Stjärnorna berättar vad han vill ha..

boyfriend-gift-page-173745_L
Hur vill han fira sin jul och vad du ska ge honom i Julklapp:

Om han är född i Väduren

Han är en öppen och glad själ som tycker om att umgås och ha mycket folk omkring sig. Det enda han verkligen vill undvika är att det blir långtråkigt eller tryckt stämning. Han är fåfäng och blir glad om du köper något snyggt plagg som får honom att se ännu snyggare ut. Glöm inte att föda hans ego med komplimanger när han provar.

Om han är född i Oxen

Han är ganska lat så bekvämlighet, rikligt med god mat och dryck är en förutsättning för att han ska trivas. Han är antagligen inte den som delar på ansvaret runt själva julfixandet så om du inte vill slava i köket så gör du klokt i att låta honom fira jul hemma hos sin mamma så kan ni ses senare på kvällen. Han älskar lyx och vill bli bortskämd. Ge honom något som ser dyrt ut som han kan behålla länge.

Om han är född i Tvillingarna

Han älskar nyheter och reser gärna bort över jul om det går att ordna. Han har inte mycket till övers för tradition och är ombytlig till sin natur. Hellre firar han i en ny miljö än på det gamla vanliga sättet (oavsett vilket det är). Att bli bortbjuden tycker denna lekfulla herre mycket om. Han gillar när det händer något så gillar ny teknik, spel, litteratur, filmer eller vad som helst som stimulerar intellektet passar honom.

Om han är född i Kräftan

Han är väldigt traditionsbunden och vill helst fira jul tillsammans med dem han älskar mest – sin familj. Det viktigaste för honom är att få vara tillsammans. Han är lyhörd för dina känslor och behov vill inte göra dig besviken. Underlätta hans beslut genom att säga hur du vill ha det. Han älskar har god smak, tycker mycket om filmer och  litteratur så köp en packe böcker ifrån bestseller listan.

Om han är född i Lejonet

Så är han ett aningen dominant sällskapsdjur som älskar att vara i stora sammanhang med mycket människor men han vill ha dig vid sin sida. Han har nog redan gjort klart för dig var han vill fira sin jul. Han har ett stort hjärta och älskar allt som är överdådigt så han skämmer lika gärna bort dig men vill såklart själv också bli bortskämd och ihågkommen. Köp honom något extravagant, glittrigt och dyrt.

Om han är född i Jungfrun

Han vill ju så gärna att allt ska vara perfekt och är väldigt noga med detaljerna. Han är inte den som tänker så mycket på sig själv men vill att alla andra ska vara lyckliga. Han vill vara alla till lags så julfirandet kan innebära konflikter. Han vill fira tillsammans med dig men har antagligen en neurotisk mamma man inte får stöta sig med. Hjälp honom ur dilemmat. Julklappen är lätt fixad  för han flera intressen säkert finns det saker han behöver till det.

Om han är född i Vågen

Det här är en julälskare av stora mått! Han är både gourmet och perfektionist så han lägger lika stor vikt vid maten som hemmet och alla detaljer runt firandet och han är förtjust i både sin familj och i traditioner. Han trivs bäst om han får känna sig omhuldad och älskad och har helst hela tjocka släkten runt sig. Presenter kan omöjligt vara ett problem för denne man älskar konst, musik, litteratur och skönhet.

Om han är född i Skorpionen

Skorpioner är människor som vill känna så mycket som möjligt i alla situationer och har därför starka åsikter. Många av dem har utvecklat helgfobi och kan bli mycket pressade när man för ordet jul på tal. Känn dig för lite och se hur ordet Jul landar hos honom. Om han verkar ha tendens åt det hållet gör du klokast i att inte komma med några förslag alls. Är han en familjeman så kan det också vara så att han faktiskt älskar julen och gemenskapen. Ge honom dig en flaska lyxig champagne och dig själv iklädd någonting jättesexigt i alternativ julklapp. Det är närheten och omtanken som räknas för honom.

Om han är född i Skytten

Det är inte så lätt att dra några färdiga slutsatser med honom. Han gillar människor, omväxling och tycker säkert om julen om sällskapet är vidsynt, öppna i sinnet och det finns utrymme för att ventilera sina idéer och ha kul. Traditioner är inte hans grej och han firar säkert lika gärna en alternativ jul. Det är viktigt för honom att han inte känner sig låst, han vill kunna komma och gå som han vill. Presenter och fester är han däremot pigg på. Köp honom en bok om ett främmande avlägset land han drömmer om att resa till.

Om han är född i Stenbocken

The same procedure as last year! Förmodligen har han redan sin julhelg inplanerad och den kommer att vara lika dan som den alltid har varit. Så – är ni redan tillsammans så förmodar jag att ni redan har en nära relation och färdiga traditioner för han gillar varken  yta och han eller förändringar. Om ni är nya med varandra tar det tid innan du får träffa hans familj.  Presenterar han dig är  för sin familj vill han att dela sin framtid med dig. Ge honom en klassisk present från NK så blir han glad.

Om han är född i Vattumannen

Han är oförutsägbar och udda. Man vet aldrig med en vattuman. De är av naturen extremt konservativa men gillar inte att folk tycker det om dem. Det gör att han kan älska julafton eller så hatar han blotta tanken på tradition och familj – vem vet? Låt honom komma med eventuella förslag. Kanske överraskar han med en biljett till fjärran land?  Han gillar inte tanken på att bli styrd. Han gillar coola prylar och tekniska saker.

Om han är född i Fiskarna

Så kommer han att älska att fira jul tillsammans med många människor. Har du en stor generös och kärleksfull familj är han överlycklig. Han har väldigt säker smak, gillar design, konst, kläder och bordets fröjder men är ganska enkel, alternativ och anspråkslös för egen del. Han älskar att känna sig behövd och att få hjälpa till och menar det verkligen när han säger att han hellre ger än tar emot.  Han blir glad för precis vad som helst – ge gärna bort musik till honom. Viktigast för honom är kärleken.

 1. ursäkta men vad är det här för patriarkal heterochock? varför har du inte skrivit om vad HON vill ha?
  märkligt…

  1. Hej, Jag har valt att ta bort alla våra kommentarer därför att jag tycker att det är en onödig diskussion. Avsikten med denna text är underhållning. Jag är feminist och har ägnat hela mitt liv åt att just hjälpa kvinnor och avser att fortsätta så.

 2. Haha, det här var jätterolig läsning! 😀 Nu har jag gått igenom alla tecknen och inser att de stämmer på de killar jag känner, och faktiskt på många tjejer också, inklusive mig själv. Så nu har jag asmånga idéer om vad jag ska köpa. Tack Margareta!

 3. ojoj, stämmer väldigt bra! Älskar allt som är annorlunda och ovanligt. Skulle aldrig vilja fika eller gå på bio. Så jäkla tråkigt. Skulle välja en dejt som överraskar min kvinna. Hon skall aldrig ha riktigt koll på vem jag är, Mr mysterious.

 4. Det här är så träffsäkert. Spot on!
  Som man, född i lejonets tecken känns allt så himla rätt.
  Om bara fler förstod vad ett lejon verkligen behöver. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..