Vecka 38 – Horoskop

Astrologiska förutsägelser för tiden 14 – 20 september 2015

Vecka 38

Med söndagens nymåne och solförmörkelse precis bakom oss går vi nu in i en ny spännande vecka  ovanliga och speciella transiter.

Det är på torsdag den 17/9 som i princip ALLT händer. Magnifika, gränslösa Jupiter kommer att befinna sig i en direkt opposition till underbara gudinnan Neptunus, och på torsdag och vi kan se världen ur ett högre perspektiv.

Ni vet att resultatet av en solförmörkelse brukar göra sig gällande en ca 2 -3 veckor senare. Då ofta med en rejäl skräll.. Men.. vad som sker om två veckor vet vi.. Då infaller ju den berömda Fullmånen/Månförmörkelse/BloodMoon/SuperMoon!

På torsdag lämnar Saturnus Skorpionen och träder in i Skytten. Nu ska ni få se gott folk, att teman, beslut eller händelser som var på tapeten i slutet av 2014 kommer att återaktiveras igen när Saturnus sist befann sig precis i början av Skytten.

Dessutom.. Vi har en Merkurius retrograd på gång igen och även detta sker som allt annat – på torsdag.

 

Väduren

Solen lyser fortfarande upp ditt sjätte hus och jag kan tänka mig att du har haft en överaktiv höst med ett enormt flöde runt dig. Om du är egen företagare eller annan beslutsfattande person och vill utnyttja tiden på bästa sätt så bör du skynda dig att sälja, signa köpa eller besluta saker. På torsdag vänder Merkurius bana och läget är plötsligen inte alls lika gynnsamt som det har varit tidigare under hösten. Merkuriusretrograde kan komma att ställa till det för alla! På kärleksfronten förväntas inga förändringar – Mars och Venus håller ställningarna i Lejonet och läget är stabilt.

Oxen

Kära, hårt prövade Oxe. I mer än 2,5 år har du levt ditt liv med den evigt straffande Saturnus hängande över dig som ett mörkt moln – i ditt sjunde relationshus dessutom! Ja, den här veckan skiftar faktiskt Saturnus tecken och beger sig in i Skytten! Hurra för det! Han kommer inte tillbaka till Skorpionen på 28 – 30 år sådär så det är verkligen en förändring som sker nu. Genom den här nya positionen kommer Saturnus att glida in i ditt erotiska åttonde hus, hemligheternas kammare, och där blir innebörden av Saturnus närvaro en annan. Kanske måste du möta passionen öga mot öga nu? Mars och Venus ger ett gynnsamt flöde åt ditt håll.

Tvillingarna

Gårdagens nymåne satte tonläget för hur händelserna utvecklas den här hösten. Det är i de rörliga tecknen som allt kommer att ske framöver och det är riktigt intressanta händelser dessutom. Saturnus skiftar tecken och träder på torsdag in i rörliga Skyttens sfär och i och med detta kommer du tveklöst in i en 2,5 år lång utvecklingsfas. Vanligen brukar Saturnus inte ses som en välkommen gäst men.. frukta inte! Jag håller det inte för omöjligt att det vid någon punkt svider till. Det gör så ont när knoppar brista sa ju Karin Boye. Ja, ingen utveckling kan äga rum om du inte röjer undan och bereder utrymme där det nya kan ta form. En annan sak nu.. Din styrare Merkurius vänder nu på torsdag också.

Kräftan

Merkurius i Vågen som sett till att vi varit så oerhört effektiva hela hösten har redan börjat bromsa in och planerar att dra i nödbromsen och tvärvända på torsdag! Såhär bra får det bara inte gå på jorden tycks det. Kosmos vill servera livsläxor och förseningar och det kommer vi också att få. Så.. passa på att lägga på alla brev, avsluta mail, avtal eller vad det kan vara som du har på ditt bord så snabbt som möjligt. Många bäckar små sägs det ju men nu är det övertydligt! Hur vi än vänder oss pekar allt åt samma håll i ditt horoskop Kräftan! Nymånen/solförmörkelsen i Jungfrun handlar mycket om rutiner, arbete och hälsa. På torsdag glider den stränga läraren Saturnus in i ditt strävsamma sjätte hus och meddelandet är ungefär det samma. Jobba, ät nyttigt, träna och kamma till dig är det entydiga meddelandet!

Lejonet

Det är en småmysig vecka du har framför dig Leo. Fortfarande är Mars och Venus i ditt tecken och sprider bra energier. Det är ganska stora grejer som ändrar saker till det bättre för dig. Saturnus har legat efter dig i hasorna (kvadratur din sol) under de senaste 2,5 åren och gett dig livsläxor som stundom kan ha varit väldigt sura äpplen att bita i. På torsdag lämnar Saturnus Skorpionen och därmed även sin möjlighet att influera på dig. Hurra! Samma dag vänder också Merkurius bana retrograd. Så passa på att få undan inköp, viktiga beslut och liknande från ditt bord för under tre veckor framöver är det bättre att göra mindre väsen av sig.

Jungfrun

Kära Jungfru, jag kan tänka mig att du haft full rulle och en väldig massa att stå i under den senaste tiden. Söndagens nymåne satte dig och i blickfånget för allas uppmärksamhet och så kommer det att fortsätta så i minst 10 dagar till. Men, nu ändrar skeendena karaktär, det är energivändningar på gång i alla de rörliga tecknen. Den stränge fadern Saturnus glider in i Skytten på torsdag. Samma dag som din styrare Merkurius börjar backa. Magnifika Jupiter som kröner ditt horoskop nu och skänker mängder av glädje och tur har även andliga kvalitéer och hjälper oss människor att höja våra medvetanden till en högre nivå. Jupiter står mitt emot andliga Neptunus nu. Det är mer än 100 år sedan sist så det är minst sagt en ovanlig händelse. Den som är intresserad av andligt arbete kan naturligtvis komma långt med de här aspekterna.

Vågen

Hitintills bör din höst ha varit väldigt händelserik och intressant Vågen. Många av er har fått lite överdos av stress, jobb och stimuli. Förhoppningsvis inträder en viss lättnad energimässigt på torsdag när Saturnus skiftar över till Skytten och Merkurius som faktiskt befinner sig mitt i ditt tecken, vänder retrograd och börjar backa. Dessa två faktorer kommer att dra ner takten i skeendena. Inte för att jag tycker att det är en bra grej att stressa dig ytterligare men.. det kan vara bra att avsluta projekt, beslut och knyta ihop lösa trådar och grejer du har på gång före torsdag helst. Försök att hålla en lagom takt under de kommande 3 veckorna och vara mindre aktiv. Om smarta idéer ändå dyker upp i ditt huvud. Skriv ner dem – det är bra idéer – fel tajming dock.

Skorpionen

Det är ett i det närmaste historiskt ögonblick som äger rum på torsdag. Då lämnar äntligen Saturnus som kastat sin stränga skugga över dig under de senaste 2,5 åren Skorpionen. Han har gett dig rejäla livsläxor och utan nåd tvingat dig till personlig utveckling. Det kan vara skönt att veta att det dröjer 28 år till dess han kommer in i ditt tecken igen. Mars och Venus bildar även denna vecka härliga aspekter till dig. Utan Saturnus i hasorna kanske kärleken plötsligen flammar upp? Några av er kommer att förälska sig nu och men alla kommer garanterat ha det bra. Passa på att skämma bort dig själv och ge dig lite livsnjutning. Det är du väl värd.

Skytten

Det är så mycket som händer nu i ditt horoskop – för det är i de rörliga tecknen allt äger rum. Det största är förstås att Saturnus – den kosmiska läraren träder in i ditt tecken där han kommer att bli kvar i två år. Skeendet nu påminner kraftigt om vad som ägde rum 23 december 2014, när Saturnus gick in för första gången. Det kan till och med vara så att händelser, människor, projekt eller idéer som var aktuella då åter igen kommer tillbaka in i ditt liv. På tal om att komma tillbaka, Merkurius vänder retrograd på torsdag och det brukar ju också innebära att människor från det förflutna dyker upp. En sak till Skytten, din styrare Jupiter kommer att vara i opposition till Neptunus under den här veckan. Det är en ytterst ovanlig händelse som inte kommer att ske igen under din livstid men.. den ger löften om andlig tillväxt.

Stenbocken

Du fortsätter steg för steg i din oförtrytliga färd uppåt och framåt. Solen och Jupiters närvaro i Jungfrun ger positiv, optimistisk, öppen dialog och du känner dig säker på vem du är och vad du vill i livet. Nu vågar du ta nya kliv och kanske välkomnar du en förändring eller en upplevelse som du aldrig haft förut. På torsdag sker en massa stora förändringar på himlavalvet och du gör klokt i att få undan så mycket arbete som möjligt före Merkurius vänder retrograd och kommunikationen försämras. Visst kan du jobba trots att Merkurius är retrograd.. men resultatet är ju tveksamt.

Vattumannen

På det stora hela är detta en väldigt positiv vecka för dig Vattenbärare. Även om det är en knasig och för all del stressig tid för de flesta kommer du kunna dra fördel av de stora vändningar som nu sker i energierna. Saturnus lämnar Skorpionen på torsdag och det skiftet gör verkligen en skillnad för dig. Härliga vibbar från Mars och Venus gör dig glad och många av er kommer att inleda en flirt under september. Merkurius bana vänder samma dag, torsdag, vilket i sig skapar förvirring människor emellan. Rådet är att inte ta så hårt på de missförstånd som så lätt uppstår i relationer under retrograden. Glimten i ögat och en god portion humor är vad som behövs.

Fiskarna

Ditt horoskop är så spännande nu Fiskarna! Helgens solförmörkelse/nymåne satte igång enorma processer i dig och runt dig. Dessutom kommer Neptunus som är ditt teckens moderna styrare, stå mitt emot Jupiter som är ditt teckens klassiska styrare. Det här är en så ovanlig händelse att det i det närmaste är historiskt och energin kommer inte att upprepas igen under din livstid. Båda dessa två planeter handlar om medvetandehöjning, villkorslös kärlek och andlig utveckling. Du kan vara nära ett genombrott andligt eller känslomässigt. Jättestor utveckling väntar dig nu. Dessutom intar Saturnus en ny position som kommer att få dig att sätta ner foten och ta ställning. Saturnus närvaro manar till mognad och ansvarsfulla val. Det kommer att bli så att du måste bestämma dig snart – men inte än på en månad förstås för vi har en retrograd Merkurius att tampas med först.

 1. Okej Skorpionen är fri.. Men har man asc i Skytten, innebär det att man ska lida ytterligare två år?? Haha.. Hur mycket påverkas man av sin ascendent?

  Tack för bra texter Margareta 🙂

  1. Ja, det där beror ju på vilken grad du har din Ascendent. Om den är i början av tecknet kan lidandet vara väldigt hastigt övergående för Saturnus sätter fart igenom Skytten nu. Det går undan. I Mars är Saturnus redan 16° Skytten innan den vänder retrograd. Men som svar på din fråga – Saturnus Sol, Måne och Ascendent är ungefär en likvärdig känsla kan jag säga. :O

 2. Är tvilling och undrar vad det betyder att Merkurius som är min styrande planet nu kommer tillbaka?
  Tack för en bra spalt som jag ofta får hjälp av när saker händer i tillvaron somjag inte alltid förstår

  1. Det kan exempelvis betyda att du möter vänner från förr, att kommunikationen blir påverkad och ingen fattar någonting under en 3 veckors period. Kram M

 3. Nu fattar jag varför det har gått så trögt och hela livet har varit som att trampa i gyttja. Hur snabbt märker man (jag) av att Saturnus lämnar Skorpionen?

  1. Ja! Till er läsare som inte känner Katarina kan jag berätta att K har Asc och månen i Vattumannen och solen i oxen – det gör ju att Saturnus med sin position i Skorpionen lyckats täppa till flödet rejält 😮
   Till dig K: Jag tror att du kan börja känna en vändning nu under veckan. Nu trampar planeterna på gamla stigar, där vi var i december förra året. Det ska inte vara några konstigheter tror jag. 😀

 4. Hej Margareta 🙂
  Jag är född 820808 och den jag är intresserad av 741115,
  tid vet jag inte.
  Vad tror du om chanserna för oss, tror aldrig jag möt en mer mystisk och svårläst människa någonsin. Spännande dock 🙂
  Han är väldigt social och ”på” ibland, samtidigt som han bara ”försvinner” ibland.
  Ska kanske skynda långsamt,men tusan vad jag vill knäcka den koden haha 🙂
  Tack för en finfin blogg!

  1. Eh, jag fattar Lejonet! Han är hal. På plussidan är attraktion och sex. Han är din drömkille och ni har mars i samma tecken Skorpionen och mannen är dessutom Skorpion. Men han är hal och glider undan.. Månen i skytten konjunkt Neptunus. Om jag vore dig skulle jag ta det lite försiktigt så du inte bränner dig på honom. Jag tänker att han ska vara den som tjatar om att få träffa dig.. Ta makten 😀

  1. Ja, jag tycker också det. En retrograd är ju inte hela världen heller. Det händer 3 ggr per år så vi kan ju det här ändå! 😀

 5. Det låter jättehärligt!Det var kanske därför som jag sov så dåligt i natt, med tanke på processerna som pågår i min kropp. Jag njuter!

 6. Kan man få gå och dra täcket över sig ett tag? Jag vet att du är positiv till utveckling men det känns som att tvillingarna har mest skit att vänta :S
  Kramar!
  /Lotta

  1. Ja! Täcket är bästa lösning på allt Lotta. Seriös – jag tycker att du tolkar ditt horoskop onödigt negativt! Vi har ju Jupiter och Neptunus som kommer bilda kvadratur till allt som är du! Det är ju som en drogfri andlig tripp! Jag tycker att du ska jobba lite med positiva vibbar nu 😀

 7. Tycker det händer mycket i mitt liv pga resa från utmattning men tydligen är det bara en början. Undras vad jag har att vänta mig!! Tvilling.

  1. Ja, då lyses ju din kreativa sida upp. 5:e huset är ju scenen, glädje genom barn, glädje med att göra barn och allt möjligt. Ha så kul!

 8. Så härligt att mitt horoskop muntrar upp mig tack. Hoppas på.det bästa, ska kämpa för min egen lycka å välgång, med små.steg.i.taget.

  1. Åh, vad underbart att du känner dig uppiggad! Det är kul att kunna ge folk en puff i rätt riktning. Lycka till! 😀

 9. Hej!

  Mitt tecken är Jungfrun och jag vill gärna att du förklarar lite vad du skrivit ovan.
  Något om vad det innebär att Saturnus går in i Skytten. Merkurius börjar backa, vad kan hända då? Jupiter, är det mest en andlig utveckling?
  Vänligen Monalisa

 10. Herre gud!! Vad mitt stämmer (kräfta) känner hur jag ”bara” ska hinna hela tiden, barn, studier, mat, tåg etc.. Nu fattar jag varför;) lika bra o lägga i en extra växel..

  1. Ja, det är bara att kämpa på! Igår skrev jag så fingertopparna ömmade, postade en massa brev och jag vet inte allt jag fick gjort! Allt för att vara steget före Merkurius retrograden.

 11. Kära Margareta, mycket intressanta tider… Känns som jag hållts på sträckbänken en låång tid, men nu börjar se ljuset. Har inte varit deppig eller så, bara velat vara sjäv och rå om lilla jag. Nu är det andra bullar, jag känner mig energisk och pepp igen! Tack för all tid, energi och omtanke Du lägger på oss läsare och bloggen. Tycker Du är fantastisk.

  1. 😀
   Vad bra att du gör en ComeBack nu Alex. Det har varit en tuff tid för många. Jag säger inte nu att tiden nödvändigtvis kommer att bli fantastisk för alla människor men.. det som sker nu är en energiväxling. Så hur det än blir så blir det på ett annat sätt – vilket bara det kan vara välkommet. Det är väl bästa tiden på hela året vid medelhavet nu 😀 Jag älskar verkligen hösten – både här och i södra Europa.

  1. <3 Vad underbart att höra att det lättar för er Oxar! Ett tag där höll även jag på att tappa sugen å era vägnar..

 12. Åh så härligt. Känner verkligen att de senaste åren har varit riktigt tunga på alla plan, så himla tråkigt när jag bara är 23 år.
  Ska dock åka på utbyte nu och se världen, så allt nytt kommer jag att ta emot med öppna armar. Ser verkligen framemot att se vart livet tar mig! Längtar efter alla bra saker! 🙂 Hälsningar från en oxe.

  1. Det låter helt underbart Linda! Grattis och Hurra för det. Man ska inte gå runt och deppa när man är ung. Hoppas att resan blir fantastisk.. Hälsningar Astrobloggen

 13. Hej Margareta! Jag läste just fiskarnas horoskop det låter ju spännande, men vad t.ex. är det som ligger i görningen. Jag tycker att sommaren och september så här långt har varit som att trampa vatten, blir det en vändning?

  Hälsningar
  Lotta

  Tack för bra horoskop annars.

  1. Hej Lotta! Det borde börja kännas bättre för dig redan. Vilket datum är du född då? Jupiter är 8° nu så det är bara första delen av tecknet som är påverkat än så länge. Hoppas att du snart får känna av flödet. Hälsningar Astrobloggen

 14. Hejsan, jag har länge nu letat jobb men det går riktigt segt, jag vet vad jag vil men det är som någonting är i vägen för hur jag än försöker så rinner det bara ut i sanden och min energi och motivation börjar ta slut… Kan du se när karriären släpper och börjar lyfta igen? Blir extremt rastlös (tvilling-syndrom-deluxe) är född 960616 kl.02.08.
  Mvh
  Carro

 15. Hej! Vilket intressant horoskop! Jag har solen i vågen och ascendenten och månen båda i tvillingarna. Merkurius är min styrande planet. Hur ska jag tolka horoskopet? Vill gärna ha in förändringar i mitt liv men som våg ska jag tydligen ligga lågt ett tag vilket jag inte tycker jag har råd med. Tack på förhand 🙂

  1. Man behöver inte vara helt overksam bara för att Merkurius backar. Det finns massor man kan göra i alla fall. Det värsta som händer är att saker blir lite förvirrat eller försenat. Jag tycker att du ska köra på i alla fall! Lycka till! 😀

 16. Hej, Vill tacka för en bra och intressant blogg. Med sol och måne i skorpionen och asc i lejonet ser jag fram emot lättare tider 🙂

 17. Hej!
  En (eller två 😉 )tvilling med ascendent i fiskarna(18 juni,68) är det bra eller? För att för tvilling ,verkar inte så bra,men det går bra för fiskarna…:)

  1. Hej Adriana!
   Det är inte så att någonting inom astrologi är bara bara eller bara dåligt. Du har massor av rörlig energi i ditt horoskop, vilket gör dig till en kommunikativ, social och generellt skön person 😀 Det är ingenting som säger att det ska gå dåligt för Tvillingarna. Det blir både Jupiter, Neptunus och Saturnus som skickar signaler i ditt liv. Coolt!

 18. Hej!
  Tycker du att jag både ska läsa mitt solhoroskop Oxen och Ascendent Skorpionen varje gång man läser vecko/månadshoroskop? Jag tycker ändå att dessa två liknar varandra speciellt nu till hösten då kärlek verkar stå på agendan 🙂

  1. Ja, du kan läsa bägge – men precis som du skriver – så är de två ju alltid mitt emot varandra så det som händer i det ena tecknet sker också i det andra. 😀

 19. Snart dags för Saturnus!
  Hoppas mer på göra om, förnya, göra bättre än hårda livsläxor! Det har jag haft tillräckligt av dom senaste åren 🙂
  Tack för ett härligt astro!
  Kram skytten

  1. Ja, man kan faktiskt ha det bra trots Saturnus. Jag brukar finna ett tryggt lunk under mina Saturnus perioder. / Hälsningar Margareta

 20. Ja hösten är vacker everywhere! Med asc i Scorpio ser jag fram emot Saturnus skifte på Torsdag, känns som jag ömsat skinn på något känslomässigt sätt. (Det har virvlat in en eldig Vädurman och fått mig att inse sakers natur, och livets gång på ett fint sätt- samtidigt som tvillingman är på intågande. Diplomati är my middle name, så det går säkert bra;-)

  1. Aha.. men lite vädur måste ju pigga upp det hela 😀 Det blir lite action och inte bara snacka och busa som Tvillingarna gillar 😀

 21. Hej! Tack för bra blogg undrar lite om veckans horoskop jag är skorpion och har verkligen fått jobba med mig själv och har utvecklas, däremot går de ju sådär med kärleken träffade en men vi har pausa lite men innebär det nu att det kanske kan bli vi igen tanken på att Saturnus lämnar mitt stjärntecken?

 22. Hej Margareta!
  Spännande med energier som ändras! Jag undrar om saturnus påverkar mig något nu när den går in i Skytten? Eller om den gjorde det när den var i Skorpionen? Hoppas inte! 😉 Är född i Stockholm 64.10.15 kl 07.17. 🙂

 23. Jag kan bli tvungen att skriva på ett jobbkontrakt mitt i Merkurius retrograd. Det kommer nog inte att gå att skjuta upp det längre än till början av oktober. Vad ska jag se upp med? Betyder det dålig karma att skriva kontrakt under retrograden? Jag menar straffar det sig senare? Alla varnar för att skriva kontrakt så det känns olustigt att behöva göra det just då. Jag har verkligen sett fram emot det här jobbet!

  1. Nej! Skriv på! Det värsta som kan hända är väl att det blir fel på själva pappret, missförstånd med villkor och sådant .. men det är ju ingenting farligt. Max dåligt är att folk irrar runt där och inte fattar något.. 😀

  1. Nej, ingenting är borttaget! Det är jag som inte hinner svara och godkänna kommentera i samma rasande takt som kommentarerna kommer in. Jag har ett heltidsjobb på dagarna. 😀

 24. Hejsan, jag har länge nu letat jobb men det går riktigt segt, jag vet vad jag vil men det är som någonting är i vägen för hur jag än försöker så rinner det bara ut i sanden och min energi och motivation börjar ta slut… Kan du se när karriären släpper och börjar lyfta igen? Blir extremt rastlös (tvilling-syndrom-deluxe) är född 960616 kl.02.08.
  Mvh
  Carro

  1. Det borde börja funka nu snart Carro! Nu går ju Jupiter kvadratur till alla dina Tvillingplaneter – det borde ge något om max två månader! Du har Pluto i ditt 10:e hus – det kan vara tufft i och för sig eftersom det berör livsmålet. Den centrala frågan för dig nu kan vara livsmålet. Vad vill du bli, vad vill du uppnå? Det är Plutos meddelande där. Hoppas att det löser sig snart.

 25. Wow… Omvälvande läsning och ja – jag har troligen haft de 2,5 svåraste åren hittills i mitt liv. Det har stundvis varit så tungt att jag undrat om jag skulle resa mig igen så oj vad jag längtar efter lite medvind, livslust och skratt… Jag är född 700727 och har en relation med en man född 680312. Hur ser det ut för oss?

 26. Hej Margaret! Har haft två mörka år i mitt liv. Undrar om du kan se vilken jobb inriktning som kommer att träda i kraft framöver? Jag är född i Stockholm 730220 tid:03:10 vad mer som kommer att hända! Med vänlig hälsning, Therese

  1. Ja, men det är bra mycket bättre energi nu så var inte orolig! Det är framtiden som gäller! Lycka till Margareta

  1. Hej! Du har ju haft Jupiter opposition Sol den här veckan så jag hoppas att du har följt ditt hjärtas röst och att det har blivit bra. Det är fina aspekter i horoskopet nu! Lycka till!

 27. Om han är min drömkille, betyder det att jag är hans drömtjej då 😉
  Ibland vet jag inte om det är han jag vill ha, eller min illusion av honom.
  Fasen, var kär i honom redan som 13-åring haha. Sedan har han alltid funnits i bakhuvudet.
  Så nu när det finns en chans på riktigt,ja…
  Kommer på nu att jag låter helt besatt, fy tusan!
  Kanske han bara ska vara ”drömkillen”.
  Är det min måne i fiskarna som gör mig så här känslomässigt labil :/
  Tack för ditt svar och ja, jag ligger lågt och tar det med ro, utåt 🙂

 28. Hej! Vattumannens horoskop ser ju intressant ut den här veckan :). Kommer jag att slippa Saturnus nu på ett tag? Kommer min chans att få ett nytt jobb att verklighet inom en snar framtid? Jag är född 29/1-61.

  1. Ja, det är så att Saturnus är borta men.. Du har en jätteprocess med Pluto som är mitt emot din måne pågående. Det ser ut som att du är på väg att ändra på massor i ditt liv. Lycka till!

 29. Fisk 740320 kl 16.38.
  Står still och stampar med relationer, jobb…
  Blir det en rolig och innehållsrik höst för mig?
  Trevlig helg!

  1. Jamen det får vi sannerligen hoppas! Du har ju flera kul grejer att se fram emot! Jupiter på din ascendent i Jungfrun är det bästa av dem. Det betyder tur, ny identitet osv.. Jag tror att det kommer hända massor 😀 Jupiter kommer att vara opposition din sol väldigt sent eftersom du är född på gränsen emot Vädur. Det blir först hösten 2016 som den glädjen kommer dit till goda. Men.. det är på väg 😀

 30. Hej, jag som är vattuman (830126) har känt mig ovanligt splittrad och ledsen denna vecka, och märkbart ännu mer sen retrograden, drömmer extra märkligt och intensivt. När kan detta tänkas vända? En del av min splittring rör en man (790330), vad säger astrologin om oss? ( har hängt ihop i 12 år men velar mentalt ibland pga att han mår dåligt i perioder.. känslomässigt o kroppsligt är vi väldigt connectade.
  Tack för en väldigt bra och informativ sida! ♥

  1. Hej Li, Jag tror att den jobbiga tiden – dvs Saturnus – faktiskt har backat ur och att ni har några fina år framför er. Kärleken övervinner allt!

 31. Vad kommer att hända egentligen? Jag är född i fiskens tecken och ser verkligen fram emot ett känslomässigt genombrott.

 32. Hej
  Oj, mitt i prick! Nästan på dagen 2,5 år av prövningar. Känns hoppfullt att det kan vända nu. Men så lästa jag kommentar här om ascendent i skytten och att det då kan fortsätta. Jag har solen i skorpionen (13,27), månen i vattumannen (26,51) och ascendenten i skytten (3,36). Kan vändningen vara på gång?

  1. Aha.. men då är övergången över din Asc väldigt snabb. Saturnus har redan varit över där två ggr sedan dec 2014 så nu går den förbi jättesnabbt. 😀

 33. Tack. Ska bli spännande att se vad som händer i framtiden.
  Har totalt stiltje i kärlek och vill ha förändring på allt!
  Ha en trevlig vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..