Horoskop Vecka 21

Astrologiska förutsägelser för tiden mellan den 23/5 – 29/5 – 2016

Väduren

Det är en pigg och nyfiken energi som erbjuds under veckan. Det är en jättestor lättnad i jämförelse med det motstånd som har rått. Mars – vår styrande planet får äntligen lite positiv energi. Under några dagar är Mars sig mittemot Venus! Det är ett av de där magiska tillfällena när zodiakens kärlekspar faktiskt möts.. Härligt – den där andan smittar av sig även här i våra liv. Ut och charma, lev och lek. Sociala och glada dagar väntas här nu. Mars swishar även över till Skorpionen den 25/5. Även det passar oss perfekt.

Oxen

Nu kära Oxen har är det bara Merkurius som är kvar i ditt tecken. Din styrare Venus glider in till Tvillingarna på tisdag så det blir lite bakvänt att du sitter med grannens planet och tvärt om. Se den här superdynamiska veckan som ett jättebra tillfälle att ordna upp ditt liv. Här kan du fixa, förhandla, köpa/sälja och faktiskt lyckas med allt du företar dig. Venus står i veckan i opposition till Mars (som backar in i ditt heta 8:e hus) och för den som har en hjärtevän att dela dagarna med är energin optimal för romantiska möten.

Det här gäller förstås även för den singel-oxe som önskar smaka på kärlekens frukt. Mums..

Tvillingarna

Åh, jag anar att du har längtat efter den här tiden. Din styrare har intagit rätt riktning och äntligen flödar kommunikationen åt rätt håll igen! Andas in inspiration, lek, passion och entusiasm och släpp tanken på allt det tråkiga som hållit dig tillbaka. Underbaraste nyheten är att kärlekens och skönhetens gudinna träder in i ditt tecken på tisdag och dessutom är detta ett av de magiska tillfällena när zodiakens kärlekspar möts! Wow.. Nu kan det lätt hända grejer av romantisk karaktär. Det lossnar på en massa andra fronter också så att snabbt kunna fatta beslut är en fördel nu.

Kräftan

Din planet – månen var full i helgen och den upphöjda energin dröjer sig kvar längre än vanligt genom att Mars och Venus (som också var med i fullmånen) bildar opposition vilket får dina känslor att svalla uppåt, nedåt eller faktiskt också rakt utåt i ilska. Passion och förälskelse kan vara ett resultat av den här energin. Men på ett djupare plan är det också så att du får hjälp att bli mer medveten om dina känslor och val. Om du är observant på dina reaktioner är det lätt att se hur, vem och vad du prioriterar. Är det verkligen dig själv du tar bäst hand om? Känn efter vad du behöver och var snäll emot dig själv.

Lejonet

Kom igen Katten! Fullmånens kraft fick igång dina livsandar och nu riktas energin utåt igen och det är dags för dig att tänka på dig själv, vart du är på väg och med vem. Mars-Venus oppositionen som inleder veckan skär igenom ditt 11:e och 5:e hus. Kul med detta är att dina känslor är starka och du känner dig levande. Socialt mingel, möten med andra + kärlek och passion.

Grr.. Det kunde inte vara bättre. Flärdfulla Venus gör dig medveten om det yttre så det här är även en tid att fundera över sin garderob och stil. Om man har varit lågmäld och sedan reser sig i sin fulla längd och tar sin plats kan det skapa lite missnöje hos andra som trivs bättre när maktbalansen är omvänd. Bry dig inte. Det går inte att alltid vara diplomatisk och vara andra till lags.

Jungfrun

Det är så spännande och löftesrik stämning i horoskopet nu Jungfrun! Din styrare går åt rätt håll, Venus glider in i härligt läge och stålar rosaskimrande kärleksljus åt ditt håll. Men flitiga du har oavsett allt annat siktet riktat emot framtiden. Du funderar en hel del över karriären och yrkeslivet och hur du ska nå dina mål. Rätta takter! Jupiter och Saturnus är i exakt kvadratur denna vecka – det är ”stort” men också väldigt intressant för skeendena nu kan komma att påverka utvecklingen av ditt liv långsiktigt. Ja – Jupiter ger drömmar, planer och visioner emedan torra Saturnus bjuder på verkligheten och kraften att genomföra. Våga och Vinn…

Vågen 

Det är så roligt att vara du nu Vågen! Din lyckliga stjärna Venus befinner sig nu och några dagar framöver i opposition till sin älskade Mars. Mums.. det där är klart stämningshöjande, ökar din karisma och flirtfrekvensen på planeten jorden. På tisdag glider hon dessutom in i ditt äventyrliga, reslystna nionde hus vilket vidgar dina vyer på mer än ett sätt. Boka biljetter, planera semestrar och fester och håll en öppen attityd till livet Vågen. Saturnus och Jupiter befinner sig under veckan i en exakt kvadratur vilket också för tankarna till en viktigare underliggande process som påbörjades hösten 2015 vilket leder dig till att tydliggöra och förverkliga dina livsmål.

Skorpionen 

Det är så mixad och intressant energi runt dig Scorpio.

På ett härligt, ytligt och flärdfullt plan kan du njuta av att sinnliga Venus smyger i ditt åttonde hus – hemligheternas kammare och boostar den kvinnliga sidan av dig. Härligt! Det får dig att känna dig åtråvärd och exklusiv. Samtidigt – på en annan nivå (du i ett nötskal) håller du huvudet kallt, siktet inställt på business och yrkesmålen. Din målmedvetenhet är det som för dig i hamn. Den 25/5 backar Mars tillbaka in i ditt tecken vilket som vanligt när det gäller retrograder för dig tillbaka till det som sades och gjordes sist den var här – dvs i februari – mars i år. Har du kanske några oavslutade projekt eller en gås du inte plockat med någon? Nu är tiden för fullbordan här.

Skytten 

Det var krut i helgens eldiga fullmåne, eller vad sägs Skytten? Den drog igång skeendena runt dig må jag säga. På tisdag glider härliga Venus in i ditt sjunde hus vilket förstås får kärleken att blomstra – men Mars – heta, bråkstaken Mars befinner sig i opposition – ett litet krisat skeende som kanske gör att det inte är så enkelt trots allt att komma överens. Mitt råd här är att ta det varligt i dina relationer, var inte överilad och ta inga drastiska beslut. Tänker att trycket lättar på torsdag när mars har hunnit glida tillbaka in i Skorpionen . Nu byggs energierna upp emot ett rörligt storkors som kommer att påverka allt under några veckor. Det är en spännande tid som kan få en äventyrslysten person som dig att fatta nya beslut och ändra riktning i livet. Processen är förstås långsiktig och berör mest på det skeende som Saturnus kvadratur Jupiter medför.

Stenbocken 

Nu snart får Solen som sedan i fredags befinner sig i ditt sjätte hus som rör hälsa, arbete och dagliga vanor sällskap av sensuella Venus!

Mysigt! Det är viktigt att du riktar din uppmärksamhet på dessa tre frågor nu. Venus närvaro gör det dock väldigt mycket njutbarare än innan. Det kan till och med vara så att kärlek uppstår på gymet eller jobbet. Mars opposition Venus talar för det. Du är i blickfånget och har väldigt lätt att få igenom dina idéer eller att få folk över på din sida nu så passa på att investera i din egen utveckling. Venus delar rikligt med sig av sitt överflöd av karisma och magnetism vilket gör att du kan charma till dig precis vem eller vad som helst. Saturnus kommer att vara i exakt kvadratur med Jupiter i veckan vilket kan ge en viss frustration och kännas begränsande.

Vattumannen 

Det är så vacker tid nu när vi befinner oss mellan hägg och syren. Den bilden passar precis in nu samtidigt som vackra Venus smyger sig i ditt passionerade femte hus i Tvillingarna där hon blir kvar till nästan en hel månad. Härligt! Du behöver lägga mera tid på livets glädjeämnen och hänge dig åt lättsinne och lek. På tisdag/onsdag står Venus och Mars exakt mitt emot varandra – vilket skapar både ett laddat moment som innehåller såväl spänning som friktion. I kärlek kan det vara ett vinna eller försvinna som gäller så jag skulle rekommendera att ta det lite varligt när känslorna kan bli stora. Saturnus och Jupiter att befinner sig i en exakt kvadratur som för oss tillbaka i skeendena till hösten 2015 när processen började. Globalt händer massor – men i ditt privatliv kan det räcka med att kika lite närmare på vilka du kan anförtro dig åt. En handfull är mer än tillräckligt.

Fiskarna 

Det är verkligen full rulle i ditt horoskop Fiskarna! Lördagens fullmåne i Skytten kickade igång en massa skeenden som påverkar dig i allra högsta grad.

Gradvis bildas nu ett storkors i de rörliga tecknen och du och där kommer du att vara en av huvudrollsinnehavarna. Wow.. Det är superspännande! Meditera, känn in och önska. Ja, jag vill ju förstås att du kör dubbelt med både ett inre andligt arbete och ett yttre som du manifesterar i det världsliga. Det du önskar dig och drömmer om ligger inom räckhåll för dig nu. Sensuella Venus har trätt in i Tvillingarna och du längtar kanske att få tid att fixa hemma och göra ditt hem vackert och välkomnande.