Merkurius vänder!

Idag torsdag  har Merkurius bana vänts rätt och nu går den glada lilla Merkuren rör sig nu framåt igen efter att ha varit retrograd (rört sig baklänges) i tre veckor. Ganska snabbt nu kommer vi att märka att alla knasigheter som funnits med elektronisk utrustning, internet och liknade men också kommunikationen mellan människor emellan, kommer att redas upp.

I det kardinala lufttecknet Vågen kommer Merkurius till sin rätt. Han passar fint här så blir naturligtvis även samtalen på jorden därefter. Genom att se båda sidor av varje given situation är Merkurius i Vågen berikande och utvecklande.

Vågen söker perfektionen och därför ska allt helst vara det bästa och se fint ut dessutom– även de mänskliga relationerna. Vi är mer diplomatiska nu och anstränger oss lite extra i relationen till andra.

Det här är den absolut bästa perioden för alla typer av intellektuella diskussioner, förhandlingar, avtal, kommunikation och terapi. Med Merkurius i Vågen, är vi människor inställda på problemlösning och förståelse. Vi söker balans och demokrati.