Vecka 35 – Veckans horoskop

24 augusti, 2015 42 kommentarer
Veckans Horoskop

Vecka 35
Astrologiska förutsägelser för tiden mellan den 24 – 30 augusti 2015

Väduren

Det är verkligen en härlig tid du har framför dig nu med en helt annan energi än vi har haft på senaste tiden. Veckan domineras av Solens möte med Jupiter som garanterar ett högt tempo, glädje, möten som påverkar och har betydelse för dig, medvetandehöjning och generell tur. Vi har dessutom en tilltagande måne nu vars energi byggs successivt upp fram till dess månen blir full på lördag och dina känslor flödar över. Solen har nu bytt tecken och trätt in i Jungfruns sfär och den positionen indikerar det är mer än dags att komma igång med träning och dagliga rutiner.

Oxen

Det är en underbar vecka du har framför dig kära Oxe och du kan förvänta dig positiva blickar och flirt. Som vanligt är det bara kärlek och känslor som gäller för dig. Om du har lust kan den här positiva energin ta dig precis hur långt du vill. Du tål att visas upp så ta för dig. Scenen är din!Helgens energiskifte var till din fördel för nu är det jordens element som råder och du kommer till din rätt. Solen och Jupiter möts på onsdag i ditt heta 5:e hus för förlustelser och glädje. Eftersom det här är en anständig blogg så sätter jag punkt här och utvecklar inte ämnet vidare. Det femte huset handlar också om kreativitet och skapande. Ni som arbetar med inom det konstnärliga gebitet finner inspiration.

Tvillingarna

Åh, vilka rikedomar av positiv energi som den här veckan medför Tvillingarna! Det är liksom det ena efter det andra som faller på plats för dig. Passa på att håll dig framme karriärmässigt nu med jobbsökeri och annat. Du har turen på din sida. Vi har en juste dag på onsdag när stämningen är hög och de allra flesta är på ett strålande humör. Lyckans planet Jupiter möts med Solen :D. På torsdag smyger din styrande planet Merkurius in i Vågen – coolt med lite rörelse. Top-notch fullmånen infaller i Fiskarnas tecken, tillsammans med Neptunus och Jupiter. Visualisera dina drömmar och de må bli uppfyllda!

Kräftan

Se till att ha mobilen laddad. Solen skiftade tecken i helgen och gled fint in vid sidan av Jupiter i ditt kommunikativa 3:e hus vilket gör att nära syskon, grannar och nära vänner vill höra allt om vad som händer i ditt liv. Det är en härlig vecka som ligger framför dig och även om det inte kommer leda till något annat är en riktigt bra energi i samspelet mellan dig och andra så kommer den att vara supertrevlig. Den tilltagande månen växer sig stor och på lördag är det dags för en fullmåne i ditt nyfikna 9:e hus. Resor, internationella kontakter eller andra stimulerande möten väntas. Fullmånen är underbar och du kommer väldigt när din innersta önskan som Jupiter och Neptunus är inblandade denna gång.

Lejonet

Du är balanserad, fokuserad och målmedvetet får du massor gjort på kort tid Snabbt och elegant kan du avancera/ bättra på ditt rykte och få folk att tycka att vara en riktig klippa på jobbet. Onsdagens Juptier/Solkonjuntion landar underbart och generöst i ditt andra hus som rör personliga tillgångar och pengar. Det är ett gyllene tillfälle för att fixa till din ekonomi om det är något som du kan göra annorlunda och förbättra där. Att begära löneförhöjning, få in ett fett kontrakt eller liknande. Helgen går i kärlekens tecken och fullmånen faller förföriskt nog i ditt heta 8:e hus.

Jungfrun

För den sociala, utåtriktade Jungfrun är den här veckan optimal! Solen har precis trätt in i ditt tecken och kommer på onsdag att passera över Jupiter vilket gör att allt underbart kan hända den som är öppen för nya influenser. Lördagens fullmåne infaller i ditt sjunde relationshus. Singeln bör ge sig ut och mingla om kvällarna för ett möte men en person som kan få komma nära ditt hjärta är inom räckhåll. Fundera över hur du vill att din perfekta version av livet ska se ut. Det är du som väljer nu.

Vågen

Ditt andliga12:e hus lyses upp den här veckan först av Jupiter/Sol mötet på onsdag och sedan åter igen av fullmånen på lördag. Det är en tydlig energimässig vändpunkt vi kommer till nu och det finns saker som du måste lämna bakom dig och helt nya andra saker som kommer till. Universum puffar dig i ryggen och vill dra dig med, upp och iväg på nya äventyr! Merkurius träder in i Vågen på torsdag och hjälper dig i dina processer. För vissa av er kan det vara lite tufft att säga släppa taget, men.. Visualisera istället framtiden och all den nya, ljusa energin.

Skorpionen

Såvida du inte har din ascendent eller någon personlig planet som triggas fördelaktigt så är det så att den här veckan är lite väl seg för din smak. Det händer ingenting, det händer ingenting… Mars närvaro gör dig lite hetsig och man skulle till och med kunna misstänka att det finns lite underliggande groll som irriterar under ytan. Det kan vara dags att syna dina relationer i sömmarna. Onsdagens Sol/Juptiermöte lättar dock upp stämningen och du börjar längta efter lite välbehövlig omväxling. Se till att du tillbringar helgen med din hjärtevän för fullmånen för med sig en väldig massa känslor och du behöver dela dem. Njut!

Skytten

Oj, vad mycket spännande energi som är runt dig nu när din styrare Jupiter enas med solen. Din produktiva hjärna har gått på högvarv ett tag och du kan ha varit osäker över vilket som är det rätta steget att ta i såväl känslolivet som arbetet. Det är mycket som kommer att lösa sig för dig under veckan och turen är med dig. Den superhäftiga fullmåne som äger rum till helgen är väldigt speciell eftersom Neptunus och Jupiter är med vid sidan av solen och månen. Detta ger andliga kvalitéer till det hela och du kan få genombrott eller andlig guidening.

Stenbocken

Solens nya position i Jungfrun och ditt 9:onde är utmärkt och du ska se att saker kommer att falla väl ut nu. Din vetgirighet och förmåga att dra till dig information, kontakter med rätt personer boostas. Jupiters möte med Solen dominerar händelseförloppet och för en tid känna livet helt och hållet perfekt. Lev i nuet och njut! Tagga ner kraven som du alltid ställer på dig själv och njut av att vara tjejen som alla vill ha. Om du känner att måste visa dig på styva linan så är september en superbra tid för att söka jobb eller göra personliga presentationer.

Vattumannen

Härliga Venus och heta Mars är fortfarande mitt emot dig och skapar gynnsam spänning. Det som började med en stilla flirt på kul kan fördjupas till något väldigt mycket hetare nu när Solen tränger in i dina hemligheters kammare – ditt 8:e hus och kanske kommer din inre ”femme fatale” vakna och till liv? Helgen kan erbjuda tillfällen till flärd, flirt och sinnliga njutningar i fullmånens sken. Åttonde huset indikerar även andras pengar (oftast bankens), delade resurser och kanske även samarbete. Det är gynnsamt att skaka hand och göra överenskommelser nu.

Fiskarna

Man skulle kunna påstå att det blir bättre och bättre dag för dag för dig den här veckan. Solen har nu hunnit gå in i Jungfrun och skapa högspänning i ditt 7:e hus (relationer och kärlek) och du kan förvänta dig att det blir en händelserik helg. Du har lätt att bli sedd, uppmärksammad och kärleken flödar. Sol/Jupiter mötet på onsdag gör detta till en bekymmersfri och härlig tid. Lördagens fullmåne infaller i Fiskarna och påverkar dig mer än andra. Se det som ditt personliga nyår och som en kickstart på hösten. Satsa allt – satsa kallt. Du får vad du vill ha.