Sommarhoroskop – Skorpionen

Skorpionen

Juni

Om man ska dela upp sommarmånaderna i bra, bättre och bäst så är det juni som kammar hem den lägsta poängen. Perioden börjar spänt och rörigt med ett storkors alla de rörliga tecknen och de första 10 dagarna är inte särskilt bra för dig. Du – zodiakens hetaste person kommer inte att sakna spänningsmoment när Solen, Venus och sedan Merkurius rör sig igenom ditt passionerade åttonde hus fram till den 19/6 men.. stora frågan är om livet och dina intima relationer funkar smidigt nu. Planeten Mars backar igenom Skorpionen ända fram till den 29/6 juni vanligen betyder det livet går lite trögt. Väldigt gynnsam och härlig vändpunkt kommer den 20/6 vid fullmånen, sommarsolståndet och Solens entré i Kräftan. Härifrån börjar din egentliga sommar.

Juli

Generellt kan du förvänta dig en jättefin tid när dina sommarönskningar om vila, mys, och delad glädje blir uppfyllda. Att planeten mars bana vände rätt den 29/6 är superbra! Nu hittar du tillbaka harmoni och hälsa. Härliga, heta juli erbjuder långt mycket njutbarare kvalitéer än förra månaden och kan väl bäst beskrivas som vilsamt lekfull.

Här skulle det inte förvåna om kärlekens och passionens flamma tänds inom dig. Det kan vara så att du träffar en ny kärlek eller får upp ångan med din partner.

Augusti

Det här är utan tvekan bästa sommarmånaden för solen befinner sig i ditt femte hus och kärlekstemat fortsätter att dominera ditt liv. Sent på kvällen den 2/8 infaller en härligt livgivande nymåne i Lejonet samtidigt som Mars lämnar ditt tecken (och kommer nu att hålla sig undan dig i hela två år). Phu! Nu minskas friktionen mellan dig och andra. Njut av sommaren och kärleken som flödar runt dig ända fram till den 22/8. Då går solen in flitiga Jungfruns tecken och det börjar bli dags att tänka på arbete, studier och verkligheten tar vid.

Ditt kärleksliv: Du är inne i en process med dig själv när din själ strävar efter att komma högre och utvecklas. Mars närvaro plockar fram din inre krigare och du kan inte kompromissa när det gäller dina inre övertygelser vilket kan göra att det skär sig mellan dig och din partner emellanåt.

Singel: Den underbara person som kommer in i ditt liv under sommaren får alla dina tidigare erfarenheter av kärlek att blekna och tona bort. Skynda långsamt och flytta inte ihop på en gång så har ni alla förutsättningar att bli mycket lyckliga.

Par: Heta känslor, stor passion och ett och annat gräl kan förekomma mellan dig och din Darling. Minns att kärleken är det största och att den övervinner allt. Ni är ett jättebra team och låt inte ditt humör styra.