Sommarhoroskop – Oxen

OXEN

Juni

Socialt är juni en riktigt rolig tid. Se till att komma ut och träffa vänner, skratta och mingla. Din styrare Venus garanterar riktigt härliga dagar och kanske också en och annan stilla flirt. Strävsamma du stretar tappert vidare fram till midsommar för det ser inte ut som att du bara kan släppa taget om ditt arbete, släppa ut håret och fri springa över de gröna ängarna som din själ önskar. Å andra sidan – du är jätteduktig och det går riktigt bra för sig nu. Lita på din affärsnäsa och din intuition. Glittriga Merkurius vandrar vid din sida och guidar dig rätt.

Juli

Den positiva känslan från förra månaden spiller över i juli också och härligt nog kommer Venus att befinna sig i ditt tredje hus och sprida glädje i ditt privata liv. Det finns så många människor du vill hinna med att träffa och åter ännu fler som drömmer om att få hänga med dig så det gäller att fördela dina gracer klokt. Oxen behöver naturen, grönskan och havet för att komma i balans.

Om detta är din semestermånad har du all möjlighet i världen att både vila ut och ha underbara upplevelser och kunna spara några vackra sommarminnen i ditt hjärta .

Augusti

Nymånen infaller den 2/8 i ditt sensuella femte hus vilket förstås sätter dig, din vilja, dina känslor och ditt kärleksliv i fokus. Strax därpå seglar alla njutbara planeter in Jungfruns tecken där de bildar en härlig trigon till allt som är du. Du är i ditt esse och under dessa stjärnor kan du lätt forma livet som du vill att det ska vara .

Ditt kärleksliv: Vissa tycker att du kör med falsk marknadsföring eftersom du i början av relationen ger sken av att vara den lugna, sensuella och förstående kvinnan. Ja, så kan det vara innan du engagerat dig känslomässigt. Din partner blir nog mer än förvånad vid upptäckten att du är en tuff brud med en okuvlig vilja. Var tydlig med vad du vill på en gång så slipper ni onödiga gräl.

Singel: Du är en klassisk viol som inte riktigt klarar av dejtingscenen, Tinder eller liknande sammanhang där du helt enkelt inte hinner med att känna in den andra. Du möter likasinnade i dans, yoga, musik eller konstnärliga sammanhang.

Par: För sinnliga, romantiska Oxen är tvåsamheten och kärleken närvarande i varje ord och handling. Ja, det är inte för inte som Venus är din styrande planet men försök att hålla tillbaka din svartsjuka när andra visar intresse för din partner.