobba med meditation, regression och avslappning.

Oxen

Det kan ha varit hektiskt med Merkurius i ditt tecken all denna tid men nu är den tiden ett minne blott och det blir lite tystare och lugnar hos dig. Samtidigt som detta sker vänds Neptunus bana och börjar sin årliga 6 månadersperiod retrograd. Detta kan vara en hint om att du inte ska stressa bort livet. Ta dig tiden att bara vara och njuta utav nuet. Din styrande planet Venus går in i Kräftans tecken på fredag och det kan leda till positiv utveckling på kärleksfronten för dig.

Det känns att intrigen tätnar runt dig och framåt fullmånen den 20/6 borde du ha resultat.

Tvillingarna

Idag kommer din styrande planet Merkurius äntligen in i Tvillingarna där han får lira på hemma plan. Du kommer att kunna känna skillnaden för plötsligen så funkar allt bara. Folk fattar vad du säger och rätt stämning infinner sig. Du har varit lite bortskämd med positiv uppskattning kan tänka nu när Venus har besökt ditt tecken. Men på fredag kommer Venus att lämna ditt tecken och kanske blir det även så att du kommer att känna annorlunda om en person som kommit lite väl nära dig på sistone. Ja, Neptunus bana vände – i kvadratur Saturnus dessutom – och det hjälper dig att se igenom illusioner. Vet att fullmånen den 20/6 kommer att vara extra signifikant för dig.

Kräftan

Tappra, hårt arbetande, strävsamma lilla Kräfta. Du har verkligen gjort ett hästjobb under den här galna våren! Du är en sann hjältinna! Nu kommer snart lättnaden i form av Venus (Lilla Lyckan) som träder in i ditt tecken på fredag. Oh! Din attraktionsförmåga boostas och du blir själv sugen på att ta ut svängarna lite mer i kärlekslivet. Det är dock inte den enda goda nyheten. Under veckan byggs energin upp emot fullmånen nästa måndag. Där ändras allt för dig 20/6 på ett väldigt positivt sätt.

Lejonet

Handen på hjärtat – det här är inte den roligaste tiden i år för dig Leo. Det mesta som sker i ditt horoskop denna vecka äger rum i dina vattenhus, 4:e, 8:e och 12:e vilket ger en ganska dimmig bild till hela ditt liv. Det är bara diffusa känslor, aningar och hintar men inte några tydliga konturer alls. Neptunus vänder under måndagen retrograd i ditt åttonde hus och dina intima relationer blir om möjligt ännu mer förvirrande än vad de redan är.

Det här är inte en tid som är lämpad för att fatta några avgörande beslut i någon enda fråga. Tack och lov att sommaren och semestern inte är så långt undan för de flesta av oss.

Jungfrun

Det är så bra flöde i ditt liv nu Jungfrun. Du kan bara fortsätta att glida på din räkmacka och skörda alla de bra grejer som kommer till dig. Nå, det låter nästan som att det bara är Lottovinster – men sanningen är ju den att du verkligen har slitit för att nå dit där du är nu. Merkurius byter tecken och kliver på måndag in i ditt 10:e karriärshus där redan Solen och Venus väntar. Venus droppar i och för sig av på fredag till förmån för Kräftan men.. det spelar liksom ingen roll. Det är en supervecka du har framför dig. Njut och spela dina kort väl. Ett superbra uppdrag eller ett helt nytt jobb kan komma upp nu.

Vågen

Det är en intressant vecka vi har framför oss för nu byggs skeendena upp ända fram till fullmånen som infaller nästa måndag och där sker också en total energivändning och ett nytt kosmiskt scenario tar vid som verkligen kommer att vara till din fördel. 13/6 kliver Merkurius in i ditt äventyrliga nionde hus där solen redan huserar. Kul.. nu blir det lite liv i luckan och dina resplaner och drömmar ser ut att bli av. Venus skiftar över till Kräftan och ditt karriärshus på fredag och det är ju verkligen goda nyheter om du tillhör dem som vill göra gott intryck i sista stund före semestern. Det som sker nu är viktigare än man tror för det kommer att påverka skeendena i höst – så le vackert och kämpa.

Skorpionen

Som vanligt Skorpionen så är det bara kärlek och känslor som gäller för dig.

Tre planeter befinner sig i ditt passionerade åttonde hus och man kan ana att ingenting undgår din känsliga radar. Det händer intressanta saker i ditt kärleksliv nu och du och din partner kommer att beröra varandras själar på riktigt nu. Du skulle faktiskt behöva en sked sanningsserum och våga öppna dig verbalt och ta kommunikationen till en helt annan nivå. Du sparar ju alltid ett kort i rockärmen och det är inte riktigt rättvist. Neptunus började gå retrograd i måndags och det kan faktiskt hjälpa er i andliga processer.

Skytten

Det är fortsatt jätteintressanta processer på gång i dig och runt dig Skytten. Det rörliga storkorset har ju inte kallnat för dig och du utvecklas i 180 km/h. Det här med att se igenom illusioner och fatta den stora bilden tycks vara oundvikligt nu. All denna nya kunskap leder ju förstås till att du fattar nya beslut framöver.Merkurius gick in i ditt sjunde hus.. Härligt – inte för att du brukar vara varken tyst eller blyg men lite förstärkning i på kärleksfronten skadar aldrig. Nu byggs energierna upp och vi går emot den andra fullmånen i Skyttens tecken på en månad vilket är ytterst ovanligt. Det ska bli så spännande att höra vad som händer..

Stenbocken

Du är inte den som låter dig beröras särskilt djupt av det rörliga storkorset – tvärt om.. du kan dra fördelar av det. Inte mindre än tre planeter befinner sig i ditt sjätte arbetshus nu och om du är yrkesverksam jobbar du säkert på som vanligt den här veckan men med väldigt bra resultat. Det som verkligen kommer att göra skillnad är det härliga faktum att sensuella Venus glider in i ditt kärlekshus på fredag. Mums.. nu kanske det vankas snygga människor at flirta loss med! Ah.. du vet inte hur man gör? Ja, men det gör motparten så luta dig tillbaka och låt kärleken hända.

Vattumannen

Jobb och jobb – aldrig är det något annat kan man tänka när man ser ditt horoskop och visst! Känner du så gör du det med rätta. Du får verkligen ingenting gratis av kosmos den här veckan. Det tema som har pågått med flera planeter i ditt kreativa femte hus håller i sig även den kommande veckan. Det är bra grejer som händer i och för sig. Snabb i tanken som du är tillhör du dem som verkligen har kunnat dra fördel av den snabba energin. Vi befinner oss i slutklämmen av det rörliga storkorsets tid. Om exakt en vecka – nästa måndag – har det kosmiska scenariot blivit ett helt annat och du får din frist, eller semester om det är dags för den.

Fiskarna

Du har ju inte haft en enda tråkig minut på senaste tiden och det fortsätter att hända massor.. Nya människor kommer in i ditt liv och du leds till gynnsamma sammanhang. Det är en underbar utveckling på gång i dig och runt dig. Som synska säkert uppfattat så är det rörliga storkorset igång ännu fastän planeterna har flyttat sig lite. Din styrare Neptunus vänder på måndag – hepp – det där påverkar din intuition och Neptunus retrograda rörelse betyder inte att du kommer att tappa din klarsyn – tvärtom – du vänder den inåt och blir kanske ännu skarpare än vanligt. (Möjligen lite konstigare för oss andra som ser på).