Venus i Vågen

Idag kl 16:30 kommer kärleksgudinnan Venus att byta läger, lämna Jungfruns tecken och träda in Vågens tecken och där blir hon kvar till 5/12.

En superintressant grej är att notera det är att hon på vägen in stöter ihop med Norra Noden. Åh, så härligt det blir nu! Venus är hemma i sitt eget tecken där hon stormtrivs. Nu riktas uppmärksamheten emot att ha det trevlig, mysa, kanske gå på fina fester och flirta lite. Hon är väldigt social Venus.

Hon är skönheten och kärlekens Gudinna så ingen kan motstå henne. Venus vet en hel del om stil, om konst och om att skapa effekt – det var hon som uppfann det! Hon vill njuta när hon är här i sitt tecken, och söker ständigt tillfälle all använda alla sina 5 sinnen till fullo. Mat, lyx, vackra människor, musik, konst, dofter, mode.. ja.. det är det hon lever för. Shopping – ja om det är riktigt fina grejer med stil går det att fåna hennes intresse. Det är njutning, perfektion och skönhet som gäller heltid.

Kärlek – ja! Venus älskar kärlek – hon till och med personifierar kärleken och i Vågen är hon relationsberoende. Hon vill ha relationer hela tiden. Alla dras till henne så hon har absolut inte långtråkigt någonsin. Venus söker harmoni så under hennes epok är det superbra att hitta härliga lösningar för relationer. Venus är mycket för stil oavsett vad som ska ske, gör hon det heller omgiven i lyx än en stuga iförd mysbyxor.

När hon är i Vågen är hon konstigt nog ett intresse för affärsmoral och etik. Hon vill att allt ska ske med stil och med finness och det gäller även avtal och löften som ska följas. Det ska vara lagligt och korrekt. Hon hatar osämja men gillar pengar så förhandla och kompromissa. De kommer att gå vägen med vågen.

HAR DU SOLEN, MÅNEN, ASCENDENTEN, MARS ELLER VENUS VÅGEN?

Då kan man räkna med att du är charmig, intelligent, sofistikerad och snygg. Att du är rena rama fresterskan som vet precis hur du ska  få dina offer att bli galna i dig.

Nu kan du räkna med att Gudinnans vistelse i tecknet kommer att få dig på riktigt härligt humör när du som den sanna charmör du är dra till dig uppmärksamhet, flirt och ja.. Gudinnan kan få dig att gå med på mycket mer än så också.

Venus kallas ju inte LILLA LYCKAN för intet. Du kan ha superbra flöde, tur och glädje i livet nu!

Dessutom – idag möts Venus med den Norra Noden. Lite karmiskt och lite härligt också. Vem vet – kanske stöter du på ditt livs sanna partner!


Nyfiken på horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.