Vecka 37 – Veckohoroskop

Astrologiska förutsägelser  för vecka 37 – 7 – 13 september 2015

Vecka 37 veckohoroskop

Väduren

Utvecklingen härifrån och månaden ut är verkligen högintressant för nu står vi inför sanningens moment. Närmast är det trigonen mellan din styrare Mars och högexplosiva Uranus som ser till att ödets kvarnar mal och mullrar. Var lite försiktig i personliga relationer. Saker som du väntat på kommer till ett avgörande – på ont eller på gott. Om du har något som du tycker är viktigt att säga så se till att få det gjort nu. Söndagens nymåne vittnar om att det är stora saker på gång. Om jag vore du Väduren skulle jag rekommendera att du uppdaterar CV:n och Linkedin eller för den egna företagaren – tar stegen som behövs för att få in nya uppdrag.

Oxen

Det är en skakig vecka du har framför dig och det krävs just en Oxes tålamod för att du inte ska låta dig triggas och gå in i konflikter med andra. Ja, med andra ord är Uranus vinkel till Mars inte bara enkel. Men.. om vi vill se det från den positiva sidan så är det i stunder som dessa som du får inspiration till att ta dig an nya yrkesmässiga utmaningar som tar dig vidare i livet. Som vanlig är det bara kärleken och dina känslor som gör livet värt att leva för dig. Söndagens nymåne och solförmörkelse infaller i ditt kreativa femte hus som rör konst, skapande, glädje och sex. Det ser ut som det kan bli en nystart på följande områden i livet.

Tvillingarna

För de allra flesta innebär veckans horoskop en utmaning kantat av risker och oförutsedda händelser. September är förmörkelsetider och det är stora förändringar på gång för alla. Men, du har väldigt bra kort på hand nu Tvillingarna, Jupiter och Solen är i väldigt gynnsam vinkel till dig. Passa på och ta för dig nu när den kosmiska röda mattan är utrullad framför dig. Du är ju zodiakens mest uppfinningsrika tillhör dem som kan ta tillvara den sprakande energin som Uranus/Mars trigonen medför och göra något bra av den. Tuffa Mars ger dig styrkan att och kraften att driva igenom din vilja och sträva emot dina drömmars mål utan att du ändrar dig halvvägs.

 Kräftan

Veckan inleds med att månen rör sig igenom Kräftan och bildar en opposition till Pluto (oj!). Nu är det där berömda korset aktiverat igen. Uranus, Mars och Merkurius är också med i mixen och.. kära Kräftan. Vi har precis kommit in i ”förmörkelsetider” och din september kan bli riktigt påfrestande, men samtidigt utmanande och spännande – i synnerhet om du vågar gå lite utanför din bekvämlighetszon och våga lite mera. Det gäller att vara smidig och öppen för förslag för att det här ska gå bra. Ja, tilläggas bör är att jag tror att det är i den yrkesmässiga sfären som allt kommer att ske. Se att nöden är uppfinningarnas moder och att du under tider som dessa utvecklas och att det som sker är till det bästa.

Lejonet

Det är en underhållande, rolig och intressant vecka som erbjuder chanser och tillfällen du inte bör missa. Strålkastarna är vända emot dig nu sedan vackra Venus bana vände rätt i söndags 6/9. Nu rätas eventuella känslomässiga frågetecken ut och du kommer att komma till klarhet i kärlekslivet. Det härliga flöde som finns runt dig märks mest i ditt sociala liv och på kärlekens arena där du kommer att vara sedd, uppskattad och populär. Att Mars denna vecka bildar en trigon till Uranus gör dig påhittig och oväntat bra saker kan komma i din väg. Intressantast denna vecka är absolut nymånen och den medföljande solförmörkelsen som infaller precis samtidigt.

 Jungfrun

Solen och Jupiter befinner sig båda i ditt tecken och du är den naturliga medelpunkten i alla sammanhang nu. Du har medvind i dina segel och självklart kliar det in fingrarna på dig att sätta igång det förändringsarbete som du vet måste komma. Det är självförverkligandet som lockar förstås och visst, Jungfrun, kommer det att komma. Men, om du vill ta ett råd ifrån en astrolog så gör du klokt i att chilla lite nu och se vad som händer. Vi har skakig energi hela veckan som gör det olämpligt och onödigt riskfyllt att fatta beslut. Söndagens Nymåne i Jungfrun har en dramatisk solförmörkelse i släptåg. Den 28/9 har vi den ytterligare en förmörkelse att invänta. Räkna med att du kommer att veta exakt vad som är rätt beslut att ta vid månadsskiftet – men helst inte före det.

Vågen

Det är en skakig vecka när du gör klokt i att hålla en lite lägre profil och utöva din medfödda förmåga för diplomati. Mars/Uranus trigonen i veckkan är tuff.. Vi kommer att få se att samarbeten strandar och att människor runt dig hamnar i luven på varandra. Du behöver inte vara delaktig i det där om du inte vill. Låt det som sker hända, flyta ovanpå och må så bra som det går. Vi befinner oss i ”förmörkelsetider” och ingenting är riktigt säkert då på arbetsmarknaden. Det kommer att ske förändringar både politiskt, ekonomisk och inom företagen. Den enes död är den andres bröd brukar man ju säga och under den här månaden kommer fler intressanta jobb och erbjudanden upp i näringslivet. Du är ju den självklara kandidaten. Fila lite på ditt CV och fundera lite över vad du ska säga när du blir tillfrågad.

Skorpionen

Det är en spännande vecka, och även om vi zoomar ut lite och tar det hela i ett större perspektiv, en intressant september. Vi befinner oss i ”förmörkelsetider” vi har en solförmörkelse att vänta på söndag och en total månförmörkelse den 28/9. Detta är förebud om stora omvälvningar. Du vill mer och du vill ha förändring och kan faktiskt få genombrott och hjälp att genomföra dina idéer. Du blir positivt uppmärksammad om du visar framfötterna yrkesmässigt nu. Inte ens den mes tillbakadragna lilla Skorpion kommer att ha en ursäkt för att inte ta sig ur skalet och komma ut och ta för sig av läckerheterna på livets smörgåsbord.

Skytten

Din vecka ser allt annat än lugn ut. Jepp, du är på banan igen – zodiakens eviga flirtis.. Din lekfulla sida gör dig påmind och du kan uppleva att människor är attraktivare mer inbjudande än de har varit på länge. Stekheta Mars & Uranus vibbar triggar din vilda sida och du lockas ut på arenan. Du är sugen på att pröva dina vingar och det är mycket möjligt att du kommer att antingen får ett erbjudande, kanske bli head huntad eller själv snubblar över ett spännande jobb. Härliga Jupiters expansiva, nydanande tänkande mixar fint in här och genererar massor av positiv energi. Yrkesmässigt händer allt vilket förstås gör att stora krav kan ställas på dig och du måste ligga i som en igel för att få det att funka på din nuvarande arbetsplats.

Stenbocken

Veckan kommer att erbjuda en del utmaningar. Vi har precis kommit in i ”förmörkelsetider” och din september måste skötas med varsam hand om allt ska avlöpa som förväntat. På måndag färdas månen mitt emot Pluto och följaktligen så aktiveras även Uranus igen. Phu.. Ja, Uranus är ju på tapeten ändå den här veckan genom trigonen till Mars. Det är troligt att det är en skakig tid med snabba förändringar och förtret. Den lilla bitchen inom dig kan bli mer närvarande än du önskar och kanske brister humöret. Ilska och frustation kanske kommer upp till ytan. Det blir kul för oss andra att se att även du har sprickor i din perfekta fasad – men kanske inte lika kul för dig om du råkar i luven på någon.

Vattumannen

Det är stora förändringar på gång inom dig Vattenbärare. Det är tydligt att du lärt dig prioritera Nr 1, dig själv och lyckats få ihop livspusslet! Denna höst kommer du inte sitta på kontoret och jobba till sent in på kvällarna utan strävar efter balans på de olika delarna som livet innehåller. Mars & Venusmötet har förhoppningsvis haft en stor effekt på dig och du har funnit ditt hjärtas röst. Bra! Då är det dags att implementera detta i verkligheten.. Dina känslor och ditt privata liv kommer att ta större plats än det brukar. Det är nödvändigt att tala ur hjärtat och verkligen vara tydlig med vad du vill och vad du känner. Det kommer att tas emot med glädje av din partner.

Fiskarna

Genom Solens och Jupiters opposition till allt som är du tillhör du de personer som utvecklas allra mest nu. Helgens nymåne har en solförmörkelse i släptåg vilket gör skeendena spännande och inte helt odramatiska. Du kommer inte kunna simma runt där, lura i vassen och vara undanglidande längre. Det gäller att bekänna färg, Fiskarna.. Den heta, spända och stundom irriterande vinkel som Uranus/Mars trigonen medför till veckan är explosiv men energin kan med fördel användas positivt. Låt detta vara tillfället när du slår näven i bordet eller greppar ett nytt tag om yrkeslivet/kärlekslivet eller vad det nu kan vara som du går och grunnar på. Nymånen som infaller 13/9 utgör början på ett nytt kapitel i ditt liv.

 1. Påfrestande, utmanande och spännande låter som mitt liv. Lite mer utmaning av det rätta slaget är välkommet…..för det är ju oerhört spännande 🙂 kram

 2. Haha…..vet du vad Margareta, det ligger inte ute till försäljning längre…..haha…vi får se vad som händer nästa år. Nu vill jag att det ska gå bra arbetsmässigt, jag vill ju så mycket. Nu håller jag ist på att renovera det som inte blivit gjort tidigare. Nu vill jag ha FLYYYT….haha 🙂

 3. Oj, spännande!
  Kanske det börjar arta sig till det bättre i kärlekslivet framöver 🙂 Skorpionen jag har haft mina ögon på hörde plötslig av sig och ville ses. Svårt att läsa av honom, men spännande och attraktionen är löjligt stark mellan oss! Vad tror du om kombinationen lejon och skorpion? 🙂 Tack för en toppenblogg.

  1. De två tecknen brukar inte räknas till de smidigaste relationerna men dras till varandra som 17. Det är stekheta känslor emellan så jag tycker att du ska välkomna honom i ditt liv. 😀

 4. Haha, det ante mig 🙂 Efter många år med en oxe,känns det som att leka med elden.
  Men samtidigt precis det jag behöver, jag välkomnar dynamiken,spänningen och förvirringen! Det kommer nog kännas att man lever iaf 🙂
  Tack för att du svarade på mitt inlägg, känns grymt! Ha en toppendag 🙂

 5. Kära M! Från att stå med fötterna på jorden, känns det som hela Universum gungar igen. Jag som vågkvinna brukar känna mig i Sep ”jajamänsan friska tag’ men sedan någon vecka känner jag mig mest introvert, tyst, som en en betraktare till livets skådespeleri. Tycker inte att Universums energier känns vidare snälla, nu förstår jag lite mera. Får helt enkelt stå pall, inte grubbla för mycket, och se positivt på framtiden… (Min kära Eyal hälsar på den 21 Sep- hjälp hur ska detta sluta?!) Kram

  1. Hej Alex,
   Vad mysigt att du skriver här igen 😀 Jag har saknat dina inlägg. Ja.. visst har det varit mycket detta 2015? Underbart att älsklingen kommer i alla fall 😀 Jag tror att det lättar snart i alla fall.
   Varma hälsningar
   Margareta

 6. välkommnar verkligen om kärleken är på väg in i mitt liv nu <3
  o ett avslut på det jobbiga som hänt o ett nytt spirande avsnitt i mitt liv 🙂

 7. Arbetslös sedan i juni, börjar känna press och stress från flera håll nu…. Har fått höra att jag ska ha is i magen även från andra men nästa månadsskifte känns långt bort just nu… Vill att saker ska lösa sig idag! 🙂

  1. Hej Jungfrun! Jag tror faktiskt att du inte behöver vara orolig. Jupiter kommer att ge effekt snart ska du se och då får du en chans.. Lycka till 😀

  1. Oj! Vilket datum är du född då? Jupiter är 8° nu så det är bara första delen av tecknet som är påverkat än så länge. Hoppas att du snart får känna av flödet. Hälsningar Astrobloggen

 8. Yes jag har skrivit några ggr via mobilen, då får jag sluta upp med det, ser så torrt ut 🙂 Jo, jag kommer med all sannolikhet få en fiskbebis. Intressant att jag bara fått stjärntecken som jag sätt som utmaningar, inga av de jag tänkt mig alls, haha. Och det lär ju bli en del utmaningar när Saturnus är i skytten 🙂 Älskar bloggen!! Stor kram om dig Maggan

  1. GRATTIS! Det är ta mig 17 helt fantastiskt! Hurra! En sådan lycka Nattis.. Jag kan knappast fatta att du är vuxen med man, massor av barn och allt! Wow..
   Största kramen till dig och bebbarna..

 9. Jag är född i kräftan & har träffat en mani tvillingarna som jag nu har ställt vissa utlimatom till. Jag är lite ledsen & låg då jag inte tror det blir något mellan oss längre. Kan du se hur mitt liv kommer se ut? Blir galen. Med vänlig hälsning stina

  1. Hej Stina, du har inte berättat när du fyller år så nu pratar jag väldigt generellt här. Men.. Kräfta och Tvillingarna är vanligen en riktigt dålig match. Ja, naturligtvis finns där undantag – men Tvillingarna söker omväxling och Kräftan trygghet och bekräftelse. Det är sällan dessa två tecken är med på samma resa. Ja, jag menar att syftet med relationen är helt olika.
   Det är så jag tror att det är, men jag kan i och för sig ha fel. Det finns en stor reservation förstås i texten här eftersom jag inte sett era horoskop tillsammans. Hälsningar
   Astrobloggen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..