Sommarhoroskop – Kräftan

KRÄFTAN

Oj en sådan intensiv vår, eller handen på hjärtat, intensiva år, som du har lämnat bakom dig Kräftan. Phu och hurra för att du faktiskt är på andra sidan allt det där.

Juni i år är en märklig och förvirrande tid. Tillhör du de kräftor som har planeter i Tvillingarna kan du komma att ryckas med i det föränderliga skeende som varar ända fram till 20/6. Det är en rolig men faktiskt också lite galen tid.

Ingen är så trofast och arbetsam som du men i juni börjar det bli dags att uppmana dig att lägga ifrån dig pennan, datorn eller vad du har. Försök att avsluta vad du har för hand, stuva undan arbetet och rutinerna och vända blicken emot sig själv nu. Var lite ego och ta för dig av livet. Ovant va?

Nu befinner sig Solen i ditt tolfte hus och mitt bästa tips till dig är minfulness, yoga och långa promenader. Du behöver tystnaden för att hitta din egen röst i larmet. Den 20/6 är en stor dag för dig Kräftan för inte nog med att vi har underbar dallrande fullmåne, det är också då sommarsolståndet äger rum och Solen skiftar över till Kräftans tecken.

Det här är supertillfället för dig att meditera eller utföra en ritual för Moder Jord.

Härifrån och en hel månad framåt går du in i den årliga fas när dina batterier laddas och du och hittar tillbaka till dig själv. Nu lugnar villervallan ner sig igen och allt blir så mycket lättare att hantera.

Midsommarhelgen är underbar och se helst till att spendera den med dina nära och kära. De allra flesta Kräftor behöver sin klan runt sig för att känna sig riktigt lyckliga och må bra.

Juli är en underbar period när härliga trion Solen, Merkurius och Venus rör sig igenom i din sfär och fyller dina dagar med glädje och välmående.

Bered dig på en supersommar som förutom jordgubbar och grädde innehåller lagom doser av vila och rekreation, healing, glada skratt och rolig samvaro.

I augusti susar planeterna vidare in i Lejonet och Jungfrun och verkligheten knackar åter på din dörr. Se fram emot en riktigt härlig augusti med ett väldigt bra flöde i yrkesliv och karriär. Om du vill hålla dig steget före alla andra uppdaterar du din CV redan nu för hösten kan komma att innehålla intressanta nyheter och möjligheter till att utvecklas eller klättra i karriären.

Ditt kärleksliv: Kära Kräfta – det är så roligt att få berätta att alla roliga planeter som genererar kärlek, romantik, flirt och party kommer att passera igen ditt tecken och det är en superbra sommar du har framför dig. Minns att du kan få allt du vill nu.

Singel: En person misstar sig på dig och tror att din försiktiga taktfullhet är svaghet. Dumt drag. Det är svårt att veta hur iskall du kan bli innan man är placerad i kylan. Det kommer att komma trevande försök att återkoppla. Förlåt inte. Det finns andra alternativ att tillgå – juli är årets hetaste kärleksmånad.

Par: Du brukar inte vara den som visar din ilska men när du tappar behärskningen vid fullmånen 20/7 kommer du att märka att din partner faktiskt uppskattar din ärlighet. Ni behöver massor av tid tillsammans själva för ert förhållande fördjupas.