Vecka 33 – Veckohoroskop

When_the_heart_is_young,_by_John_William_Godward (1)
Måndag 10 – söndag 16 augusti

Väduren

Det händer så mycket astrologiskt i dessa dagar Väduren och allt som sker är till fördel för dig. Det är eldens energi som råder nu och du kommer till din rätt, trivs och kan breda ut dig. Att din styrare Mars skiftade över till eldiga Lejonet igår var pusselbiten som fattades. (Nu kan vi kasta de fuktiga näsdukarna som tiden med mars i Kräftan förde med sig). På fredag har vi en härlig nymåne i Lejonet, Solen, Månen och Venus på samma plats – dessutom i trigon med Uranus i Väduren! Hurra! Nymånen betyder Nystart – så nu återtar du rodret i ditt liv och hittar tillbaka till kraften och livslusten och får fart på dig själv, dina känslor och kan rulla igång med dina många projekt. Det luktar självförverkligande.

Oxen

Ah, det är en härlig vecka du har framför dig nu. Mars nya position i Lejonet skapar friktion vilket kan göra att det kan knaka i fogarna i relationerna framöver. Om du tillhör dem tyckt att saker och ting suttit fast eller gått långsamt så ska du se att Mars råder bot på det! Full rulle härifrån och framåt är vad som gäller. Fredagens nymåne är speciell på många sätt och kommer att få hjärta att klappa lite snabbare. Din styrare Venus är i högsta grad inblandad och skänker minst två heta dagar. Kärleken är stor och här kan det hända massor – Uranus inblandning i det hela visar att det kan finnas överraskande moment.

 Tvillingarna

Se fram emot en högproduktiv vecka när ALLT kan lossna. Det är framförallt i yrkesrelaterade frågor och sådant som affärer och pengar där du kan göra oväntat bra ifrån dig. Kanske får du ut mer än väntat vid en försäljning eller får andra bra resultat.  Naturligtvis kommer folk inte att springa efter dig för att få ösa pengar över dig men det här är ett riktigt bra tillfälle att diskutera betalning för ett jobb eller en löneökning, lämna anbud, offerter och liknade. På tisdag träder Jupiter in i Jungfruns tecken vilket banar väg för all former av utveckling. Super! Merkurius garanterar roliga sociala händelser och romantik. Se till att njuta av livet och människorna runt dig. Det är en väldigt bra tid att göra upp planer inför hösten.

 Kräftan

En sådan lättnad för fredsälskande dig Kräftan, att Mars äntligen har lämnat ditt tecken! Det kan ha varit lite väl mycket av stress, frustration och i många fall även irritation som riktats emot dig. Phu! Nu vankas det dock nya tidevarv och Jupiters nya position öppnar vägen för nya kontakter, kommunikation och resor. Det är helt enkelt en energimässig kovändning som äger rum nu och väldigt glada och positiva tongångar som gäller. Fredagens nymåne har magiskt innehåll och skapar chanser och utveckling för dig särskilt vad gäller karriär och ekonomi. Passa på att hålla dig framme med håven nu när det regnar manna från himlen.

Lejonet

Efter ett år lämnar Jupiter ditt tecken på tisdag och in kom istället heta Mars farande! Kaxigt, utmanande och väldigt sexigt. Yrkesmässigt så kan det hända massor nu och krav ställs på att du ska öka takten och leverera. Ja, ja.. det kan ju inte vara sommar för evigt. Du kan vara lite pushig och drivande nu. Fredagens nymåne infaller i ditt tecken (Fyra planeter i ditt tecken då). Som alltid är en nymåne ett löfte om någonting nytt och denna gång finns även underbara Venus med i mixen och det känns i princip säkert att det är kärlekslöften som ges. Njut!

Jungfrun

Merkurius pinnar på nu igenom ditt tecken och skapar mysig stämning och möjligheter till flirt och kommunikation. På tisdag går den stora välgöraren Jupiter in i ditt stjärntecken för att stanna där i tretton månader framöver! Hurra! Detta är de bästa nyheterna på 12 år! (Jupiter återkommer vart 12:e år). Nu är det dags för dig att fundera över hur du vill att livet ska utveckla sig. Det finns större chanser än någonsin att du kommer få precis det du ber om. Kärlek, jobb och pengar? Du kan få allt. Fredagens nymåne infaller i ditt drömska 12:e hus och din intuition kommer att vara knivskarp. Du kan få en hint om framtiden.

 Vågen

Är du redo att ge ditt liv en extrem makeover? Det är ett stort energiskifte på gång och det kosmiska upplägget blir ett helt annat. Livet leker med dig och planeterna utlovar en jätterolig period när du mår  bra, attraherar till dig positiva människor och situationer och kärleken flödar. Fredagens nymåne i Lejonet är underbar och din styrande planet Venus är med i mixen. Singeln kan komma att träffa en speciell person som får ditt hjärta att klappa. Du tycks vara fylld av kosmisk kärlek och vill dela med dig till dem som står dig nära. Håll koll på plånboken för du kan vara lite väl entusiastisk och kanske mer spendersam än vad du har råd till och bör varnas för impulsköp av vackra ting.

 Skorpionen

Glittriga du har fulltecknade dagar, minst lika upptagna kvällar och heta nätter.  Det verkar som att alla vill vara vid din sida nu. Låt dig inspireras av de nya idéer som kommer till dig och var inte rädd att släppa taget om det gamla. Det är megastora förändringar på gång naturligtvis dras du med. Inom en månad kan du att märka att Jupiters nya position i Jungfrun möjliggör förverkligandet av dina idéer. Fyra härligt flirtiga planeter i Leo sänder igångsättande och förförisk energi åt ditt håll. Fredagens nymåne i Lejonet lyser upp ditt tionde hus och din ambitionsnivå är på topp. Det är viktigt för dig att minnas dina rutiner med träning och kost. Lätt att man tappar disciplinen när horoskopet blomstrar.

 Skytten

Din styrare – optimistiska Jupiter går in i Jungfrun på tisdag! Hurra! Det innebär att Mirakelgöraren under 13 månader kommer att befinna sig i kvadratur (stark och bra spänning i det här fallet) till dig. Se detta som en toppengrej som stimulerar din önskan att utforska, uppleva och lära dig nu, kära Skytten. Det jämnar ut oddsen en aning – ja, du har ju Saturnus hängande över dig alldeles om knuten och till hösten kommer de bägge Saturnus och Jupiter att råda. Jobb, vardag och rutiner brukar inte vara din grej riktigt men nu ser det ut som du faktiskt får ihop livspusslet och hittar din roll och utvecklas jättemycket. Att Mars går in i Lejonet är också en kul grej som påverkar dig positivt. För många av er, detta är en tid av förberedelse inför kommande förändringar i affärer eller karriärliv.

 Stenbocken

Det sägs att du är zodiakens mest genomtänkta och försiktiga person. Ha! Det var förr det. De stora och positiva förändringar som äger rum denna vecka får dig att ta helt nya och oväntade kliv långt utanför din bekvämlighetszon och du kommer dessutom att älska det! Jupiter rör sig nu i ditt 9:onde hus (Jupiters eget hus som står för högre studier, medvetandehöjning, resor och utveckling) där han blir kvar i hela 13 månader framåt. Allt som Jupiter vidrör expanderar ju och blir synliggjort. Du växer själsligen rekordsnabbt nu. Större, starkare och snabbare. Är du egen företagare kommer du verkligen att älska det kommande året! Många av er kanske funderar på att börja plugga eller göra en långresa. Det är de positiva förändringarnas tidevarv.

Vattumannen

Det blåser nya vindar i dina segel nu Vattenbärare! Heta Mars kliver in och bildar opposition och tar på så sätt vid när Jupiter lämnar skutan. På så sätt är det fortfarande eldens element som råder och du är fortfarande i hetvattnet. Energin lite skarpare och det ställs lite högre krav på dig. Arbetslust, inspiration och en vilja att gå vidare finns hos dig. Fredagens ljuvliga nymåne innebär ett möte mellan tre planeter, Venus är också inblandad. Du är het och eldfängd som bara 17 nu. Det superhärliga flödet skänker glamour och sensualism. En stilla flirt kan bli en het romans.

Fiskarna

Jag är så glad att äntligen få skriva dessa rader Fiskarna – för nu händer det äntligen! Jupiter går på tisdag in i Jungfrun och det skapar ett helt nytt flöde runt dig. Se fram emot 13 utvecklande och positiva månader. En tid av healing, optimism, nya möjligheter, nytt hopp och nytt liv. Jobb, pengar, kärlek – allt det där kan utvecklas till det bättre nu. Ditt relationsmönster kan förändras och du öppnar upp för att möta din livspartner nu (om du inte redan har gjort det) eller åtminstone finns där ett erbjudande där om att en sådan utveckling kan äga rum. Lite av jobbet måste du förstås göra själv.

 

 

 1. Jag är så glad att jungfrun får det bättre o jag kommer ur min mörka tid, lite spännande är ju att han jag mitt hjärta slår ett extra slag för är en fisk, ska vår relation bli mer nu än bara vänner

 2. Det känns som att det ska hända en massa bra saker framöver och jag längtar efter positiva besked om arbete och husförsäljning efter en lång tids väntan. Jag är född 7 September 1972 kl 17.10 i Stockholm.

  1. Hej Marie! Ja, jag skrev ju till dig lite tidigare här i mailsvansen.. Klart att det blir bra 😀 Lycka till

 3. Hjärtligt tack, det är verkligen något härligt som händer, jag känner mig t o m vackrare och känner att kärlek är på G vilket jag längtat efter. Dina horoskop är så träffande.

 4. Ohhhh shit va bra 🙂 trodde jag mist förståndet med all denna frustration. Men nu blir det lättare snart, ungarna börjar skolan……tjohoooo……jag får mitt liv tillbaka….haha…..iallafall litegrann 🙂 kram

  1. Ja, det får vi hoppas att det gör. Om inte annat har vågen ditt toppenår 2016. men har du tur har du andra planeter som är i Jungfrun som får lite glitter. 😀

 5. Ja – livet kommer verkligen förändras med Jupiter i Jungfrun & Saturnus i Skytten. Hela min planetsvit i Skytten kommer få en riktig förändring – barn nr 2 skapar mkt förändring på hemmaplan och tankar på att lägga om och göra nåt annat jobbmässigt kanske kan få lite hjälp av Jupiter i Jungfrun och syna sig själv och hitta det som kanske passar en bättre…

  1. Ja, det är i sanning ett förändringens tidevarv. Jag är säker på att det kommer att hända en massa kul nu 😀

 6. Puh… är ett Lejon som följt ditt horoskop sen jag separerade i April 2014.
  Då var det hhäftigt att lejonet fick ett blomstrande år från aug till aug.
  Jag var JÄTTE nervös att läsa dagens horoskop. Vad skulle hända nu när 11/8 passerat ?
  Men det lät bra. Lite kaxighet.
  Tack för dom orden.
  Föregående år har varit som du skrivit: att önskningar å mål skulle slå in.
  Det känns så underbart.
  När jag trots allt varit så himla vilsen.

 7. Hej !

  Sutti fast i en jobbig kärleksrelation( sambo) i 1 år nu
  Pga att hon mått dåligt i sig själv( oxe) . Undrar om det vänder för oss nu i veckan och framåt så vi får det bättre igen när jag löser ditt fina horoskop som ger hopp ? Dina veckohoroskop är lätt dom bästa på mig. Hoppas även alla tvillingar får der bättre eller mycket bättre framåt?haft en jättejobbigt år bakom mig.

  830523 ( tvilling kl 17:44 Göteborg)

  1. Hej Emil, Jag skulle vilja se din sambos horoskop för att kunna råda dig. Jag såg i ditt horoskop att du har ascendenten, månen, pluto och uranus väldigt nära ihop.Det där får mig att tänka att du inte har haft det så lätt i ditt liv. Hoppas att det kommer bättre tider för dig nu med Juptier 😀

 8. Det var ju bra 🙂 kommer det inte nåt annat roligt snart också? Nåt kul jobberbjudande eller någon som köper gården eller nåt sånt……hahaha 🙂

 9. Hej! Jag är kräfta med solen på 27 grader. Har haft en seg sommar. Men nu börjar det nog hända saker. Har Venus och Merkurius konjunkt 24 grader i lejonet. Vad innebär det???

  1. Ja, men det låter ju utmärkt kära Lena. En nymåne äger nu på fredag rum på 21°31 i Lejonet. Det ser ut som Love is in the air 😀 Läs mitt senaste nymåne inlägg. Lovely..:D

 10. Åh som jag har längtat efter detta. Är jungfrun med skytten asc. Stora förändringar har hänt redan, varit ett lugn kring mig ett tag samtidigt som jag planerat för framtiden. Jobbar för fullt, ska börja studera denna månad. Allt känns underbart 🙂 Ha en fin dag och tack för kloka inlägg och horoskop!

  1. Åh, tack själv – det är så roligt att det händer så mycket positivt för er nu. Med vänlig hälsning. Margareta

 11. Hoppsan! Har månen i Jungfrun (involverar hus 1, hela hus 2 samt lite av hus 3). Har även solen exakt mitt emot dvs i fiskarna (lite i hus 7, hela hus 8 samt början av hus 9). Många hus som är aktiverade under denna period, låter ju helt galet! Eller vad säger du om detta Margareta? Kanske är så för många?
  Spännande tider i alla fall, det måste det ju vara 🙂

  1. Ha, ha.. jag är inte säker på om jag fattar – men… det låter underbart att Jupiter kommer att få hälla magi över både din sol och måne. Det blir ju tur på alla fronter 😀

 12. ”Nu är det dags för dig att fundera över hur du vill att livet ska utveckla sig. Det finns större chanser än någonsin att du kommer få precis det du ber om.”
  Jag hoppas verkligen på detta för jag är så trött på mitt jobb!

  Det verkar som Jungfrun kommer få en fantastisk utveckling .
  Dags att se till att mina drömmar går i uppfyllelse med andra ord…..
  Kram

  1. JA!Jag hoppas på det bästa för er nu också. Jag kollade lite på din tjej och nu flyttar ju Saturnus sig och jag tror att det lättar för henne också! Lycka till Emil!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..