Nymånen i Vattumannen

Mja, 2016 har inte börjat så himla bra. Det är nog ganska många som tycker att januari varit jobbig och första veckan i februari lika så.

Nymånen infaller måndagen den 8/2 klockan 15:40 på 19° i Vattumannen. För alla människor utgör detta början av en ny känslomässig cykel och vi erbjuds åter en ny chans att ta sätta nya mål, tydliggöra vår vilja och få livet på rätt köl.

Nymånen i Vattumannen påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv. Du är solen mitten av universum. Om ditt liv är svårt, använd Vattumannens energi för att objektivt se på sig själv och se vad som måste göras.

För att förstå vad som äger rum nu är det viktigt att du förstår essensen av vad Vattumannen står för. Detta är ett fast lufttecken och här är alla former av konstruktivt tänkande välkommet. Det är också ett ganska kul och galet tecken som ger härliga, galna kanske även oförutsedda impulser. Kanske vågar du överträffa dig själv? Göra saker som är oväntade och överraskande? Det här kan vara en superkul öppning till något nytt!

Humanitära frågor, etik och politik är Vattubärarens domäner. Även forskning, utveckling och framtiden tillhör denna sfär. Smarta, originella Vattumannen tänker djupt och hanterar problem utan att blanda in sina personliga känslor i analysen.

Även i det privata tycks Vattumannen kunna se saker på ett psykologisk och vidsynt sätt vilket är till stor hjälp för att objektivt kunna se på sig själv.

Som jag nämnde där uppe i texten – ni som är födda med solen eller månen i Vattumannen eller i Lejonet är detta er alldeles speciella nymåne. 19° är vad som gäller denna gång. Så som alltid – plocka fram ditt eget horoskop och kolla var den punkten infaller hos dig (fem grader isär åt bägge hållen räknas också). Det där ger en fin fingervisning om vad som är på gång i ditt liv. Kolla både in husplaceringen och förstås om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt.

Idag börjar också det kinesiska nyåret – Vi träder in i Apans år.