Venus i Oxen

Att Venus bytte tecken igår 30/4  innebar att hon gled i bekvämare tillvaro än vad hon har haft på bra länge och vips, tittade solen fram och hela världen blev sådär underbar som livet ska vara i maj. Det här är alltså Venus hemmaplan vilket gör att energin kommer till sin rätt och blir extra stark. Njut av kärleken och våren!

Venus stannar kvar till den 24/5 vilket bådar gott för alla som är födda i Oxen förstås men även Skorpionen, Lejonet och Vattumannen kan komma att få ta del av härligheterna.

Den påverkan Venus position i Oxen har på alla:

Det här brukar vara den vackraste tiden på året och plötsligen ser vi att allt det estetiska har betydelse. Vi tittar på oss själva och våra hem med nya ögon. I detta vackra ljus syns plötsligen alla skavanker och vi vill visa upp vår bästa sida. Vi stylar om oss, köper kläder, städar, fixar.. Utseendet, stilen, färgen, formen, doften får betydelse nu.. Venus styr de sköna konsterna också så även det kreativa i oss boostas.

Att du är född i med Venus i Oxen kan visa sig genom att:

Du helt enkelt ser väldigt bra ut. Kanske är du även konstnärlig, kreativ och sinnlig. Färger, former, ljud, stil, utseende, doft och smak och alla sinnliga uttryck betyder massor för dig. Helst vill du vara i vackra omgivningar, helst nära naturen med tillgång till lyx, bekvämlighet och vackra ting. Bordets fröjder, god mat och dryck serverat på ett vackert sätt har stor betydelse för dig.

Venus i Oxen och kärleken:

Flirt, romantik och kärlek är ju Venus domän och nu ökar attraktionskraften hos er Oxar och ni kan få uppleva en tid när såväl livet och kärlekslyckan ler emot er. Kärlek och sexualitet betyder mera för dig än vad det gör för andra människor. Du är sannerligen inte den kamratliga typen som gillar att köra med KK relationer. I kärlek är allt eller inget som gäller och Venusoxen är förkroppsligar Gudinnan själv. Hon förväntar sig naturligtvis att bli avgudad, beundrad och åtrådd – och naturligtvis blir hon det också! Sensuell, kvinnlig, jordnära och fysisk. Gosig, kroppsnära och kramgod är ord som passar föra att beskriva dig. Vanligen är Venusoxen väldigt naturlig när det kommer förhållandet till sig själv, sitt utseende och sin sexualitet. Hon vet att hon är oemotståndlig, och är väldigt bekväm i sin egen kropp. Hon vet om att hon är attraktiv och brukar inte vara blyg.