Horoskop – Vecka 19

Astrologiska förutsägelser för tiden mellan den 9/5 – 15/5 2016

Väduren

Det har varit en hel del kamp med i bilden under ett par veckor. Jordens element är styrande nu och detta med pengar/ägodelar, arbete/hälsa och karriär är i fokus via den stora trigon (triangel) som bildats på stjärnhimlen. Väduren brukar föredra spännande händelser mer än materiell strävan. Men.. att Jupiters bana vänder kan rätt på måndag kan ge dig det genombrott du söker i karriären. Coolt! Våga och vinn i veckan och lita på att dina idéer faktiskt kan komma att lyckas.

Oxen

Nu är det liv i luckan för dig Oxen. Jag här på min sida uppdateras nu ständigt om det formidabla segertåg som Oxen för just nu. Det ser ut som du kan sopa banan med dina motståndare just nu! Passa på att visa framfötterna, lämna in ansökningar och liknande. Det är en perfekt tid för att gå på intervjuer och auditions. Du drar till dig positiv uppmärksamhet, beundrande blickar och självkänslan stiger nu. Din styrande planet Venus länkas till Jupiter nu och det ser ut att vara kärlek i luften nu! Säg Ja!

Tvillingarna

Din styrande planet Merkurius kommer att vara exponerad på Solskivan och tydligt synas med blotta ögat nu på måndag. Det där låter roligare än det är – det är ett astronomiskt fenomen. Men vad som är kul på riktigt – det är alla möjligheter som träder fram nu denna vecka! Den gynnsamma stortrigonen som täcker stjärnhimlen placerar dig vid ett smörgåsbord av chanser till mingel, flirt, nya kontakter och jobbchanser. Trigonen påverkar allt det materiella och är det någon gång som du ska förhandla till dig nya uppdrag, tjänster eller kanske även löneförmåner så är det nu.

Kräftan

Alla känner vi av de retrograda planeterna och naturligtvis kan inte überkänsliga du undvika att påverkas. Tillbakablickar och vänner från förr som plötsligen dyker upp på arenan är vanligt förekommande i stunder som dessa. Behöver detta vara en dålig sak? Nej – inte alls – det kanske till och med är ett måste för att kunna sortera sina intryck och utvärdera situationer. Att expansiva Jupiter vänder rätt på måndagkväll är en stor och positiv lättnad. Nu erbjuds vi möjlighet att utvecklas och ta nya kliv igen och kanske räcka fram handen till fred och försoning.

Lejonet

Det är jordens element, arbete, pengar och ägande som har varit i fokus nu en tid. Att eldiga, expansiva Jupiters bana vänder rätt på måndag ger en välkommen puff i rätt riktning till ditt ekonomiska liv. Bra där! Du hittar lösningar och situationen ser fördelaktig ut. Det är även en bra tid att reda ut eventuella fnurror och lösa gamalt groll som hindrat din utveckling och gjort din ryggsäck tung at bära. Plocka upp kontakten med vänner och bekanta, se till att ni ses och kan och njuta av livets goda tillsammans!

Jungfrun

Mirakulösa, expansiva Jupiter står sedan åtta månader tillbaka i Jungfrun tecken vilket gör att stora förändringar och personlig utveckling har ägt rum.

Det kan vara att lyckan kom av sig och tappade farten där i januariberoende på att Jupiter började gå baklänges. Det innebär dock inte att utvecklingen inte har ägt rum – för det har den – i det fördolda. Ifrån måndag vänder Lyckans Planet och får framåt igen! Härifrån och fram till 10/9 kan du förvänta dig att allt det där positiva som du drömmer om kan infrias. Friskt vågat, hälften vunnet sägs det. Så våga dig ut där och ta för dig av livet..

Vågen 

Det är en härlig energivändning på gång nu och nu kära Vågen – det är dags att kamma till sig och gå ut och möta världen igen! Vackra Venus är en av huvudrollsinnehavarna i den härliga trigon som täcker hela horoskopet i veckan. För din del innebär det förstås att din medfödda charm ökar, att du drar till dig uppmärksamhet och kanske till och med kärlek och romantik. Allt det där gynnsamma kan du förstås även applicera på yrkeslivet också. Det är en mysig känsla runt dig nu. Positiva, expansiva Jupiters bana vänder rätt nu på måndag. Wow.. det är allt från tur till fin utveckling på gång i ditt horoskop.

Skorpionen 

Vad sägs om en vecka när allt bara funkar precis så som du vill att det ska? Hurra – nu är du tillbaka i matchen igen och nu drar skeendena igång på allvar för dig. Folk gillar dig, den du är och vad du står för nu. Retrograda Merkurius kan i och för sig ställa till lite förvirring men du har så fina transiter i övrigt att den gyllene trigon som bildats nu trumfar över allt annat. Om du vill hamnar du, zodiakens hemligaste, i rampljuset som tre underbara planeter befinner sig i ditt relationshus. Venus länkas nu fint till underbara Jupiter (som vänder rätt ifrån måndag). Härligt!

Skytten 

Att både Mars och Saturnus backar igenom ditt tecken samtidigt är verkligen ingen höjdare för dig men.. Det drar ner stämningen och saker kan kännas jobbigare än annars. Låt oss fokusera på det positiva istället för det finns faktiskt riktigt bra grejer att säga här också. Redan på måndag möts Solen och Merkurius och dessutom vänder din styrare Jupiter rätt efter att ha backat i hela fyra månader. Jepp! För din del är det här superbra nyheter som inom kort leder till påtagliga resultat och framgång.

Stenbocken 

Förra veckans stortrigon kvarstår – (gynnsam energi som uppstår genom att det finns härliga planeter i vart och ett av de tre jordtecknen som binder dem samman) och du är fortsatt inne i det positiva flödet. Lyckans planet Jupiter, vars bana vänder rätt under måndagen, kommer att spela en avgörande roll nu som det nya läget plockar fram utveckling, chanser och kanske även internationella kontakter och resor. Det kan röra resor både i det privata eller i yrket. Att Venus även kommer att länkas in i trigonen ger dig ett plus i kanten på kärlekens arena.

Vattumannen 

Ja, nu har nymånens pigga energi ebbat ut och nya tankar tycks ha tagit fart inne i ditt huvud. Hur långt du låter dem ta dig beror på hur mycket du vågar riskera. ”Att stanna eller att gå” – det är frågan som kommer att prägla din vecka. Tre underbara planeter befinner sig i ditt fjärde hus och viskar åt dig att hålla dig till det som är tryggt och hemtamt. Men nyfikna Jupiter, vars bana vänder rätt i ditt passionerade, risktagande åttonde hus sätter igång andra impulser. Den gyllene stortigonen som färgar hela ditt horoskop skickar idel möjligheter åt ditt håll. Våga och vinn!

Fiskarna 

Det jordbundna temat börjar bli vant nu när Solen är inne på sin tredje vecka i Oxens sfär.

Hoppas att du själv ser och uppskattar de framsteg du gör under den här tiden. Du manifesterar en vilja och en riktning som vi inte är vana att se hos dig. Det är toppen men kommer inte längre att vara nödvändigt.  På måndag vänder magnifika Jupiter sin bana och härifrån kommer du inte behöva ta i så hårt för att komma någonstans. Du kan förlita dig på att kosmos under de kommande fyra månaderna levererar och du kan återgå till att vara dig själv.