Horoskop – Vecka 20

Hej alla Astrovänner och bloggläsare!

Hoppas ni har tålamod med mig och mitt försenade horoskop. Astrologiskt innehåller den 16/5 ändå inte särskilt intressanta händelser så jag hoppas att det inte gör så mycket. (Utom möjligen dem som fyller år).

Jag är så tacksam att äntligen kunna publicera det här horoskopet för aldrig har jag väl någonsin varit så klantig och haft saker emot på samma sätt som nu. Igår kväll var jag uppe i vanlig ordning och filade på horoskopet intill inpå småtimmarna. Det blev klart och jag tyckte att det var perfekt.

Jag skulle precis bara kopiera arbetet och lägga upp det i WordPress  när jag – ve och fasa – raderade hela horoskopet istället för att spara! Fy vilket elände! Jag kände mig helt knäckt där ett tag. Nu har jag repat nytt mod och är på det igen..

Alla dessa retrograda planeter kommer att ta kål på mig känner jag. Jag har varit så disträ och överbelastad i hjärnan att jag gjort otroligt dumma grejer på senaste. En annan av dem var att läsa sms samtidigt som jag var på väg nedför trappen.

Det slutade med att jag snubblade och föll flera trappsteg och gjorde illa höger axel. Jag kopplar allt detta till kombinationen av Mars retrograd (som ger brist på energi) och Merkurius retrograd (som gör att mental fokus inte är rätt).

Men.. äntligen börjar vi kunna skönja en ände på dessa problem.. På söndag vänder Merkurius rätt. Hurra! Men innan dess har mycket annat intressant hänt.. Läs mer om hur det påverkar just dig här..

Astrologiska förutsägelser för tiden mellan den 16/5 – 22/5 – 2016

Väduren

Slit och släp… för en stackars Vädur behövs nytt hopp tändas snarast. Det är svårt att leverera när planeterna är så motsträviga (går retrograd) och Mars – din styrande stjärna inte förser dig med energi som vanligt. Ja, så kommer veckans fyra första dagar att förflyta. Var snäll emot dig själv nu, vila ut och ta inte på dig mer jobb och ansvar. Veckoslutet erbjuder bot – Solen byter över till Tvillingarna, fullmåne på lördag och Merkurius vänder rätt på söndag.

Oxen

Ja kära Oxe, du har ju glidit fram på räkmacka här ett tag och nu återstår fem dagar i solskenet tills den 20/5 när solen glider över till Tvillingarna. Venus och Merkurius finns kvar vid din sida lite längre så du har alla möjligheter till självförverkligande. Kärlek, romantik och attraktion är på tapeten nu och du drar till dig positiv uppmärksamhet som en magnet. Bra där! Om du tvekar och undrar när det är dags att sätta dina planer i verket är rådet att avvakta till nästa vecka när Merkurius hunnit vända rätt.

Tvillingarna

Veckans första 4 dagar är ingen höjdare precis. Det är rätt segt och du vet med dig att du är så nära nu att du är frustrerad. Vi har en tilltagande måne på gång som bidrar till att öka den känslan.

Solen går in i ditt tecken på fredag! Hurra! Nu är det din tid på året att glittra, leka och ha kul. Det är så mycket på gång i ditt horoskop att du kan komma att känna förändringen fysiskt. Du är ju en av huvudpersonerna i lördagens fullmåne också. Din styrare Merkurius vänder rätt på söndag! Inget kan stoppa dig sedan.

Kräftan

Oj, vad fort allting förändras nu.. Det är ett helt nytt kosmiskt scenario på som träder fram. So above so below.. Det blir roligt, händelserikt och intensivt. Solen går på fredag in i Tvillingarna och ditt andliga 12:e hus. Det kan finnas ett ökat behov den kommande månaden att få egentid och möjlighet till kontemplation och rekreation. Lördagens fullmåne i ditt sjätte hus som rör hälsa, arbete och dagliga vanor. Merkurius bana vänder rätt och det är en massa stagnerade energi som lossnar.

Lejonet

Din vecka smyger igång lite lojt men ödeshjulen snurrar och det drar ihop sig till ett superspännande veckoslut. Solen träder in i Tvillingarna på fredag och redan på lördagen bildas en fullmåne i Skytten som infaller i ditt femte hus – där kärleken bor. Det är ju även hjärtats hus. Wow.. det låter ju som att du får uppleva en tid när du och din partner är i fas med varandra. Att solen dessutom kommer att vara mitt emot Mars bidrar verkligen till den heta känslan som finns med i bilden här. Det här kan vara ett bra tillfälle för att perfekta tillfället att bli ihop, förnya sina äktenskapslöften med redan befintlig partner eller enkelt berätta för din darling hur du känner i ditt hjärta.

Jungfrun

För dig som är född i ett rörligt tecken är utvecklingen verkligen stimulerande nu. Jupiter som haft en lite mer tillbakadragen roll träder fram tydligare nu och du har nu chans nu och under att förverkliga dina mål nu och fyra månader framåt.

Se till att ditt CV är klart och gör dig redo för seriösa insatser. Än är inte miraklens tid förbi! Ifrån fredag och tre dagar framåt byts det kosmiska upplägget ut och det blir ännu fördelaktigare för dig (Solen i Tvillingarna och Merkurius vänder rätt). Lördagens fullmåne kommer funka som en katalysator och sätta igång massor med kul.

Vågen 

Tre planeter rör sig igenom ditt åttonde hus nu vilket ger en härlig känsla till ditt kärleksliv. Du och din vän kan hitta djupet i er relation och kanske beröra känslor och samtalsämnen ni inte vågat er in på tidigare? På fredagen träder solen in i Tvillingarnas tecken och luftens element blir rådande nu en månad framåt. Härligt och ack så befriande! Lördagens fullmåne i Skytten är glittrig och social och innehåller massor av potential för det kommande månvarvet. Du lär lätt känna nya människor nu. Och förstås.. att Merkurius vänder rätt på söndag hjälper dig att räta ut eventuella frågetecken. Äntligen går det att nå fram till varandra igen.

Skorpionen 

Karismatiska du tillhör ju den bortskämda minoritet som har haft riktigt fint flöde under den senaste tiden och den fina känslan kommer att kvarstår. Venus och Merkurius befinner sig mitt emot dig i Oxen och gör att din berömda magnetism ännu större. Lördagens fullmåne sätter dina känslor i brand och eftersom din styrare Mars är huvudrollsinnehavare är det svårt att veta vart det hela tar vägen.. Ilska, tårar, glödhet passion eller kanske bara rejält påfylld energi? Glada nyheter för den som har en partner är att Merkurius bana vänder rätt vilket underlättar kommunikationen enormt.

Skytten 

Mars och Saturnus närvaro i ditt tecken kan ha gett dig en tuff vår. Därför är det extra kul att få berätta att det från fredag är flera spännande, utvecklande och glada förändringar på gång på stjärnhimlen.

Hurra! Solens entré i Tvillingarna ger en social och luftig känsla Nu får du en massa ny energi, livslust och kanske kan även ren och skär tur drabba dig.. Lördagen bjuder på en härlig fullmåne som infaller i hemma i ditt tecken vilket är STORT tillfälle. Nu binds ditt horoskop bindas samman med en rad fabulösa planeter och för en tid kommer allt att känns riktigt bra. Du hittar tillbaka till din egen kraft nu.

Stenbocken 

Under veckan rör sig Solen och Venus de sista fem graderna igenom Oxens tecken och det ger en härlig, harmonisk känsla du mår bra med. På fredag rör sig solen in i Tvillingarna och ditt sjätte hus som rör arbete, hälsa och dagliga vanor och den energin manar dig till att ta nya kliv. Det är en bra tid att börja med en ny diet, träning eller på annat sätt stärka sin hälsa. Lördagens fullmåne i Skytten är intensiv och eldig, den infaller i ditt intuitiva, andliga 12:e hus. Skeendena nu kan ge dig svaren som du söker.

Vattumannen 

Veckan inleds med några rätt alldagliga dagar här men.. nu syns ljuset i tunneln och under dagarna tre, med början fredag, ändras hela scenariot. När solen vandrar in i luftiga Tvillingarna återvänder du till ditt rätta element igen och det blir en generellt roligare stämning. En hel månad framåt lyses kreativa och passionerade femte hus upp. Härligt! Det signalerar chanser till flirt, glamor och härlig samvaro. Lördagen fullmåne i Skytten är motiverande och ger en massa ny energi, motivation och inspiration till bilden.

Fiskarna 

Det är en efterlängtad energivändning som hägrar till helgen och äntligen kan du börja känna att det där utlovade flytet som skulle komma 2016 kommer igång (härifrån och fyra månader framåt kan ändra din personliga världskarta). På fredag glider Solen in i Tvillingarna, Månen blir full i Skytten på lördag och Merkurius bana vänder rätt!

Det här är en STOR fullmåne för dig eftersom den aktiverar att som är du och sammanbinder en rad kul planeter. Månen skär igenom ditt fjärde och tionde hus och både hem och karriär blomstrar.! Du kan få som du vill nu så begränsa dig inte! Det är inte tur i spel – otur i kärlek som gäller – det är fullt möjligt att få ALLT på en gång.