Horoskop – Vecka 22

Astrologiska förutsägelser för 30/5 – 5/6 2016

Väduren

Det här är en tid av förändring. En tid när dina impulser är snabba och din hjärna jobbar för högtryck och tankar och idéer kommer fort. Skriv ner dem innan du glömmer bort! Att din styrare Mars har nu backat in i Skorpionen hade i vanliga fall varit en ganska dålig nyhet men… Detta är ingen vanlig vecka. Vi har ett storkors i de rörliga tecknen och övriga influenser är så starka och påtagliga att det bara säger Swish.. och pang.. så får du allt gjort i ett flygande fläng. Du kommer att älska det för tiden innehåller inte en långtråkig minut.

Oxen

Det har varit mycket action runt dig på senaste tiden och den här veckan kommer inte att göra dig besviken. Busiga, flirtiga, snacksaliga Merkurius finns vid din sida vilket gör att människor minns dig och vill ha dig med. Kul! På söndag blir månen ny i ditt andra hus och det för förstås tankarna till ägande, ekonomi och budget. Hm.. Vissa Oxar kan få en liten av chock verkligheten på kontoutdraget och känner sig handlingsförlamade medan andra passar på att följa flödet och ta chanserna.

Storkorset erbjuder nya lösningar och kanske även andra jobbmöjligheter.

Tvillingarna

Åh, Solen och Venus färdas sida vid sida igenom tecknet och din karisma skjuter i höjden och charmar alla du möter på din väg. Redan förra veckan kunde vi börja ana konturerna av det storkors som nu är ett faktum och alla rörliga tecken är inblandade och du mest av alla förstås. Det är en så innehållsrik, omtumlande och faktiskt också förvirrande tid! Vad ska man tänka om allt som sker? Dubbla bud, nya tankar? Håll en diplomatisk och låg profil under veckan. Söndagens nymåne kommer att klargöra åt vilket håll det barkar. Passa på att njuta nu när allas blickar vilar på dig.

Kräftan

Visserligen blir du inte direkt påverkad av det rörliga storkors som bidats på himlavalvet – men indirekt blir du det i alla fall. Det blir vi alla. Tiden är snabb, rörig och intensiv. Du kan räkna med att det kommer att blåsa förändringsvindar nu och ett bra tag framöver. Solen som befinner sig i ditt drömska tolfte hus kan inte förse dig inte med den motivation du behöver ni och du kan känna dig lite matt och undra när efterlängtade sommaren ska börja. Helgens nymåne som infaller i konjunktion av vackra Venus och är inspirerande och kan ge en känslig person som dig en intuitiv hint om framtiden.

Lejonet

Om du får uppfattningen om att hela världen har blivit smått knasig har du förmodligen uppfattat saken helt rätt Leo. Det är en märklig vecka vi går i nu och det rörliga storkorset rör upp beslut, får folk att ändra uppfattning och även du kan börja tänka i helt nya banor än tidigare. Men.. sett ur ett positivt ljus är det i stunder som dessa som du kan kliva fram och glänsa. Det är i gruppsammanhang exempelvis arbetsplatsen eller kamratkretsen som du kommer skina nu.

Helgens nymåne infaller i ditt 11:e hus – och där, alldeles invid nymånen finns också Lilla Lyckan -Venus. Världen behöver ditt stabila, trygga närvaro och din stjärna skjuter i höjden.

Jungfrun

Tjoho! Vilken galen och samtidigt befriande vecka som väntar dig! Nu har det skapats ett storkors i kosmos som binder samman alla de rörliga tecknen och det är superintensiva processer igång. För din del blir det här en jätteknuff framåt i utvecklingen men.. det hindrar inte att du kan känna dig duktigt förvirrad i processen. Kommunikationen människor emellan, på arbetsplatserna, i relationerna – överallt märker du det. Söndagens nymåne (som dessutom har Venus i släptåg – hurra!) infaller i ditt 10:e karriärshus och du blir motiverad, inspirerad och kanske även erbjuden ett nytt jobb eller projekt.

Vågen

Det rörliga storkorset dominerar scenen helt och Tvillingtemat är ju extrastarkt förstås eftersom det är i det tecknet som söndagens nymåne kommer att infalla. Inte nog med det – din styrande stjärna Venus kommer att bli direkt inblandad i detta och stå precis mitt emot Saturnus. Fy! Det blir till att tänka om på flera områden och vara lite känslig för de nya influenserna. Det kommer inte att fungera att vara Schweiz och neutralt balansera mellan olika människor, viljor och åsikter. Du lockas till nya utmaningar, jaktmarker och känner dig redo för att utforska världen. Du kommer gilla det här trots allt.

Skorpionen

Nyss backade planeten Mars med ändan före in till dig Skorpio. Här kommer han att åter dra upp händelser som har med mars månad att göra igen och gamla gräl kan bli som nya. Det rörliga storkorset drabbar inte dig personligen men det ger inte heller den stabila bakgrund som du skulle behöva i stunder som dessa. Det du dock kan se fram emot med glädje är ditt privatliv.

En härlig nymåne äger rum till helgen, ihop med Venus och i ditt förföriska åttonde hus. Mums.. kärleken är i alla fall inget område du behöver tveka på.

Skytten

Du kära Skytten kommer att vara med om en superintressant period och för en gång skull känns det som att Saturnus position i ditt tecken faktiskt inte bara är ett sänke utan till och med kan vara jättebra och ge dig den stadga som du behöver. Nu händer som sagt ALLT runt dig. Det har bildats ett rörligt storkors på himlen och hej vad det går undan! Söndagen innehåller en underbar nymåne där Venus är involverad. Passa på att söka nya jobb, flirta och ta chanser. Du kommer att bli lycklig.

Stenbocken

Vinden har vänt.. Tiden fram till nymånen på söndag kan vara förvirrande och svårtolkad. Du Stenbocken är inte personligen involverad men det betyder inte att du kan sitta oberörd. Det gäller att ha huvudet på skaft om man ska hänga med i svängarna och fånga upp alla de nya, snabba impulser som kommer till oss. Den som inte är rädd för att ta nya kliv i livet kan välkomna det nya, se potentialen och finna att det här spännande och intressant. Det finns enorma utvecklingsmöjligheter här och den företagsamma kan finna en bra affärsidé i detta.

Vattumannen

De astrologiska influenserna nu är inte det optimala för dig som gillar ordning och reda och vill ha klara besked. Det rörliga storkorset är precis som det låter – rörigt. I arbetslivet blåser förändringens vindar och det är oklart vart allt kommer att sluta. Mitt råd till dig är att helt enkelt att backa undan, ta det lugnt och låt alla andra vispa runt istället. Du kan med gott samvete lägga lite mer tid på dig själv än annars. Till helgen kommer nymånen att landa i ditt partysugna femte hus. Venus är också med där på ett hörn. Mys..

Fiskarna

Pisces Queen – detta är det rörliga storkorsets tid och du är på väg att hitta rätt! Nu närmar vi oss en tid när du blir synliggjord och sveps med i händelserna vare sig aktivt deltar i skådespelet eller inte. Jupiter som gudomligt nog befinner sig i relationshuset länkas nu samman med ytterligare 5 planeter det blir ett crescendo av händelser som bara ökar fram till nymånen som äger rum i Tvillingarnas tecken på söndagsmorgon. Du kommer längre den här veckan än du har gjort under de senaste månaderna. Kärlek, jobb och relationer – allt kan gå bra.