Sommarhoroskop – Vattumannen

Vattumannen

Juni

Inledningsvis är din juni en riktigt knepig månad. 1 – 8/6 påverkar det rörliga storkorset (knasig o ovanlig konstellation) och skapar anspänd och tuff energi. Krigaren Mars som bildar kvadratur påverkar dig starkt och det ser inte ut som att du får det riktigt som du vill. Du kan ha tendens att bli lite påstridig nu – vilket i och för sig inte är fel. Någon kanske måste ta kommandot om något ska bli gjort. Ta inte åt dig om det blir fel mellan dig och andra. Inte ditt fel Vattenbärare!

Ganska snart efter det datumet blir livet – simsala bim – riktigt njutbart plötsligt! Du har några ljuvliga, sociala dagar där som bäst avnjutes i goda vänners lag fram till den 20/6 när energin plötsligen kovänder.

Juli

I juli lugnar allt ned sig och planeterna är ovanligt välvilliga emot dig och månaden brer ut sig framför dig som ett stilla hav. Delegera arbetsuppgifter till andra familjemedlemmar och lär dig att allt kommer att gå vägen även utan att du har ett finger med i spelet och styr upp det.

Släpp kontrollbehovet! Unna dig lyxen att bara vara och njuta av livet och sommaren. Du behöver lek, rekreation och massor av kärlek. Om du inte känner att du får nog – öka dosen! Det går inte att överdosera.

Augusti

Den andra augusti har vi en pigg och igångsättande nymåne i Lejonet. Det kan vara vid denna tid ungefär som du åter riktar dig utåt emot människorna igen. Du mår gott nu och balanserad och tillfreds med dig själv kan du till och med gilla att att vårda dina relationer. Vissa av er är ensamvargar och kanske inte så himla pigga på att hålla kontakten med släktingar och vänner. Nu är rätt läge och de blir garanterat glada om du visar att du minns dem. 18/8 infaller en superhärlig och mäktig fullmåne i ditt tecken. Augustifullmånen är energisprakande och generös och den roligaste på hela året. Låt den fylla dig med energi och livslust inför en spännande höst.

Ditt kärleksliv:

Både juli och augusti är superbra månader för relationer. Kärleken till din partner fördjupas när ni spenderar mer tid tillsammans och känslor och sanningar som du burit in om dig behöver komma ut.

Singel: Ett möte som berör dig djupt får dig att tänka i nya banor. Du blir rädd när din vän börjar tala om kärleken alldeles för tidigt. Hmm.. Det tar tid för dig att knyta an och du klarar inte av om det går för fort! Försök förmedla det i tid annars blir det inget mellan er.

Par: Enda sättet att hålla kärleken levande är att våga vara fullständigt öppen och sanningsenlig. Få din partner att inse att din fobi för att bli kvävd av relationen inte är ett hot mot er kärlek.