Vecka 36 – Veckans horoskop

452622709
Måndag 31/8 – söndag 6/9

 Väduren

Månen rör sig igenom Väduren under måndag och tisdag och gör dig påmind om dina mål. Du vet vad du vill och framgången ligger inte långt borta. Natten till tisdag möts din styrare Mars med underbara Venus.. Oh – klassiskt räknas detta till ett magiskt tillfälle en kärlekens natt, när åtrå och passion är sådant som finns med i bilden. Det händer så sällan att dessa två planeter – zodiakens kärlekspar möts men just under detta extrema år händer det flera gånger. Eh.. Vi får hoppas på det bästa 😀 eller vad säger ni? Det mista vi kan förvänta oss är en superfin vecka med härlig energi i luften.

Oxen

Solen bränner på nu igenom ditt heta femte hus, där romantiken, passionen och ditt kreativa uttryck bor.. 5:e huset är också scenen så kliv ut där och visa vem du är, vad du har och vad du kan. Det kan vara bra att folk fattar vem som äger och var skåpet ska stå. Din styrare Venus kommer att mötas med sin älskade Mars natten till tisdag vilket räknas till det mest romantiska tillfället. (Det sker vart annat år men i år 2015 händer det flera gånger!) Den bästa nyheten? Du kommer att ha massor av kul under september och din livsglädje är på topp.

Tvillingarna

Det är en galen vecka Tvillingarna när du kan behöva fundera både en och två gånger över vilket som är det rätta steget att ta. Det är minst sagt blandade bud – å ena sidan skapar Mars och Venus möte på tisdag skapar en härlig, glad stämning. Men solens position i 4:e indikerar att fokus vänds emot ditt boende och dina nära och kära. Samtidigt är Neptunus mitt emot allt och spelar spratt med dina känslor. Jupiter lockar dig att vilja utvecklas och vilja mer… Vad du gör, låt dig inte bli offer för ditt eget dåliga samvete eller känna dig skyldig till saker som faktiskt inte tillhör dig.

 Kräftan

Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket – kom upp direkt när jag såg ditt horoskop. Det ser ut som jobb och/eller privata omständigheter kan vara för mycket att hantera. Var rädd om dig och ta helst inte på dig mer än du måste. Solen i ditt drömska 12:e gör att det inte är den lättaste tiden för dig, särskilt som förvirrande Neptunus har ett finger med i spelet. Samtidigt.. är det ju massor som händer runt dig och mycket som står på spel. Det går ju inte bara att slå sig till ro och invänta bättre tider bara för att planeterna visar att det skulle vara det bästa.

Lejonet

Mars och Venus möte på tisdag dominerar veckan och det härliga flödet drar till dig alla möjliga kul fördelar. Det minsta du kan förvänta dig är att livet är stimulerande och lätt att leva nu. Om det är din personliga charm eller kärleksgudinnans energi som gör det är svårt att säga men – njut! Kärlekslivet får ett uppsving och på söndag vänder Venus bana direkt och då går kärleken om möjligt ännu bättre! Passa på att utnyttja chanserna som erbjuds! Positiva affirmationer fungerar, glöm inte! Tänk långsiktigt och ha ögonen fästa på din gyllene framtid.

 Jungfrun

Solens opposition till Neptunus gör att små, subtila men ack så betydelsefulla förändringar äger rum i ditt personliga liv nu, vilket är underbart och befriande. Du utvecklas sakta men säkert framåt emot målet är att bli oberoende och fri. Jupiters närvaro gör dig sedd och efterfrågad så passa på att smida medan järnet är varmt. Säg vad det är du vill ha av din partner nu när du har turen på din sida och dina önskningar kan bli uppfyllda. Bra är också att få saker på plats i hemmet, göra upp rutiner så att det skapas utrymme för spontanitet och frihet. Lek!

Vågen

Stimulerande Merkurius position i ditt tecken får fart på din utveckling och massor av nya friska tankar dyker upp. Resor, utbildning och kommunikation lockar. Kanske står du i begrepp att börja på en kurs för att öka dina kunskaper och bättra på ditt CV? Om du inte har hunnit fatta det beslutet ännu kanske det är precis det du ska göra? Din styrande planet Venus möts med Mars på tisdag vilket utlovar ett härligt flöde i kärlekslivet vilket alltid piggar upp, men dessutom kan detta ge dig självförtroendet du behöver för att våga söka högre tjänster och ta ett kliv upp.

Skorpionen

Det här är verkligen en spännande och utmanande vecka när det skulle kunna gå precis hur som helst med allting! Vinna eller försvinna, älskar – älskar inte? Det är inte utan att du kan gå i lite knepiga tankegångar och fundera över vad som är meningsfullt. Den gäckande känsla som Solen/Neptunusmötet ger är förvirrande. Det är som att sanningen är där för ett ögonblick för att sedan glida undan. Hm.. Dessutom har vi ett ovanligt möte mellan Venus och Mars som gör att kärleken flödar. Venus som har backat vänder rätt på söndag och det bör vara där någon gång som det lossnar och du får klara besked.

Skytten

Solen, Jupiter och Neptunus skapar knepiga vinklar i ditt horoskop och hypade energin från helgens fullmåne dröjer sig kvar en bit in i veckan. Du kan känna dig både märkligt velig ena stunden och starkt motiverad i nästa. Det blir lite som att bromsa och gasa samtidigt. Väldigt mixad energi alltså, så med andra ord bör du inte förvänta dig att det kommer att ske stora ting på yrkesfronten heller nu. Kärlek, mingel och flirt är däremot områden där du kan briljera nu. Mars och Venus möten är berömda för att skänka passion och hetta. Vem vet vad som kan hända i ditt liv nu? Stark utveckling garanteras dock under denna höst.

Stenbocken

Solen befinner sig i ditt ambitiösa, nyfikna 9:e hus och du vill verkligen göra skillnad och komma någon vart. Försök att ha tålamod Stenis för Neptunus närvaro utlovar dessvärre inga snabba lösningar alls. Praktisk som du är kan använda tiden till förberedelser och planer inför framtiden. Det känns som att du går och ruvar på något som snart ska bli verklighet. Merkurius närvaro i Vågens tecken vilket ökar kommunikationsflödet runt dig och där någonstans, nästa vecka kanske, kan det vara utmärkt att göra ditt drag. Kom med förslag, gör ditt drag.

Vattumannen

Solen i ditt 8:e hus gör att du kan behöva uppsöka en lugn oas för att få frid i din själ och tid att tänka efter. Det kan har varit lite mycket runt dig en tid, kära Vattenbärare! Helgens fullmåne var ingen lek många av er har helt enkelt haft för mycket att stå i. Ge dig själv lite vardagslyx, gärna avkoppling i form av massage eller liknande för att ladda batterierna. Mars och Venus härliga möte på tisdag ger dig en positiv gnista och livslusten tillbaka. Bra! Du behöver möta september med lite glamour och glädje. En fling utvecklas och får ny fart när Venus bana vänder rätt på söndag.

Fiskarna

Under veckan kommer befinner sig Solen i ditt sjunde hus och dessutom opposition till din Neptunus.. Hm, intressant. Är du riktigt säker på att du är på rätt spår i livet nu? Ganska mycket indikerar att du vandrar i minnenas allé. Kan det vara så att du går och funderar över någon gammal relation? Dags att släppa taget och simma vidare, Fiskarna. Aha, det hade du gjort men inte lyckats hitta någon som tänder din flamma ännu? Jupiters närvaro garanterar att det är bra grejer på gång nu – tro det, visualisera det och snart är din dröm verklighet. Den här processen är också ytterst utvecklande för den som har andliga mål.

 

 1. Jag känner att det ligger och pyser under locket…min favoritårstid är kommen och det får mer än gärna hetta till med romantiken, Tack Margareta för dina härliga horoskop.

 2. Horoskopet var extra träffande denna gång!! Jag läser både Tvillingarna och Jungfrun eftersom jag har ascendenten och Månen i Jungfrun, och jag känner alltid igen mig mer i Jungfrun. Tack!

 3. Är en kvinnlig fisk och dejtar en manlig fisk.. han är så svår..dessutom en fiskur. Vet ej hur jag ska hantera denna man. Trodde han skulle vara lika romantisk och ”gullig” som jag är men han verkar mest oromantisk. Fiskar +fiskar kanske inte är nån bra kombo?

  1. Nja, det kan bli lite passivt med två fiskar. Det måste ju vara någon som är ”på”. Kan tänka mig att ni båda väntar på att den andra ska göra sitt move. Vad tror du? Tror nog att han är en bra person i alla fall. Prova lite till innan du ger upp. 😀

  1. Hej Marina,
   Nej – det sjunde huset visar hur vi förhåller oss till andra i nära relationer, kärleksrelationer eller vänskap och Öppna Fiender 😮

 4. Alltså, Solen ska belysa mina relationer i sjunde hus( Fisk). Och genom opposition till Neptunus kan det utveckla andliga förmogor, eller? Svara inte Neptunus för större grupp händelser?

  1. Ja, det är en andlig vibb på det hela 😀 men.. det involverar samtidigt andra människor. Du kanske får en gudomlig upplevelse med en annan person? Vem vet 🙂

 5. Eftersom kärlekslivet har varit rena katastrofen på sista tiden hoppas jag på att Venus ska ge lite uppsving och förståelse över det hela!
  Blir galen på en skorpion som jag är fruktansvärt attraherad av,gah…:)
  Tackar för en toppenblogg!

  1. Jag tror att det lättar nu när Venus vände rätt – Ja, det gjorde ju planeten igår. Man blir galen på Skorpionerna – det har jag också märkt.
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 6. Hej igen, klistar in ditt svar på min fråga i Nymåne-tråden här också – lite lättare att hitta sen kanske! Har en liten undran till …:-)

  Du svarade:
  Jag har gjort lite synastry på er två och trots att ni är olika – Kräfta och Vädur så har jag positiva nyheter.
  Du har ascendenten i Lejonet och hans Jupiter och Venus ligger där + att hans Måne är i Vattumannen. Din Mars ligger ju i Vattumannen så detta sammantaget gör att det finns superbra kärleksvibbar mellan er två. Han har ju dessutom mars och venus på sin natala venus nu så gör ett move NU! Kram M

  Och jag svarade/undrade:
  Stort tack Margareta :-)! Har printat ut och måste läsa på lite om vad detta kan betyda …. och sen får jag nog läsa på hur man gör en MOVE också ;-)?!
  Förstår inte riktigt ”mars och venus på sin natala Venus” – vad menas med det?
  Kram Maria

 7. Är en kvinnlig fisk som dejtar en tvilling man i nästa 1år.
  Han är så passiv och bekväm i sig själv. Har försökt med allt. Det går ibland men inte ofta.
  Jag går omkring och tänker att göra slut men jag älskar honom.
  Jag vet inte ska jag lyssna på hjärtat eller hjärna.
  Tack för underbar blogg.
  Mvh
  Rim

  1. Bästa Rim, Du ska lyssna på din hjärna. Killar är som dom är, det går inte att förbättra dom. Många har försökt – ingen har lyckats. Kram från Astrobloggen

 8. Hej Margareta o jättetack för dina analys som hamna som kommentar nr 192 under Nymånen …:-) Undrar dock vad du menar med ”han har ju dessutom mars och venus på sin natala venus nu så gör ett move NU!” Förstår inte det riktigt och sen måste jag nog läsa på hur man gör en MOVE också …;-)
  Annars en väldigt tuff vecka här – har nytt jobb sedan 3 veckor och rörigare kan det inte bli, ingen support alls och en chef som kan mindre än jag?! Är på vippen att säga upp mig (då har jag bara 1 månads uppsägningstid).
  Men alltid lika roligt att läsa dina veckorapporter, kram fr Maria

  1. Hej Maria, Vad jag menade var att under veckan nu har vi ju haft Mars & Venus som har färdats sida vid sida .. Det får generellt folk i en bra stämning. De två befann sig i linje med Drömprinsens Venus vilket borde göra honom öppen för kärlek.
   Hur man närmar sig en man? Jag har verkligen ingen aning om det 😮 Det kanske finns någon erfaren person i din närhet som kan komma med tips 😀
   Lycka till med jobbet!
   Med vänlig hälsning
   Margareta

 9. och ursäkta nu var min förra kommentar från 3/9 plötsligt där igen …. syntes inte nu så därför jag skrev en ny! Inte meningen att spamma!

 10. Tyckte vädurens horoskop lät helt otroligt bra! Såg verkligen fram emot veckan! Men någon annat tyckte tydligen att jag inte alls skulle ha så kul utan jag skulle få vattenplaning och volta med bilen istället… Hur sjutton skall man hitta kärleken och drömprinsen nu då?!

  1. Ja, fy vad taskigt! Det låter helt fruktansvärt med vattenplaning.. 😮 Blev du illa skadade? Tror du inte att du kan möta prinsen ändå?
   Med hälsning
   Margareta

  1. Vad konstigt! Jag ser ofta att folk säger att kommentarerna försvinner och jag fattar inte varför. Jag måste fråga DV om det där Sanna.. 😮

  1. Ja, Mars i mannens horoskop visar hans drive, hans vilja, sexualitet mm. Det är intressant info. Jag får kolla var jag hade hans data någonstans. Nu har jag glömt hans horoskop nämligen. Vet ju att det finns när nere bland kommentarerna någon stans 😀

 11. Har kollat lite på det här med kommentarerna som inte syns…..
  Det jag skrivit via min mobil syns inte här nu när jag är inloggad via datorn – samma blogg och samma sida?
  Sedan verkar det som om det jag skriver via mobilen ”huggs av” mer än det som skrivs via datorn.
  Vänliga hälsningar

  1. Aha.. det är märkligt! Jag ska på en kursdag här snart som handlar just om WordPress. Hoppas att jag kan få klarhet i det detta mysterium då. 😀

 12. Upprepar samma här som jag gjort via mobilen, så får vi se vad som händer ….

  Tack för ditt klargörande 4/9 ovan Margareta:-)!
  En liten undran till, var kan den här kräftmannen ha sin Mars …. läst att det är bra att veta 🙂 Kram!

  1. Jag tror att allt är förutbestämt och precis som du säger.. Det var inte din tid att gå över ännu. Däremot ville ödet att du skulle chockas och ruskas om 😮
   Man kan undra varför det skulle behöva hända?
   Hoppas att du kan ta dig förbi detta och må bättre!
   Ljus och kärlek till dig/M

 13. Jag tycker att man ska fundera över sin tillvaro om man lägger tid på att fundera över detta.

  Det är extra rolig läsning att titta på dessa kommentarer nu när PK-barometern slagit över så att alla ”måste” fokusera på ”flyktingkatastrofen”…

  1. Ja, det är ett jätteintressant fenomen. Flyktingströmmen har pågått i en massa år utan att något har brytt sig. Från en dag till den andra så vände hela debatten.
   Det känns som att media styr vår åsikter helt och hållet. Media kan bestämmer när, vad och hur vi, folket, ska tycka. 😮

  1. Okay Maria! Han har sin mars i Jungfruns tecken. Det innebär att han inte kommer att vara pushig eller ens särskilt framåt inledningsvis.
   I kärlek är han trogen, effektiv, duglig, ärlig och metodisk. Han är fantastisk om du gillar någon som är effektiv, pålitlig, renlig och undergiven.
   Uppmärksam och hänsynsfull också. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..