Sommarhoroskop – Lejonet

LEJONET

Till en början kommer inte juni att vara den där sköna, vilsamma oas man förväntar sig så här års och som så väl behöver Leo.

-Tvärt om, för under junis första veckor står Solen i ditt offentliga elfte hus och du befinner dig i stormens öga. Det verkar som att alla vill hinna få sitt sagt och gjort snabbt innan sommaren tar vid.

Nymånen den 5/6 kan utgöra kulmen av processen och vi kommer att få se så många arbetsplatser och organisationer förändras. Nu får du på nära håll se vad förvirring och förändring kan innebära på riktigt nära håll.

Positivt uttryckt är det i och för sig guldläge för den som är snabb i vändningarna och kan anpassa sig till nya förhållanden. Det kan vara väldigt bra att hålla sig framme och kanske tänka på att ha sin CV uppdaterad och klar. Det går bra för dig nu Leo, du är inne i flödet och det är i stunder som den här man verkligen förstår hur stark du är.

Den 20/6 är en superintressant dag eftersom energierna skiftar med buller och bång.

Vi ha en fet fullmåne, sommarsolståndet och solens entré i Kräftan. Allt detta sker under en och samma dag och härifrån kan du.. soliga, gulliga du Leo faktiskt börja slappna av och känna att sommaren startar för dig också.

Du är den bästa vän en människa kan ha och den första att tänka på oss andra. Du ställer alltid upp för oss, dina vänner i vått och torrt.

Jag hoppas att du lägger dig på en skön plats och har det så bra som det bara går. Du behöver all vila som du kan få och fram till fullmånen den 20/7 bör du göra så lite som möjligt. Hoppas att dina nära är införstådda med detta och servar dig.

I juli får du öva din tillit och din tro på att Universum ger dig allt du behöver. Tro att du är älskad, behövd och alldeles underbar precis som du är. Tro på att allt ordnar sig utan att du har ett finger med i spelet. Vila och njut.

Fullmånen har inte hunnit klinga av helt innan Solen skiftar över till dina heta domäner och härifrån kan vi förvänta oss en sommar med klös, eller vad säger du Katten? Hur som helst… det är härifrån du är tillbaka i matchen och stämningen är optimal.

Horoskopet visar att tiden är kommen för dig att få tillbaka lite av allt den kärlek du sprider. Det är en supergynnsam, hjärtöppnande energi runt en hel månad framöver.

I augusti är klimatet det rätta och du går in i en jättefin period när din passionerade personlighet får fritt utrymme att uttrycka sig.

Ett par fina sandaletter kommer att vara ett måste när du är den glittrande drottningen på sommarens fester.

Ditt kärleksliv: Planeterna kan knappast vara vänligare inställda till en person är de är till dig för det är bara kärlek som gäller i sommar. Venus och Merkurius gör dig attraktiv och flirtig ifrån i slutet av juli men augusti är ju naturligtvis din månad.

Singel: Trots fri tillgång på intresserade personer gör du klokt i att bara leka runt och sola dig i populariteten och njuta. Den person som är värld ett djupare engagemang kommer i augusti.

Par: Du bär så mycket ansvar Leo och har ett uppdämt jättebehov av att ta emot. Du behöver få utan att behöva ge tillbaka. Detta kan vara ett chockerande uppvaknande för en bortskämd partner. Minns att kärleken är störst och att den övervinner alla hinder. För dig med i sommar.